2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bijoux senin istedıgın t shırt gebe magazasında var demıstım ya, palladıum da varmıs kadıkoyde yolun duserse eger al ordan baby loading tshirt ünü

Ben de sözde bu sene idari hakimlik sınavlarına hazırlancaktım hepsi yalan oldu :) Artık bundan sonra çocukla nasıl hazırlanabilirim bilmem :)

bende hikayemi anlatayım.
biz 2003 eylül ayında evlendik. benim düşüncem evlendiğimde 5 yıl çocuk istemiyordum. eşimde çocukları çok seviyor ama ben kendimi hazır hissetmeyince benim kararıma saygı duyuyordu. evlenirken ve evlendikten sonra çok zor günler yaşadık maddi açıdan. bir ara herşey düzeldi, ben acaba düşünelim mi derken eşim işten çıkarıldı. tabi vazgeçtik. eşim girdiği yerlerde tamam herşey güzel gidiyor derken hep çocuk düşünelim mi fikri aklımıza düştüğünde eşim işten ayrıldı. en son abimle ortak bir yer açtılar. artık tamam herşey iyi olacak derken abimle fikir ayrılıkları başladı. bunun üzerine maddi durumumuz iyi olmadan çocuk sahibi olmak istemiyorum dedim ve eşim de onayladı. çocuk yapmayı rafa kaldırmıştık abimde dükkanı kapatmaya karar verdi. eşim yine işsiz. herşey kötü gidiyor. bı yılbaşında annem,eşim ve ben meydandaki kutlamalara gittik. ve saat 12 yi gösterdiğinde dua ettim. bu yıl herşey çok güzel olsun,eşimin işleri düzelsin ve artık çocuk sahibi olalım dedik.
umutla girdik yeni yıla eşim 2. ay iş buldu ve dedim bu sefer çocuğumuzda olsun. 1 nisanda yaptığım gebelik testinde çift çizgiyi gördük. evet artık hamileydim.
eşimin işleri henüz düzelmedi ama ben bebişimizin bize uğur ve bereket getireceğine inanıyorum. onun şansı bol olsun.

İnşallah bebeğin size uğur getirir,kısmetiyle gelir.İş konusunda da allah yardımcınız olsun her zaman.

ben de 4 kilo aldım kızlar. benim doktorum çok rahat bi adam. sakın diyet falan yapma sınırlama dedi. ben de yiyom. hehehe....

Canım inşallah bebişin size uğur getirir. Bol bol para bol bol huzur bol bol sağlık olur üçünüz için...
opuyorumnanaktan

herkese mrb bi uğrayım güsel anneler napıo dedimmm bizde durumlar ii ama bugün sağlık ocağına gideceğim bebişi 6 gündür hiç hissetmedim kalp sesini dinlersem rahatlıyacağım oğlumdada böle olmuştu ozmn 7 aylıktı iş yaptığım için yorulmuş geri çekilmiş dediler budada sanırım öle oldu kadın alıyorum temizliğe ama belirli yerleri ben yapıorum hem bebek hem iş hem hamilelik gerçekten yorucuu üzerinede gelen gidennnn çarşamba günü toplu haldee misafirim gelecek offf

İnşallah bebeğin size uğur getirir,kısmetiyle gelir.İş konusunda da allah yardımcınız olsun her zaman.

Canım inşallah bebişin size uğur getirir. Bol bol para bol bol huzur bol bol sağlık olur üçünüz için...
opuyorumnanaktan

amin inşallah canlarım. eşim konusunda çok şanslıyım şükürler olsun. huzurumuz çok iyi. iş konusunda çok şansız eşim. umarım bebişimiz babasına uğur getirir.

İnşallah minik meleğin evinize bereket uğur şans getirir

kızlar dr um yarın cinsiyet konusunda birşey söyler mi acaba 11:30 da randevum. birde ikili test zamanımı söyleyecek heyecandan ölüyorum :bbo:
Kız dur bu ne acele daha 12. haftadasın:) Tahminde bulunsa bile 16. haftada kesinleşir zaten. Bana 14.haftada tahminde bulundu.Haftaya salı tekrar keisnleşcek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…