Ben de sözde bu sene idari hakimlik sınavlarına hazırlancaktım hepsi yalan oldu :) Artık bundan sonra çocukla nasıl hazırlanabilirim bilmem :)ben de hamıle kalmadan once dusunuodum kı acık ogretımle ısletme fln mı okusam ne ısıme yarıcak bılmıorum sırf laf olsun dıye :) 4 yıllık fakulte mezunları sınavsız gırıolarmıs dıye duydum atladım hemen :) ama hamıle kaldım yalan oldu sımdı hıc ugrasamam tekrar ogrencılıkle fln
İnşallah bebeğin size uğur getirir,kısmetiyle gelir.İş konusunda da allah yardımcınız olsun her zaman.bende hikayemi anlatayım.
biz 2003 eylül ayında evlendik. benim düşüncem evlendiğimde 5 yıl çocuk istemiyordum. eşimde çocukları çok seviyor ama ben kendimi hazır hissetmeyince benim kararıma saygı duyuyordu. evlenirken ve evlendikten sonra çok zor günler yaşadık maddi açıdan. bir ara herşey düzeldi, ben acaba düşünelim mi derken eşim işten çıkarıldı. tabi vazgeçtik. eşim girdiği yerlerde tamam herşey güzel gidiyor derken hep çocuk düşünelim mi fikri aklımıza düştüğünde eşim işten ayrıldı. en son abimle ortak bir yer açtılar. artık tamam herşey iyi olacak derken abimle fikir ayrılıkları başladı. bunun üzerine maddi durumumuz iyi olmadan çocuk sahibi olmak istemiyorum dedim ve eşim de onayladı. çocuk yapmayı rafa kaldırmıştık abimde dükkanı kapatmaya karar verdi. eşim yine işsiz. herşey kötü gidiyor. bı yılbaşında annem,eşim ve ben meydandaki kutlamalara gittik. ve saat 12 yi gösterdiğinde dua ettim. bu yıl herşey çok güzel olsun,eşimin işleri düzelsin ve artık çocuk sahibi olalım dedik.
umutla girdik yeni yıla eşim 2. ay iş buldu ve dedim bu sefer çocuğumuzda olsun. 1 nisanda yaptığım gebelik testinde çift çizgiyi gördük. evet artık hamileydim.
eşimin işleri henüz düzelmedi ama ben bebişimizin bize uğur ve bereket getireceğine inanıyorum. onun şansı bol olsun.
canikom sen de hızlı gıdıosun tebrıkler :) bence normal ama sen tabı doktoruna danış yıne bı sonrakı muayenede, sen hafta olarak benden ondesın ben 4 kılo aldım aynı gıdıo sayılırız benım doktorum cok dıo dıyetısyene gıt dıyo ama tabı kı tınlamıorum :) senınkı ne der bılemem
bende hikayemi anlatayım.
biz 2003 eylül ayında evlendik. benim düşüncem evlendiğimde 5 yıl çocuk istemiyordum. eşimde çocukları çok seviyor ama ben kendimi hazır hissetmeyince benim kararıma saygı duyuyordu. evlenirken ve evlendikten sonra çok zor günler yaşadık maddi açıdan. bir ara herşey düzeldi, ben acaba düşünelim mi derken eşim işten çıkarıldı. tabi vazgeçtik. eşim girdiği yerlerde tamam herşey güzel gidiyor derken hep çocuk düşünelim mi fikri aklımıza düştüğünde eşim işten ayrıldı. en son abimle ortak bir yer açtılar. artık tamam herşey iyi olacak derken abimle fikir ayrılıkları başladı. bunun üzerine maddi durumumuz iyi olmadan çocuk sahibi olmak istemiyorum dedim ve eşim de onayladı. çocuk yapmayı rafa kaldırmıştık abimde dükkanı kapatmaya karar verdi. eşim yine işsiz. herşey kötü gidiyor. bı yılbaşında annem,eşim ve ben meydandaki kutlamalara gittik. ve saat 12 yi gösterdiğinde dua ettim. bu yıl herşey çok güzel olsun,eşimin işleri düzelsin ve artık çocuk sahibi olalım dedik.
umutla girdik yeni yıla eşim 2. ay iş buldu ve dedim bu sefer çocuğumuzda olsun. 1 nisanda yaptığım gebelik testinde çift çizgiyi gördük. evet artık hamileydim.
eşimin işleri henüz düzelmedi ama ben bebişimizin bize uğur ve bereket getireceğine inanıyorum. onun şansı bol olsun.
İnşallah bebeğin size uğur getirir,kısmetiyle gelir.İş konusunda da allah yardımcınız olsun her zaman.
Canım inşallah bebişin size uğur getirir. Bol bol para bol bol huzur bol bol sağlık olur üçünüz için...
opuyorumnanaktan
İnşallah minik meleğin evinize bereket uğur şans getirirbende hikayemi anlatayım.
bende çizelge eklemeye çalışıyordum. oldumu acaba
Geçmişe bakmamışsın anlaşılan geçmişte var resimlerneden bulusanlar resım yuklemıyolar ya merak edıyorum...bu arada bende 2 kılo aldım
Kız dur bu ne acele daha 12. haftadasın:) Tahminde bulunsa bile 16. haftada kesinleşir zaten. Bana 14.haftada tahminde bulundu.Haftaya salı tekrar keisnleşcek :)kızlar dr um yarın cinsiyet konusunda birşey söyler mi acaba 11:30 da randevum. birde ikili test zamanımı söyleyecek heyecandan ölüyorum :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?