İSTANBULLULAR BULUŞUYOR ANKARALILAR BULUŞAMAZ MI HASDİ ANKARALILAR BİZDE BULUŞALIM :):):) ankaralılar kaç kişi var :):):)
merhaba. yaşım 43. evet ilk bebek. geçen sene 2 tüp yapmıştım kimyasal ve düşük oldu. bu doğal. herşey iyi gidiyor ama ben inanamıyorum. göğüs ağrısı flan da geçince gerildim.
Günaydın,
Buluşanların brunchları devam ediyordur :umursamaz:
Bende işten kafamı kaldıramıyorum bugün :sinifsinif:
Kader utansın:çok üzgünüm:
Günaydın arkadaşlaaarrr, epeydir giremiyordum raporum bitti çalışmaya başladım yorgunluktan nete giremiyorum..
Umarım herkes iyidir bebişim 107 gram olmuş, kız olduğu iyice kesinleşti artık, edepsiz gösterdi hemen :) oy miniciğim ne iyi etti, abimiz memnun değil bu durumdan ama oyuncakla ikna ettik onu dakaydirigubbakcemile3
Herkese sevgilerimlee..
Günaydınnnnn, 2 gün önce tartıldım 68.1 e düşmüşüm.. yiyorum ama yine de aşırı ve kalorili şeyler olmadığı için veriyorum herhalde..
bugün biraz sakin burası.. herkes brunchta anlaşılan..
nasıl gidiyor kızlar ?
bi ben alıyorum canım herhalde burda durmadan kiloyu. demekki ne yesem yarıyo bana :1ninca: faydalı şeyler yemeye dikkat ette sen. kiloyu 5. aydan sonra hepten alıcaz zaten eyvahedigeldismile
iyi hafta sonları arkadaşlar.
Öyle canım, akşam yemeklerim ağır olmadığı için bir de meyveye daha çok yükleniyorum akşamları. öğlen herşeyi yiyorum.. 5. aydan sonra da çok fazla olmam inşallah :) 85i geçmesem bari.. sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
günaydınnn güzeller zemuszemus
topic sessiz. ee tabi buluşma varr. ayyy bende olsam keşke aranızda valla çok içim gitti.bi yerim şişmez inşallah :roflol::roflol:
şaka bi yana bol bol tadını çıkarın sonra gelin hemen anlatın foto ekleyin hihoyyyt oyyy denize karşı çokkk özledimmm denizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?