tatlım yaaa tansiyonun mu düşük acaba yada kan şekerin benim düşünce sersem gibi oluyorum.kendimi hiç iyi hissetmiyorum. eve gidip yatmak istiyorum.
cok guzell yaa.. bir sonraki pazar olabilirmi
Fotoyu koydum kimin kim olduğunu yazmayı unuttum....
Şöle başlim kırmızı ceketli olan bijoux, karşısındaki prop, bijoux un yanındaki asogkl, asogkl karşısındakide bendeniz efem...
canım hamilelikte hormonların etkisiyle dehset ruyalar goruluyormus bosuna canını sıkma canım yoktur bişeygünaydın kızlarr ne güzel buluşmuşsunuzz aklım sizdeydi valla ama gelmeyenler haber vermemişler kötü olmuş yer ayırtmıştınız neyse bidaha olmaz inş.. ben birazdan hediyemi postaya vermeye gidicemm bide sağlık ocağına gidicemm gece çok kötü bir rüya gördümm hemde aynı rüyayı 2 kere gördümm çok kötüydü bebişimle ilgilii yarın yada çarş. doktora gidicem moralim bozuldu...
hoşgeldin ekliyorumselam arkadaşlar bende 14+6 haftalık hamileyim allah izin verirse kasım 15 beklenen doğum tarihimiz benide aranıza alırsanız sevinirim teşekkürler
tatlım yaaa tansiyonun mu düşük acaba yada kan şekerin benim düşünce sersem gibi oluyorum.
cok guzell yaa.. bir sonraki pazar olabilirmi
canım hamilelikte hormonların etkisiyle dehset ruyalar goruluyormus bosuna canını sıkma canım yoktur bişey
hoşgeldin ekliyorum
hayırlı olsun
kızlar ben 1 kilo daha almısım toplamda 6 kilo oldu sizce nasıl
canikom sen de hızlı gıdıosun tebrıkler :) bence normal ama sen tabı doktoruna danış yıne bı sonrakı muayenede, sen hafta olarak benden ondesın ben 4 kılo aldım aynı gıdıo sayılırız benım doktorum cok dıo dıyetısyene gıt dıyo ama tabı kı tınlamıorum :) senınkı ne der bılemem
Ya ben napayımmm daha ortada bir şey yok valla. Aslında ben hepinizi kandırdım hamile değilim benoy ne ağlıosun ne güzel göbeğin çıkmıştır hamile olduğun anlaşılıodur ben göbeğim büyüsün giye daha çok yicem elimden gelse :) heuehue
Ya ben napayımmm daha ortada bir şey yok valla. Aslında ben hepinizi kandırdım hamile değilim benSizi kötü emellerime alet etcem :sm_cool:
MUCİZELERE İİNANIR MISINZ?
ben hikayemi anlatayım kızlar ama uzun ve karmaşık bi hikayem var.
2005 yılında evlendim.ilk yıl çocuk istemedik.bi yıl sonra korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım.adetim gecikmişti ama lekelenmeler vardı.direk bi sağlık ocağına gittim test yaptırdım pozitif.inanamayıp bi özel polikinliğede yaptırdım pozitif.eşimle o akşam arkadaşlarımızla yemeğe çıktık.eğlendik.sabah okula gittim ve kanamam olduğunu farkettim.acil doktora gittim düşük tehlikesi var.tam üç hafta kanamam sürdü.artık ben bayılacaktım.sürekli kanama kesmiyordu.sonra doktorum bebek ölmüş dedi.bazı doktorlara göre bebek ölmüş ve düşmüş bazılarına göre ise dış gebelik geçirmiştim.net ne olduğunu kimse söyleyemediler
sonra aylar geçti hamile kalamıyorum.doktorum şaşıyor her şey çok iyi neden hamile kalmıyorum diye.en son aşılamaya karar verdi.eşimden sperm analizi istedi.sonuç şok.eşimin sperm sayısı çok az ve doktoruma göre bu hamilelğim bi mucize.bi daha yakalayamam.hemen tüp bebek dedi ve sonuç negatif.ne kadar ağladığımı canımın ne kadar yandığını ben bilirim.
