2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya bu usta milleti ne gıcık ya gelmeden haber ver dedik, adam kapının önünde hem zile basıyo hemde eşimi arıyo cepten biz geldik hanımınız evdemi diye, tam komedi, ay öldürecek bunlar beni....

benım de basıma geldı daha once kocam da benı arıo evde mısın dıye ulan benı nıye aramıolar dıorum ama oluo boyle bazen:)

herkese selam, birkaç gündür işlerin yogunluğundan girememiştim. Anca vakit bulabildim. Bu arada buluşuyormuşsunuz kızlar ne güzel, gideceğiniz yer de mükemmel deniz ayağınızın altında valla biz gelemeyenler içinde keyfini çıkartın. Aaa bu arada fotoğraf çektirmeyi de unutmayın

ayhhh akannehir

ne kaa yoğundumm

yarın buluşmada ben varım Allah ın izniyle hihoyyyt

hade görüşürük iş yapmaya devam edim :bbo:

benım de basıma geldı daha once kocam da benı arıo evde mısın dıye ulan benı nıye aramıolar dıorum ama oluo boyle bazen:)

maalesef böleler ama işlerini ii yapıyorlar valla, bebişin odasına iki cam arasına yapılan jaluzilerden yaptırdım, 10 dakikada camları hemen değiştirip taktılar, balkon kapısınada yelpaze görünümünde sineklik yaptırdım anam müthiş durdu, alanı daraltacak die korktum ama hiç fark etmedi valla, bunlar bu işten anlıyo valla...

ayhhh akannehir

ne kaa yoğundumm

yarın buluşmada ben varım Allah ın izniyle hihoyyyt

hade görüşürük iş yapmaya devam edim :bbo:

bende baya yoğundum bugün yauw, ooofffff birazdan yine kalkmam lazım son 5 dakikam, kocacıma börek yapcam yarın sabah için, ben yokken rahat rahat kahvaltı etsin die yoksa o kahvaltı etmeye üşenir valla...

hahah ben tost yapıcam en harıka ve kısa surelı kahvaltı :)

son haftalarda adamı tosta boğdum zaten, yeni tost makinasının tadını çıkaracaz die, simidi bile arasına kaşar koyup tost yaptım, adam tosta doydu artık, bari bugün patatesli börek yapimda sevinsin aşkım...

ben kaçar kızlar gidimde patatesleri koyum bi yandanda soğanları kavurayım, saat 6 ya kadar böreğin hazır olması lazım....

selam herkese sabahtan giriş yapıyorum siteye şöyle bir geçmişe bakıyorum işlerin yoğunluğu falan derken bu saatte yazmaya vakit bulabiliyorum

ay sonunda geldim.
çok acıktım çubuk kraker yiyorum ama bastırmıyor açlığımı.
akşam patates salatası yapıcim.
düdüklü tencerem var kullanmaya korkuyorum.

annelerim naıslsınız.bu ne işgünydü yaa.çok acıktımm.çok yoruldum.sıkıldım bunaldımm.gezmek istiyorum ben

tariflere bakmakdan başım döndüü .kafamçokkarıştı bi yerim şişmezse iyi vallaa:bbo:
ortada yemek yok ben rahat rahat oturuyorum.
yarın misafir gelecek değişik tariflere baktım ama canım çook şey istedii .
yemek ne yapçam bilmiyorum eşim gelir yarım saate. uydurcam bişilerrboshayallersmile

Nalancım tarif ver de bende akşama yapayımhihoyyyt

anca geldim valla

ben 6 yufkaya 3-4 tane büyük boy patates kullanıyorum, patatesleri küp küp doğrayıp haşladım sen istersen bütün haşlayıp püre yap, başka bi tencerede 1 tane küp doğranmış soğanı yarım çay bardağı sıvıyağda kavurdum, kavrulduktan sonra 3 adet küp doğranmış domates ekledim onlarıda kavurdum, istersen bir tatlı kaşığı domates salçasıda koyabilirsin, en son haşlanmış patatesleri, tuzunu, karabiber ve kırmızı pul biberini attım ve şöle bi karıştırdım...

tepsiyi sıvıyağ ile yağladım üstüne bi yufkayı bütün olarak serdim, arasına sürmek içinde 1 küçük şişe soda 1 su bardağı süt 1 çay bardağı sıvıyağ hazırladım, her kata bundan döküyorum ben, üç yufkayı serdikten sonra bi kat patates koydum, sonra 1.5 yufka daha koyup kalan patatesleri koydu, üzerine kalan 1.5 yufkayı koydum, aralarına süt karışımından sürmeyi unutma, en son üstü için bi miktar süt karışımından artırdım ve içine 1 yumurta sarısı koydum iyice çırptım ve onuda en üst kata döktüm, 200 C lik önceden ısıtılmış fırında pembeleşene kadar pişiricen cnm, o kadar....

Afiyet Olsun...

Son düzenleme:

Çılbır yap yarencim, on dakikada hazır kocan gelene kadar hem sofrayı hem yemeyi hazırlarsın nasıl fikir...

selam conconlar naslisiniz
nalancım kuşum ben seni buranin ayşe tüterii ilan ediyom gülüm nasilkaydirigubbakcemile5
sende bol bol tarif var baksana

merak etme kuzum bebiş olsun onada sükredecekkaydirigubbakcemile3gece uyuyamadin için sabah hiç bir şey hazırlayamıyon malesf(örnek ben)
anca anca hazırlamaya başladim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…