2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın arkadaşlar uzun zamandır giremedim.maşallah çok ilerlemiş geçmişi okumam imkansız galiba

günaydınnn güzeller zemuszemus
topic sessiz. ee tabi buluşma varr. ayyy bende olsam keşke aranızda valla çok içim gitti.bi yerim şişmez inşallah :roflol::roflol:
şaka bi yana bol bol tadını çıkarın sonra gelin hemen anlatın foto ekleyin hihoyyyt oyyy denize karşı çokkk özledimmm denizi

Günaydın arkadaşlaaarrr, epeydir giremiyordum raporum bitti çalışmaya başladım yorgunluktan nete giremiyorum..
Umarım herkes iyidir bebişim 107 gram olmuş, kız olduğu iyice kesinleşti artık, edepsiz gösterdi hemen :) oy miniciğim ne iyi etti, abimiz memnun değil bu durumdan ama oyuncakla ikna ettik onu dakaydirigubbakcemile3
Herkese sevgilerimlee..

Günaydın,

Buluşanların brunchları devam ediyordur :umursamaz:
Bende işten kafamı kaldıramıyorum bugün :sinifsinif:
Kader utansın:çok üzgünüm:

Günaydınnnnn, 2 gün önce tartıldım 68.1 e düşmüşüm.. yiyorum ama yine de aşırı ve kalorili şeyler olmadığı için veriyorum herhalde..
bugün biraz sakin burası.. herkes brunchta anlaşılan..
nasıl gidiyor kızlar ?

merhaba. yaşım 43. evet ilk bebek. geçen sene 2 tüp yapmıştım kimyasal ve düşük oldu. bu doğal. herşey iyi gidiyor ama ben inanamıyorum. göğüs ağrısı flan da geçince gerildim.

hamileliğinizde belirti olmamaıs sizi korkutmasın..herkesin bünyesi farklı..bende anneme çekmişim ikiz gebelik yaşıyorum şuan ama mşlh ne mide bulantısı ne göğüs ağrısı yaşamadım...hamile olduğumu bile anlamadım...ama benimde ikili testim yüksek çıktı..sizin bide yaşınız var..herşey normal olsada amnioyu yaptırmakta fayda var.allah yardımcınız olsun.sağlıkla sıhatle kucağınıza alın inş

Günaydın,

Buluşanların brunchları devam ediyordur :umursamaz:
Bende işten kafamı kaldıramıyorum bugün :sinifsinif:
Kader utansın:çok üzgünüm:

valla al benden de o kadar fınfıkcım. uyku da bastırdı zaten. denize karşı oturmak şimdi çok güzel olurdu :sinifsinif:

hem erkek hem kız anası olucan ne güzel opuyorumnanaktan hayırlı olsun canım. bebeklerin ağırlıkları da söylenmeye başlandı demekki

bi ben alıyorum canım herhalde burda durmadan kiloyu. demekki ne yesem yarıyo bana :1ninca: faydalı şeyler yemeye dikkat ette sen. kiloyu 5. aydan sonra hepten alıcaz zaten eyvahedigeldismile

kendi kendime kaldımmmmm akannehir topiğin sahibi benümmmm sempatiksalakcinni
ayhhh çok sıkıldı canımmmm hadiiiii gelin artıkkk kaydirigubbakcemile

bi ben alıyorum canım herhalde burda durmadan kiloyu. demekki ne yesem yarıyo bana :1ninca: faydalı şeyler yemeye dikkat ette sen. kiloyu 5. aydan sonra hepten alıcaz zaten eyvahedigeldismile

Öyle canım, akşam yemeklerim ağır olmadığı için bir de meyveye daha çok yükleniyorum akşamları. öğlen herşeyi yiyorum.. 5. aydan sonra da çok fazla olmam inşallah :) 85i geçmesem bari.. sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

bende gidiyorum napaım birazdan uğrarım yine bakarım gelmişmisiniz :hulya:

tek deilmişim valla kaydirigubbakcemile2

iyi hafta sonları arkadaşlar.

ii hafta sonları canımmmm bayanssulusmile

ayyy ben hiç kolay kolay kilo almazdım şimdi neden bu kadar çabuk kilo alıyorum anlamıyorum. sende yine boy var kızz benim 65 i geçmemem gerek -tatlicadiarzu-

çokta boylu değilim begümckük, 1.60 boyum 85 kilo top gibi bişi olur herhalde
ben yemeğe gidiyorum kızlar görüşürüz..

şişse şişse göbüşümüz şişer canım. o da şişsin zaten. delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…