2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zor bir durum canım biliyorum..bende aynı şeyleri yaşıyorum..bol bol dua etmekten başka şansımız yok.insan düşündükçe aklına bir sürü şey getiriyor.o yüzden münkün mertebe burda paylaşmaya çalış...allah razı olsun herkes iyi burda

deniz manzaralı tablomuz var ona bakardınız deniz yerine yazmışsın ya :roflol::roflol:
çok hoşuma gittide sırnaşık şey

hay allah iyiliğini versin bende yine ne saçmaladım acaba dedim, ay doğru değilmi ama manzaraysa manzara nolcek, yada ben onlara internetten indirip tv de açardım deniz manzarası...

oooh hamarat kolay gelsin zemuszemus

saol cnm....

Ben de bugün dr a gittim bebişimizi gördüm çok hareketliydi hiç durmadı yerinde. rahatladım çok iyi geldi. 2'li testi pazartesi günü yaptırıcaz bakalım. Hayırlısı:)))
canim gözün aydin ikili testinde iyi cikar insallah:Saruboceq:
hosgeldin canim aramizaa.s.
veeeeee nalan kaçar kızlar dolmalar beni beklio...........

kolay gelsin tatlim simdiden afiyet olsun ben bugün kolay ise kactim makarna salatasempatiksalakcinni simdi kizim gelir okuldan iki hafta okullar tatil burda cocuklar evde isimiz is havalar soguk cocuklar disarida cikamiyor napicaz bakalim artik:umursamaz:

evet üç kişi olduk varmı başka ankaralı buluşalım kızlarrr hadiiii ben 6 da çıkıcam yola allah izin verirse hadi ankaralılarrrrr :).)

Nalancım seni o kadar samimi ve doğal buluyorum ki ve buradan arada yaptığın davetlerinde de çok içten olduğunu düşünüyorumopuyorumnanaktan bir gün çıkıp ben gelecem sana olumunekankayizsmile

kıs nalan pek beceriklisin şu kısırı yapacam diyordum yapamadım yorgun luk çöküyo aslında tembellik biliyom kalkıp yapmam lazım alışmam lazım artık dolmöamı sorcan ohh maşallah ellerine sağlık

Nalancım seni o kadar samimi ve doğal buluyorum ki ve buradan arada yaptığın davetlerinde de çok içten olduğunu düşünüyorumopuyorumnanaktan bir gün çıkıp ben gelecem sana olumunekankayizsmile

bağaadaa gelsene nan benim evimde deniz manzarası var
sana dondurma ısmarlarım adalara karşı :icecream:

Nalan bana kısır neyim yapar hamarat ozemuszemus

Sen napacan dondurmamı ısmarlayacan sadece:umursamaz:

şarap neyim ısmarlardım ama şansımıza küselim mafoldumben
aç kadın dondurmaya kanmadı şuna bak hele:roflol:
ne istersen onu yaparım annem sen yeterki iste
aramızda kalsın benim kısırımda süperdir öle derler:umursamaz:

Nalan bana kısır neyim yapar hamarat ozemuszemus

Sen napacan dondurmamı ısmarlayacan sadece:umursamaz:

samimiyim zaten aman ben zaten oturuyorum gelende benle birlikte oturacak nolecek cnm, valla gel beklerim, sende çok zahmetsizsin valla istediğin kısır olsun, sen gel ben sana daha niler niler yaparım bir kaç gün önceden haber ver ona göre hazırlarım her şeyi, dediğim gibi benimde deniz manzaralı tablom var ona bakarız...

Şarap deme bana :gitme:
Canım istiyor benim ya belki aşeriyorumdur içsem mi acaba:jeyyar:

Sadece kısır yapsan yeter bana 3 kg bulgurdan aklinialirimsmile

böle dermişim sonra kısırım o gün tutmazmış ne gülerim ama.... yok yok tutar en son ne zaman tutmadı hatırlayamıyorum çünki, bide mercimek köftesi annaaaa ne güzel gider tam çay saati öğünü...valla bugün bu kadar üşengeç olmasam yapardım şimdi mercimek köftesini ama nedense bugün üşengecliğim üstümde....

neyse dolmanın bitmesine az kaldı şu domatesleride rendeleyim ben...

Heç farketmez manzaranın ne olduğu benim evde manzara var da noluyor sanki :umursamaz:
Ayrıca öyle bir kaç gün önceden haber vermem ben o zaman çok zahmet vereceğimi düşünürüm bilmiyorumkismile

evet üç kişi olduk varmı başka ankaralı buluşalım kızlarrr hadiiii ben 6 da çıkıcam yola allah izin verirse hadi ankaralılarrrrr :).)
hala 3 kişide kaldık(( figen ankaraya gezmeye geliyosun anladığım kadarıyla?

valla benimde canım arada inanılmaz biraz istiyor diyorum aşeriyorumdur diye ama kimse doğrudur iç demiyor(((

3 kilomu :roflol:
sen bu kafaylan 100 kilo olursun heee kaydirigubbakcemile3

ayyy mercimek köftesi dime bana nalaaann bayılırım valla fınfığın peşine takılırım hee kaydirigubbakcemile3

dün krizim tuttu kendim pek beceremiyorum mercimek köftesini knor çıkarmış ya hazır diye maltepe ve küçükyalıda neredeyse dolaşmadığım market kalmadı
yok anam karaborsa resmen en son bi markette buldumda yapıp yedim
çokta beğenmedim ama isteğimi kırdı en azından boshayallersmile

evet canım aslında hiç planda yokto eşimin kardeşi gelmş ankaraya annemde ankarada alışveriş falanyaparım dedim ayaklandık umarım kötü bir yolculuk olmas kusarsam rezillik olur diğe korkuyorum ama kesinleşti gibi izini kopardım:)

valla benimde canım arada inanılmaz biraz istiyor diyorum aşeriyorumdur diye ama kimse doğrudur iç demiyor(((

benim doktorum haftada 1 kadehe izin veriyo
bi çok sitede de okudum kırmızı şarabın kan yapıcı ve hücre yenileyici özelliği olduğu için haftada 1 kadeh içebilirmiş hamileler ama ben henüz cesaret edemedim
bazen krizim tutuyo akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…