kaç kişi olduk acaba prop da kaçmış...
valla ii baya kişi olmuş sevindim...
prop bizim bura seller sular altında kaldı yarın modaterasta bi sürpriz olmasın....
prop bizim bura seller sular altında kaldı yarın modaterasta bi sürpriz olmasın....
Evet malesef kalabalık bu taraf :bbo:
Ama sen geliyorum dedikten sonra ben seni illaki bildiğin bir yerden alırım..
Mesela cağaloğlu tercüme bürosunun önünden kaydirigubbakcemile3
yaaa süppersin nalan yaaa:))) krize girdim gülmekten yediklerimizi hazmedene kadar dinlenme olayına:dance::dance:Allah herşeyi kalbine ve gönlüne göre versin canım...
aaa teras a mi gidiosunuz yariiinnnn
evet sen gelmiomusun bakim...
arkadaşlar 2010 kasım anneleri listesine bende dahil olmak istiyorum lütfen yardımcı olabilirmisiniz??????zemuszemus
geçmiş olsun cnm sıkma canını, o kan testlerinin yanlış olma olasılığı çok fazla,
benim ve meybie arkadaşımızında kan testi kötü çıktı meybie arkadaşımızın bebişleri bide ikiz düşün kendisi çarşamba amniyo oldu, bende haftaya cuma olucam, her şeyin hayırlısı, korkunun ecele faydası yok maalesef,
eğer çocuk sakatsa bunu hiç olmazsa önceden bilip sonlandırma şansın var tabi istersen, eğer doğurup bakıcam dersen o ayrı tabi...
bu testlerin böle kötü çıkması birazda yaşla alakalıymış arkadaşlar yaş büyüdükce risk oranı artıyo, her şeyin hayırlısı...
bu arada cvs dediğin ne?
bende 2010 kasım anneleri listesine dail olmak istiyorum yardım eden yokmuuuuuuuuuu????????
arkadaşlar ben nasıl listeye dahil olacağım ilk başlarda vardım ama sonra sayfada bakım ve yenilikler olunca bi çok kişi gibi ismim silindi yardımcı olacak var mı acaba????????
bende 2010 kasım anneleri listesine dail olmak istiyorum yardım eden yokmuuuuuuuuuu????????
valla kızlar ben Acıbademdeyim, yakın olan istediği zaman gelebilir bebişin odası boş duruyo zaten ben size oraya yatakta hazırlarım takılırsınız yediklerinizi hazmedene kadar nolcek... yanlız onları hazmedene kadar ben 50 çeşit daha yaparım bana temelli yerleşmek zorunda kalabilirsin uyarmadı demeyin....:roflol:
kalp hastanesine yakınmısın
Canım gözünaydın çokk sevindim.Hisler yanıltmıyor insanı demek.
Açıkçası ben de bebeklerimin içlerinden birini kız olabileceğini hissediyorum,yanılma payım da var tabiki.Kaçıncı haftan da tahmin yapılmış oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?