ya bu usta milleti ne gıcık ya gelmeden haber ver dedik, adam kapının önünde hem zile basıyo hemde eşimi arıyo cepten biz geldik hanımınız evdemi diye, tam komedi, ay öldürecek bunlar beni....
benım de basıma geldı daha once kocam da benı arıo evde mısın dıye ulan benı nıye aramıolar dıorum ama oluo boyle bazen:)
ayhhh akannehir
ne kaa yoğundumm
yarın buluşmada ben varım Allah ın izniyle hihoyyyt
hade görüşürük iş yapmaya devam edim :bbo:
bende baya yoğundum bugün yauw, ooofffff birazdan yine kalkmam lazım son 5 dakikam, kocacıma börek yapcam yarın sabah için, ben yokken rahat rahat kahvaltı etsin die yoksa o kahvaltı etmeye üşenir valla...
hahah ben tost yapıcam en harıka ve kısa surelı kahvaltı :)
bende baya yoğundum bugün yauw, ooofffff birazdan yine kalkmam lazım son 5 dakikam, kocacıma börek yapcam yarın sabah için, ben yokken rahat rahat kahvaltı etsin die yoksa o kahvaltı etmeye üşenir valla...
Nalancım tarif ver de bende akşama yapayımhihoyyyt
annelerim naıslsınız.bu ne işgünydü yaa.çok acıktımm.çok yoruldum.sıkıldım bunaldımm.gezmek istiyorum ben
tariflere bakmakdan başım döndüü .kafamçokkarıştı bi yerim şişmezse iyi vallaa:bbo:
ortada yemek yok ben rahat rahat oturuyorum.
yarın misafir gelecek değişik tariflere baktım ama canım çook şey istedii .
yemek ne yapçam bilmiyorum eşim gelir yarım saate. uydurcam bişilerrboshayallersmile
son haftalarda adamı tosta boğdum zaten, yeni tost makinasının tadını çıkaracaz die, simidi bile arasına kaşar koyup tost yaptım, adam tosta doydu artık, bari bugün patatesli börek yapimda sevinsin aşkım...
selam conconlar naslisiniz
nalancım kuşum ben seni buranin ayşe tüterii ilan ediyom gülüm nasilkaydirigubbakcemile5
sende bol bol tarif var baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?