2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

He bence biz buluşup nalana gidelimkaydirigubbakcemile5
Anladığım kadarıyla o bizden daha hamarat sempatiksalakcinni
Nalan sana mercimek köftesi yapar
Sen bana kısır yaparsın
Bende afiyetle yerim sempatiksalakcinni

Heç farketmez manzaranın ne olduğu benim evde manzara var da noluyor sanki :umursamaz:
Ayrıca öyle bir kaç gün önceden haber vermem ben o zaman çok zahmet vereceğimi düşünürüm bilmiyorumkismile

bana gelirken zahmet verdiğini düşünmeyecen cnm, ben zevkle yapıyorum insanların istediği yemekleri, ay geyşa ruhu var bende herhalde, ben aşçı olacakmışım yanlış olmuş, valla öncedende haber versen, geleceğin günde haber versen fark etmez 4 çeşitten aşağı çıkmaz benim evimde, ama çeşitlerin zorluk derecesi değişir, yani aynı gün haber verip gelirsen daha basit şeyler yaparım mecburen ama en az 4 çeşit yaparım...

ama ille sadece kısır dersen hiç haber vermeden gelsende olur onu senin yanındada yaparım..

sen istediğin zaman gel cnm, bizim balkondanda çamlıcadaki vericiler görünüyo napalım onlara bakarız...

sende takıl fınfık ın peşine gel cnm nolcek hepsini aynı anda yaparız çıkar aradan, sen yakınsında, gelirsin fınfık gelene kadar kısırı birlikte yaparız...sonra afiyetle yer şişeriz, iki gün gazdan dolayı kimse yaklaşamaz bize...

He bence biz buluşup nalana gidelimkaydirigubbakcemile5
Anladığım kadarıyla o bizden daha hamarat sempatiksalakcinni
Nalan sana mercimek köftesi yapar
Sen bana kısır yaparsın
Bende afiyetle yerim sempatiksalakcinni

heh sen aklınla bin yaşa valla ne güzel akıl etmişsin...sende çayı demlersin....

hımm anladım canım inş.. kusmadan rahatsız olmadan bir yolculuk ve haftasonu geçirirsin..gezmek alışveriş felan bunları düşününce zaten ben çok rahatsız olacağını zannetmiyorum:))) şimdiden hayırlı yolculuklar canım...

Vericiler he :roflol::roflol:

Tamamdır o zaman bana sadece kısır da yeter o kadar içten yazmışsınki gelip de yemiş kadar oldum zaten :1hug:
Sende bana gel ama mutfağa gir yap beraber yiyelim nasıl fikiraklinialirimsmile
Valla ben zaten becerikli değilim senin gibi becerikli hatunları ağırlarkende totomda bile sivilce çıkar sıkıntıdansempatiksalakcinni

canım benim Allah yardımcın olsun. umarım herşey yolundadır. Psikolojimi sağlam tutmaya çalış

nalan bu gidişle dayanamayıp haftaya düşücem yollara sana gelip kısır yemek için haberin olsun:))) ama benim için birde oda hazırla gelmişken kalırım artık haftasonu 2 günde 10 kiloyla dönerim artık ankaraya:)))

Allah için bugün cok üşengeçsin. Sadece dolma yapabiliyon. O dediğini ben en hamarat günümde yapamam ben harbi gelirim bak... nerde senin ev.. hadi yakın ol bana iş çıkışları sana kaçıp kaçıp geleyim aç karnımı doyurayımzemuszemus

tüh muzur seni hemen neye yormuş bizi burdakim güzelim vericilerimizi...bilmiyorumkismile

sülaledeki herkesin totosunda sivilce çıkıyodu zaten beni ağırlarken, şimdi ne yapıyorlar biliyomusun, sen gel beraber hazırlarız diolar, yani misafirliğe gidip kendi yemeğimi kendim yapıyorum buda ii, milletin yemeğini yemek nasip kısmet olmuyo bana bi türlü...

valla karşıyı hiç bilmem ki ben hiç yalnız başıma gelmedimki oraya, he geldim cağaloğlu die bi yere gelmiştim, diplomamın tercümesi için, ama kaybolmuştum, sonra sora sora buldum, çok kalabalık bi yerdi...-tatlicadiarzu-

nalan kaç kişi olduk demişsin 8 kişiyiz cnm, bı dahakıne de senın evde bulusuruz ne var hatta gun yapalım hahahhahahah altın günü çocuklara da lazım olur :))))

valla kızlar ben Acıbademdeyim, yakın olan istediği zaman gelebilir bebişin odası boş duruyo zaten ben size oraya yatakta hazırlarım takılırsınız yediklerinizi hazmedene kadar nolcek... yanlız onları hazmedene kadar ben 50 çeşit daha yaparım bana temelli yerleşmek zorunda kalabilirsin uyarmadı demeyin....:roflol:

Evet malesef kalabalık bu taraf :bbo:
Ama sen geliyorum dedikten sonra ben seni illaki bildiğin bir yerden alırım..
Mesela cağaloğlu tercüme bürosunun önünden kaydirigubbakcemile3

yaaa süppersin nalan yaaa:))) krize girdim gülmekten yediklerimizi hazmedene kadar dinlenme olayına:dance::dance:Allah herşeyi kalbine ve gönlüne göre versin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…