Benim arkadaş listemden bak canım
teşekür ederim canım.evet renkli ultrason ama resimde siyah beyaz çıkıyor.herşeyi çok net belli oluyor ne güzel cihaz yapmışlar ya sayesinde bebişlerimizi görüyoruz.Ay çok güzel yaa.hihoyyyt
Brokolinin de çok güzel ayrıca..Ayrıntılı ultrason mu,çok net gözüküyor
Elini yanağına koymuş,uyuyor mu ne annesi
Şimdi oldu işte :)13 hafta 5 günlük bebeğim :)
facede dimi benim kızkardeşimin adıda seçil
iyi haberlerle gel canım arkadaşımm benim üçlü testim yok kontrol dün sağlık ocağında kalp atışını duydum ama ultrasondada görmek istiyorum hem cinsiyetide iyice kesinleşir artıkk
salıya al da aynı gün gidelim bari benim salı sbaah 9.30 da:))) ço ultrasona girmek iyi değilmiş aslında bebeğe zarar veriyomuş diyolar. ben 2 haftada bir gidiyodum doktor çağırıyodu.Bir bu 3 hafta ara olcak.
hakikaten sezen dikkat etmemişim koca göbekliiii, şişko mu benim yavrum acabaa.. ay resmini görünce daha çok özledim daha 2 hafta var... ne yapalım uf uf
inş. canım benim dr um 2li test yapmamıştı 3lü yaparız demişti
bende bebişimi çok özledim
ay çok tatlı maşallah.elinide yanağına koymuş.yerim ben onu.
birazcık geçmişe bakıp geldim.
bebişlerin resmini koymuşsunuz maşşallah. allah nazarlardan saklasın inşallah.
yemeklerden konuşmuşunuz benimde canım karnıyarık çekti. çok da güzel yaparım ama akşam eve gidince halim olmuyor ki. dün sözde bulaşık yıkayıp banyoyu silecektim. yemek yedim toz aldım ve yattım. tv seyrederken uyuyakalmışım. dün yürüyüşte yaptım.
bu otobüstekilere sinir oluyorum, kadınlar çocuklarını oturtuyor ben ayakta gidiyorum. söylemekte istemiyorum. millet anlamıyor galiba hamile olduğumu 6-7 aylık olunca anlarlar herhalde. bende otobüsün en önünde duruyorum. kadının birir otobüsten inerken neredeyse üstüme çıkacaktı kenarda durmama rağmen. hemen karnımı tuttum yan döndüm. birgün fena bağırıcam.
kaçta randevun??
hadi biraz dinlen kendini dinle tatlımkızlar ben kaçar kendimle ilgileniyim biraz hadı ıyı bakın kendınıze
Şeniz Şeniz Şenizay hadı hyaırlısı bi prens dahaaa
oy maşallahh
allah nazarlardan esirgesin cnm maşallah
oyy sana da maşallah canımm
oldu becerdim becerdim :)
ama burda çok küçük benim oğlum daha 12+2 haftalıktı, şimdi 15+2 oldu daha bi tosuncuk oldu :)
becerdim çok mutluyum heuehuee
Benim arkadaş listemden bak canım
oğlum kızmasın ama teyzeleri bakın gerçekten erkek di mi? doktor babası için çekmişti bu pozu :)
http://i924.photobucket.com/albums/ad83/ebocicada/IMG_3228.jpg
oğlum kızmasın ama teyzeleri bakın gerçekten erkek di mi? doktor babası için çekmişti bu pozu :)
http://i924.photobucket.com/albums/ad83/ebocicada/IMG_3228.jpg
ey büyük allahim yaaa...
maşallah maşallah maşallaahhh
erkek ki ne erkek hemde kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?