2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merak etme kuzum bebiş olsun onada sükredecekkaydirigubbakcemile3gece uyuyamadin için sabah hiç bir şey hazırlayamıyon malesf(örnek ben)
anca anca hazırlamaya başladim valla

yok kız allah için kocam hiç kapris yapmaz önüne ne koysan yer banada öle koca denk düştü şansıma , onun demesine göre o şanslıymış, demek ikimizde şanslıymışız birbirimizi bulmuşuz, kuzum o benim ya...Şeniz

kaydirigubbakcemile3ayşe tüter donuk sahiden ama emine bederinde eliçok yavaşyaw..bir börek yaptiogun 1 saati gitmiştir eminimkaydirigubbakcemile3

evet artık ii ce yaşlandı ama tarifleri pratik ve lezzetlidir tavsiye ederim, ben ondan çok şey öğrendim, hocam sayılır o benim....

nalancim bu arada yufkaları parçalamdan koydun dimi

ilkini bütün yaydım tepsiye cnm yanlardan dışarı sarkıttım, diğerlerini ikiye bölüp önce birini üzerine sütlü harçtan biraz sonra diğerini koyup tekrar sütlü harçtan sürdüm cnm...

nalancim senin kan grubun negatifmiş eşininki ne?oda inşallah nefatif falandir

hayır cnm maalesef pozitif...

kusura bakmayın kızlar bi yandan temizlik yapıp bi yandan laf yetiştiriyorum doğal olarak cevaplar gecikiyo biraz...

hanimlar sohbet iyi ilerlemis bende arkadasima cay icmeye gidiyorum aksama gelince okumaa devam ederim öpüldünüzŞeniz

kızlar çok komik yaa. buluşma buluşma dediniz. rüyamda gördüm sizi buluşmuşsunuz. çok net hatırlamıyorum ama.

dilemmacım bence senin 2 kızın olcak. bazen tuttururum ama bakalım bilecek miyim..
Ay canım ne güzel söyledin.Allah biliyor ya benim de gönlüm kızlardan yana.Bakalım tahmini çıkacak mı..Sağlıklı olsunlar önce tabiki
ben kaçar kızlar gidimde patatesleri koyum bi yandanda soğanları kavurayım, saat 6 ya kadar böreğin hazır olması lazım....
Nalancım senin hamaratlığına hayranım yaa.Benim ablam da aynı senin gibidir.Yeni öğrendiği bir yemeği bile bir kerede süper yapar
ay sonunda geldim.
çok acıktım çubuk kraker yiyorum ama bastırmıyor açlığımı.
akşam patates salatası yapıcim.
düdüklü tencerem var kullanmaya korkuyorum.
Niye korkuyon kız?Çok rahat oluyor.

Nalancım senin hamaratlığına hayranım yaa.Benim ablam da aynı senin gibidir.Yeni öğrendiği bir yemeği bile bir kerede süper yapar

saol cnm, burdaki herkes eminimki çok hamarattır, ben sadece ev işlerine biraz daha fazla vakit ayırıyorum yada ayırabiliyorum diyelim, o kadar, sizden çok farklı değilim yani...

Belli ki beceriklisin canım..Bazı insanlar ne yaparsa yapsın lezzetli oluyor..Ben de bu yıl daha iyi geliştirdim kendimi yemek konusunda ,değişik şeyler deniyorum artık.Bu arada kiloları da alıyorumklava:

yarın brunch a gidiyorsunuz dimi?Foto eklemeyi unutmayın,merak ederiz

ekleriz cnm hayırlısıyla bi gidip buluşalım da.. keşke hepiniz gelebilseydiniz...

ekleriz cnm hayırlısıyla bi gidip buluşalım da.. keşke hepiniz gelebilseydiniz...

Biraz acil oldu ya,zeynep istanbul a geldiği için ,o yüzden sanırım.Ben ablamlara gideceğim,yeğenim doğdu 2 hafta oldu.Annemler de geldi.
bİr dahakine önceden planlı olduğunda ben de gelirim inşallah çok isterim.Eşime bile söyledim hatta...

valla bende zeynep geldiği için gidiyorum açıkcası bizimde yarın işimiz var aslında ama akşam üstüne erteledik, zaten eşim normalde hafta sonu ayrı takılmamızdan hiç hoşlanmaz, bu seferlik sesini çıkarmadı....

Ay canım arkadaşlık teklifini kabul ettim.Fotolar çok güzel.Çok tatlısın.Kardeşin de çok güzelmiş.Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…