Ay canım arkadaşlık teklifini kabul ettim.Fotolar çok güzel.Çok tatlısın.Kardeşin de çok güzelmiş.Maşallah
saol cnm o senin güzelliğin, damat adayımı gördünmü tabi kızım olursa oğlum olursa kankası olacak...
Ay onu da yazacaktım unuttum.Çok tatlı ya maşallah.Gözler de renkli sanırım
Ya damat adayı ya kanka diyosun yani
Cinsiyet tahmini yapılmadı dimi nalan
Sanki senin kızın olurmuş gibi geliyor bana.Çok iyi bildiğim ya da tahmin ettiğimden değil tabi ama öyle düşünüyorum nedense
ya ben nıye goremıyorum herkesı cok merak edıyorum.nerden bakıyosunuz..bizim çoğumuzun fotosu var zaten cnm, profilimizdeki albümlerde...
arkadaş listemde olmayanlar göremez cnm, arkadaşlık talebi gönderdim...
günaydın herkese. ben de sat a göe 30 kasım doğum yapacağım. geçen hafta 2 li testim ultrasonum çok iyiydi ama ileri yaş nedeniyle amnio yaptıracağım. birşey beni endişelendiriyor. bende mide bulantısı vs olmadı. sadece göğüs ağrısı ve yorgunluk vardı. şimdi olar da geçti. göğüslerim hala büyük ama hiç ağrımıyor. 12 hafta bitiyor diye mi böyle? daha önce 1 düşüğüm de vardı bu durum beni korkutuyor.
günaydın canım. hayırlı olsun bebişin. benim de bulantı hiç olmadı merak etme. yorgunluk vardı o da 10-15 gündür geçti. 2.trimisere girdik ya ondandır. endişe etme. kaç yaşındasın ki amniyo yapılacakmış. ilk bebeğin mi senin?
esinde gelmiş bide canan var onu tanıyamadım aslı var onuda tanımadımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?