3 kilomu :roflol:
sen bu kafaylan 100 kilo olursun heee kaydirigubbakcemile3
ayyy mercimek köftesi dime bana nalaaann bayılırım valla fınfığın peşine takılırım hee kaydirigubbakcemile3
dün krizim tuttu kendim pek beceremiyorum mercimek köftesini knor çıkarmış ya hazır diye maltepe ve küçükyalıda neredeyse dolaşmadığım market kalmadı
yok anam karaborsa resmen en son bi markette buldumda yapıp yedim
çokta beğenmedim ama isteğimi kırdı en azından boshayallersmile
Heç farketmez manzaranın ne olduğu benim evde manzara var da noluyor sanki :umursamaz:
Ayrıca öyle bir kaç gün önceden haber vermem ben o zaman çok zahmet vereceğimi düşünürüm bilmiyorumkismile
3 kilomu :roflol:
sen bu kafaylan 100 kilo olursun heee kaydirigubbakcemile3
ayyy mercimek köftesi dime bana nalaaann bayılırım valla fınfığın peşine takılırım hee kaydirigubbakcemile3
dün krizim tuttu kendim pek beceremiyorum mercimek köftesini knor çıkarmış ya hazır diye maltepe ve küçükyalıda neredeyse dolaşmadığım market kalmadı
yok anam karaborsa resmen en son bi markette buldumda yapıp yedim
çokta beğenmedim ama isteğimi kırdı en azından boshayallersmile
He bence biz buluşup nalana gidelimkaydirigubbakcemile5
Anladığım kadarıyla o bizden daha hamarat sempatiksalakcinni
Nalan sana mercimek köftesi yapar
Sen bana kısır yaparsın
Bende afiyetle yerim sempatiksalakcinni
evet canım aslında hiç planda yokto eşimin kardeşi gelmş ankaraya annemde ankarada alışveriş falanyaparım dedim ayaklandık umarım kötü bir yolculuk olmas kusarsam rezillik olur diğe korkuyorum ama kesinleşti gibi izini kopardım:)
bana gelirken zahmet verdiğini düşünmeyecen cnm, ben zevkle yapıyorum insanların istediği yemekleri, ay geyşa ruhu var bende herhalde, ben aşçı olacakmışım yanlış olmuş, valla öncedende haber versen, geleceğin günde haber versen fark etmez 4 çeşitten aşağı çıkmaz benim evimde, ama çeşitlerin zorluk derecesi değişir, yani aynı gün haber verip gelirsen daha basit şeyler yaparım mecburen ama en az 4 çeşit yaparım...
ama ille sadece kısır dersen hiç haber vermeden gelsende olur onu senin yanındada yaparım..
sen istediğin zaman gel cnm, bizim balkondanda çamlıcadaki vericiler görünüyo napalım onlara bakarız...
arkadaşlar merhaba, 12'nci haftaya kadar turp gibi olan ben 12'nci haftadan sonra yataklara düştüm. çıkarmıyorum, ama mide bulantısından neredeyse kuş kadar yiyebiliyorum ve sürekli yatıyorum. bendeki gelişmeler maalesef pek iç açıcı değil. ikili testte kan sonuçları kötü çıktı, riski yüzde 3 hesapladı doktor. hemen ani bir kararla cvs için girdik, amnio için 16'ncı haftayı beklemek gerekiyor çünkü. ama maalesef doktor yapamadı, çünkü aşırı derecede canım yandı ve kasıldım, doktor yarım bıraktı. 16'ncı haftada amnio yaptırıcaz artık. inşallah bebişim iyidir. moralimi bozmamaya çalışıyorum, ama kötü ihtimaller de aklıma geldikçe, gözümden yaşlar boşanıveriyor. Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin.
Allah için bugün cok üşengeçsin. Sadece dolma yapabiliyon. O dediğini ben en hamarat günümde yapamam ben harbi gelirim bak... nerde senin ev.. hadi yakın ol bana iş çıkışları sana kaçıp kaçıp geleyim aç karnımı doyurayımzemuszemusböle dermişim sonra kısırım o gün tutmazmış ne gülerim ama.... yok yok tutar en son ne zaman tutmadı hatırlayamıyorum çünki, bide mercimek köftesi annaaaa ne güzel gider tam çay saati öğünü...valla bugün bu kadar üşengeç olmasam yapardım şimdi mercimek köftesini ama nedense bugün üşengecliğim üstümde....
neyse dolmanın bitmesine az kaldı şu domatesleride rendeleyim ben...
Vericiler he :roflol::roflol:
Tamamdır o zaman bana sadece kısır da yeter o kadar içten yazmışsınki gelip de yemiş kadar oldum zaten :1hug:
Sende bana gel ama mutfağa gir yap beraber yiyelim nasıl fikiraklinialirimsmile
Valla ben zaten becerikli değilim senin gibi becerikli hatunları ağırlarkende totomda bile sivilce çıkar sıkıntıdansempatiksalakcinni
nalan bu gidişle dayanamayıp haftaya düşücem yollara sana gelip kısır yemek için haberin olsun:))) ama benim için birde oda hazırla gelmişken kalırım artık haftasonu 2 günde 10 kiloyla dönerim artık ankaraya:)))
Allah için bugün cok üşengeçsin. Sadece dolma yapabiliyon. O dediğini ben en hamarat günümde yapamam ben harbi gelirim bak... nerde senin ev.. hadi yakın ol bana iş çıkışları sana kaçıp kaçıp geleyim aç karnımı doyurayımzemuszemus
bence de nalana gidelim ih ih ih kaydirigubbakcemile3
tüh muzur seni hemen neye yormuş bizi burdakim güzelim vericilerimizi...bilmiyorumkismile
sülaledeki herkesin totosunda sivilce çıkıyodu zaten beni ağırlarken, şimdi ne yapıyorlar biliyomusun, sen gel beraber hazırlarız diolar, yani misafirliğe gidip kendi yemeğimi kendim yapıyorum buda ii, milletin yemeğini yemek nasip kısmet olmuyo bana bi türlü...
valla karşıyı hiç bilmem ki ben hiç yalnız başıma gelmedimki oraya, he geldim cağaloğlu die bi yere gelmiştim, diplomamın tercümesi için, ama kaybolmuştum, sonra sora sora buldum, çok kalabalık bi yerdi...-tatlicadiarzu-
valla kızlar ben Acıbademdeyim, yakın olan istediği zaman gelebilir bebişin odası boş duruyo zaten ben size oraya yatakta hazırlarım takılırsınız yediklerinizi hazmedene kadar nolcek... yanlız onları hazmedene kadar ben 50 çeşit daha yaparım bana temelli yerleşmek zorunda kalabilirsin uyarmadı demeyin....:roflol:
ha bı de bıjoux un kardeşi var 9 oluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?