sonra üç ay dinlenip tekrar tüp bebek deneyecektik.negatif sonuçtan iki ay sonrası yine kendimi hamile gibi hissetmeye başladım adetim gecikmişti.sonra kanamam başladı ama dayanılmaz bi acı çekiyordum.tarifi olmayan bi sancı.doktorumu aradım sancılı adet yaşıyorsun dedi.bana ağrı kesici önerdi.ama benim ağrılarımı hiç bi şey kesmiyordu.yuine düşük yada dış gebelik geldi aklıma test yaptım pozitifti.kan testi yaptım hamileyim.sevinçten bayılacaktım.yine düşük tehlikesi var dedi başka bi doktor.günlerce yattım ne ağrılarım ne kanamam kesti.kendi doktoruma gittim bana dış gebelik bu dedi ve iç kanama geçöiriyorsun dedi.iç organlarım karın boşluğum kan ile dolmuştu.nasıl şoka girip ölmemişsin sen dedi.dedim sizi aradım hamilelik aklınıza gelmedi.ama senin hamile kalman mucize.iki defadır sen bu hamilelikleri nasıl yakalıyorsun hayret dedi.tüpümün biri parçalanmış.neyseki gebelik bozulmuş ve ameliyat gerek görülmedi.eve geldiğimde tuvalete gittiğimde bebeğimle tanıştım orda.günlerce göz yaşı döktüm.biraz ara verdikten sonra adanada tüp bebek yaptırmaya karar verdik.adanada eşimin değerlerinin üstüne yaşadıklarımdan dolayı tüplerimin tıkandığı söylendi rahim filminde.artık tek çare tüp bebekti.her şey çok iyi geçti.mükemmel yumurtalar embriyolar bazıları donduruldu herkes hamilelik beklerken sonuç yine hüsran.o gün odaya kapatıp akşama kadar ağladım.eşim babam annem zor sakinleştirdiler beni.doktorumla ekim ayında dondurulmuşları deneme kararı aldık.ekim adetimi bekliyordumki ben yine hamile gibi hissetmeye başladım tüm imkansızlıklara rağmen.adetim gelmiyordu gelse adanaya gidip tedaviye başlayacağım.test aldık sonuç pozitif.ertesi gün kanda da sonuç pozitif.iki gün sonra doktora gittiğimde keseyi gördüğümdeki mutluluğumu anlatamam.yine kanamam oldu gitti gidecek derken oğlum dünyaya geldi.şimdi ise kızımı bekliyoruz.bu melekler bana allahın birer mucizesi
:)))))))))) Sizi yakından takip etmek için burdayım sapığım benaso benim de o konuda ciddi şüphelerim var, bence ya sen bizi kandırıosun ya doktor seni kandırıokaydirigubbakcemile3senin gibi hamile hiç görmedim yani bi de 4 aylık yani 1 aylık fln olsa neyseyerimseniben
:)))))))))) Sizi yakından takip etmek için burdayım sapığım benkaydirigubbakcemile
Selam kızlar nasılsınız,her şey yolunda mı?Of anca oturdum pazartesi evi silip süpürmesi yaptım =)Duşumu aldım tam oturdum ki arkadaşım aradı kahveye geliyorum diye:)
annem öyle diyo ya, ya erkeklerse ya seni kaçırıp bebeğini alırlarsa hahahhahahaah aso kendini ele verdin :1ninca:
Boşver artık yarın yaparsın :) Ben de yataktan kalkar kalkmaz başlamazsam bi daha bişey yapamıyorum bi an önce bitirince rahatlıyorum.Bak şimdi oh ne rahatım ben.Cumartesi de sınavım var bi çalışmaya başlasam muhteşem olacak. Kamu yönetiminden tek dersim kalmıştı geçen seneden 1 ders için bir yıl uzadı.Cumartesi vereyim de kurtulayım şu uyuz dersikafamçokkarıştıooohhhh eline sağlık bende 2 saattir hala başlicam bi türlü başlayamadım...
Ya ben napayımmm daha ortada bir şey yok valla. Aslında ben hepinizi kandırdım hamile değilim benSizi kötü emellerime alet etcem :sm_cool:
anlamıştım zaten, senin gibi hamile mi olur yaaaa :umursamaz::)))))))))) Sizi yakından takip etmek için burdayım sapığım benkaydirigubbakcemile
benim de finansal yönetimim kaldı bir türlü veremedim ne uyuz ders hoffff akannehirBoşver artık yarın yaparsın :) Ben de yataktan kalkar kalkmaz başlamazsam bi daha bişey yapamıyorum bi an önce bitirince rahatlıyorum.Bak şimdi oh ne rahatım ben.Cumartesi de sınavım var bi çalışmaya başlasam muhteşem olacak. Kamu yönetiminden tek dersim kalmıştı geçen seneden 1 ders için bir yıl uzadı.Cumartesi vereyim de kurtulayım şu uyuz dersikafamçokkarıştı
:))))diyorum işte şekerim hamile fln değilim ben hepinizi kandırdım
anlamıştım zaten, senin gibi hamile mi olur yaaaa :umursamaz:
benim de finansal yönetimim kaldı bir türlü veremedim ne uyuz ders hoffff akannehir
:))))diyorum işte şekerim hamile fln değilim ben hepinizi kandırdım
Ayyy sen de mi ooofff cumartesi mi sınavın senin de.Ay hiç canım çalışmak istemiyor tek ders diye de bu sene hiç sallamadım.Sıkalım kendimizi de çalışıp verelim bitsin bu işkence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?