2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cinsiyet tahmini yapılmadı dimi nalan
Sanki senin kızın olurmuş gibi geliyor bana.Çok iyi bildiğim ya da tahmin ettiğimden değil tabi ama öyle düşünüyorum nedense

kızlar bu arada ben ıkı gundur kafamı kaldıramıyorum ne oldu bana bılmıyorum boyle bı gun daha dayanamam heralde olmazsa yarın dr.a gıtcem...ayrıca keske bende bulusmaya gelebılseydım ya cok heveslendım..ınsallah bıdahakıne kesın gelmeyı dusunuyorum tabı kabul edersenız bırde anadolu yakasında olursa:kedi:

bafocum sagol arkaslık teklıfın ıcın gercekten cok tatlıymıssın ozellıkle sacların:lepi:bende ıkı tane resım koydum..bole bıseyden haberım yoktu..

Son düzenleme:
günaydın herkeseee okumaktan size yazamıyorum vallahi...ne kadar güzel sohbet etmişsiniz yine sürekli takip ediyorum sizi...izmirde de kimse yok buluşsak bir tek melodi var sanırsam ne yapalım kısmet..bugün iyi eğlenceler size:1hug:

günaydın herkese. ben de sat a göe 30 kasım doğum yapacağım. geçen hafta 2 li testim ultrasonum çok iyiydi ama ileri yaş nedeniyle amnio yaptıracağım. birşey beni endişelendiriyor. bende mide bulantısı vs olmadı. sadece göğüs ağrısı ve yorgunluk vardı. şimdi olar da geçti. göğüslerim hala büyük ama hiç ağrımıyor. 12 hafta bitiyor diye mi böyle? daha önce 1 düşüğüm de vardı bu durum beni korkutuyor.

günaydın canım. hayırlı olsun bebişin. benim de bulantı hiç olmadı merak etme. yorgunluk vardı o da 10-15 gündür geçti. 2.trimisere girdik ya ondandır. endişe etme. kaç yaşındasın ki amniyo yapılacakmış. ilk bebeğin mi senin?

merhaba. yaşım 43. evet ilk bebek. geçen sene 2 tüp yapmıştım kimyasal ve düşük oldu. bu doğal. herşey iyi gidiyor ama ben inanamıyorum. göğüs ağrısı flan da geçince gerildim.

yağmurlu bir izmir sabahından tüm güzel kasım annelerine günaydın. a.s.
bugün buluşanlara güzel keyifli bir gün diliyorum.
azcık geçmişe bakayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…