2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay çok güzel yaa.hihoyyyt
Brokolinin de çok güzel ayrıca..Ayrıntılı ultrason mu,çok net gözüküyor
teşekür ederim canım.evet renkli ultrason ama resimde siyah beyaz çıkıyor.herşeyi çok net belli oluyor ne güzel cihaz yapmışlar ya sayesinde bebişlerimizi görüyoruz.
Elini yanağına koymuş,uyuyor mu ne annesi

valla uyumuyordu çok hareketli ama elini yüzüne götürmüş.

hakikaten sezen dikkat etmemişim koca göbekliiii, şişko mu benim yavrum acabaa.. ay resmini görünce daha çok özledim daha 2 hafta var... ne yapalım uf uf

iyi haberlerle gel canım arkadaşımm benim üçlü testim yok kontrol dün sağlık ocağında kalp atışını duydum ama ultrasondada görmek istiyorum hem cinsiyetide iyice kesinleşir artıkk

inş. canım benim dr um 2li test yapmamıştı 3lü yaparız demişti
bende bebişimi çok özledim

evet ya bende duydum diyorum benimki elini o yüzdenmi kapattı.bi tanıdık doktora gitmiş doktor hemen bakmış demiş yeter bu kadar bebeğe zararlı.bende netten bakmıştım ses dalgalarıyla olduğu için zararsız diyordu doktor.arkadaşta renkli usg çektirmiş önce bebeğin bacağı açık cinsiyeti tam gözüküyor ama 2.resimde ellerini yüzüne kapatmıştı hep aklıma takıldı ondan sonra.komşular filan usgye fazla girme diyorlardı bende zaralı değil diyordum ama şimdi aksini düşünmeye başladım ne kadar doğruyum bilmiyorum.

birazcık geçmişe bakıp geldim.
bebişlerin resmini koymuşsunuz maşşallah. allah nazarlardan saklasın inşallah.
yemeklerden konuşmuşunuz benimde canım karnıyarık çekti. çok da güzel yaparım ama akşam eve gidince halim olmuyor ki. dün sözde bulaşık yıkayıp banyoyu silecektim. yemek yedim toz aldım ve yattım. tv seyrederken uyuyakalmışım. dün yürüyüşte yaptım.
bu otobüstekilere sinir oluyorum, kadınlar çocuklarını oturtuyor ben ayakta gidiyorum. söylemekte istemiyorum. millet anlamıyor galiba hamile olduğumu 6-7 aylık olunca anlarlar herhalde. bende otobüsün en önünde duruyorum. kadının birir otobüsten inerken neredeyse üstüme çıkacaktı kenarda durmama rağmen. hemen karnımı tuttum yan döndüm. birgün fena bağırıcam.

bende görüğyorum öyle tipler bazen hemen bilet attınızmı çocuğa kucağınıza alırmısınız diyorum aldırıyorumm sende öyle yapp

ay hadı hyaırlısı bi prens dahaaa

oy maşallahh

allah nazarlardan esirgesin cnm maşallah

oyy sana da maşallah canımm
Şeniz Şeniz Şeniz

oldu becerdim becerdim :)
ama burda çok küçük benim oğlum daha 12+2 haftalıktı, şimdi 15+2 oldu daha bi tosuncuk oldu :)
becerdim çok mutluyum heuehuee

maşallah paşaya ne büyük mucizeler ya şükürler olsun.sağlıkla gelsinler işallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…