2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet malesef kalabalık bu taraf :bbo:
Ama sen geliyorum dedikten sonra ben seni illaki bildiğin bir yerden alırım..
Mesela cağaloğlu tercüme bürosunun önünden kaydirigubbakcemile3

ben orda vapurdan inince beklerim tercüme bürosunu kesin yine bulamam, yine kaybolurum oralarda, eminönü iskelesimi orası karaköymü bilemedimde o zaman tarif ettiler gittim, aman neyseki yanlış vapura binmemişim...:roflol:

arkadaşlar ben nasıl listeye dahil olacağım ilk başlarda vardım ama sonra sayfada bakım ve yenilikler olunca bi çok kişi gibi ismim silindi yardımcı olacak var mı acaba????????

arkadaşlar 2010 kasım anneleri listesine bende dahil olmak istiyorum lütfen yardımcı olabilirmisiniz??????zemuszemus

evet sen gelmiomusun bakim...

hayirrr gelemioom beeenn bilmiyorumkismile çok uzakta oturmuyorum aslinda ama daha yeni öörendim buluşacağinizi başka plan yapmiştim yaa ohaoldumsmile

arkadaşlar 2010 kasım anneleri listesine bende dahil olmak istiyorum lütfen yardımcı olabilirmisiniz??????zemuszemus

bende facebooktan istek gönderdim dün gece ama kabul edildimi bilmioomm

cvs 13. hafta civarına kadar yapılabilen amniyonun ikamesi birşey, yine birtakım dokular alıyorlarmış, avantajı daha erken yapılabilmesi ve amniyoya göre daha erken sonuç vermesi. amniyo sanırım 2-3 hafta sürerken sonuç için, cvs 1-2 hafta sürüyormuş. düşük riski aynı 200'de 1. ama dediğim gibi benim canım çok yandığı için doktor ani refleks verebileceğimden korktu ve bebeğe zarar gelmesin diye tamamlamadan bıraktı. amniyo yaparız, içini ferah tut, ense kalınlığı gayet iyi dedi. ama 3'üncü denemede tüp bebekle hamile kalabildiğim için iyimser olmak benim için çok zor.

bende 2010 kasım anneleri listesine dail olmak istiyorum yardım eden yokmuuuuuuuuuu????????

bafoya ozelden mesaj atıcaksın :S ama bı kere sılındıysen demek kı aktıf dıılsın forumda aktıf olmayanı sılıolar yıne aktıf olmıcaksan sırf orda olmak ıstıosan yıne sılerler haberın ola

arkadaşlar ben nasıl listeye dahil olacağım ilk başlarda vardım ama sonra sayfada bakım ve yenilikler olunca bi çok kişi gibi ismim silindi yardımcı olacak var mı acaba????????

canım hoşgeldin öncelikle...bafo arkadaşımıza özelden msj atıp son adet tarihini yaşını kilonu yazarsan seni listeye ekliyecektir...

bende 2010 kasım anneleri listesine dail olmak istiyorum yardım eden yokmuuuuuuuuuu????????

Özel mesaj atamıyorsun 50 mesaj sayısına ulaşmadığın için
Buradan yaz bilgilerini Bafo umarım görür çünkü sayfalar hızlı ilerliyor.

SAT ...
Yaş ...
Tahmini doğum ...
Kg...

kalp hastanesine yakınmısın

kızlar çok komik yaa. buluşma buluşma dediniz. rüyamda gördüm sizi buluşmuşsunuz. çok net hatırlamıyorum ama.

dilemmacım bence senin 2 kızın olcak. bazen tuttururum ama bakalım bilecek miyim..

ya bu usta milleti ne gıcık ya gelmeden haber ver dedik, adam kapının önünde hem zile basıyo hemde eşimi arıyo cepten biz geldik hanımınız evdemi diye, tam komedi, ay öldürecek bunlar beni....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…