bende görüğyorum öyle tipler bazen hemen bilet attınızmı çocuğa kucağınıza alırmısınız diyorum aldırıyorumm sende öyle yapp
kızlar ben kaçar kendimle ilgileniyim biraz hadı ıyı bakın kendınıze
saat 3.15te tatlımm
hadi biraz dinlen kendini dinle tatlım
ben çalışırken evde yalnız kalmayı özlüyorum ama sadece gndüzleri
akşamları yalnız kalamam korkarım dakaydirigubbakcemile3
ortadaki yuvarlak şeymi kısss pipisi:lepi:
evet kızlar bayaa belli yuvarlaklar var bi de ortada pipiiii
hey yavrum hey aslan oğlum!
bencede valla yiğidin malı meydanda olurmuş herşey ortada bariz belli
kızlar ben kaçar kendimle ilgileniyim biraz hadı ıyı bakın kendınıze
barayscım inşallah ii haberlerle dönersin cnm, bakalım bebişin ne kadar büyümüş....
sezen seninde yarın ii haberlerini bekliyoruz, kaçta randevun?
evet kızlar bayaa belli yuvarlaklar var bi de ortada pipiiii
hey yavrum hey aslan oğlum!
aynen katılıyorum sana canımkaydirigubbakcemile5aslanki ne aslann maşallahhhh
barayscım inşallah ii haberlerle dönersin cnm, bakalım bebişin ne kadar büyümüş....
sezen seninde yarın ii haberlerini bekliyoruz, kaçta randevun?
inş. canım hem bebişimi merak ediyorum hemde test yaptıracaz onu merak ediyorum tatlım
kısacası çok heyecanlıyım
olur bence fairy :) kız mı istiyorsun erkek mi?
nalancım saat yok sabah gidicem önce sağlık ocağından kan idrar tahlilim var onun sonucunu alıcam doktorum istemişti gelmem öğleni bulur seninde cumaya az kaldı heyecan varmı kuşum
hiç sorma sezen, sakin görünüyorum ama heycandan karnımın içi bi tuhaf oluyo böle aşık olunca kelebekler uçar derler ya öle bi şi, çok heycanlıyım çokta merak ediyorum, ama cuma gününle bitmiyo biliyosun 3 haftada sonuç için bekleyecez en sinir bozucu kısmıda o zaten...
neyse sizin ii haberlerinizi okuyup mutlu oluyorum bende kafam dağılıyo biraz, gelince haber ver hemen merak ederim seni, koyabilirsen sende bebişin fotosunu koy cnm...
ayy kıyamam canım yaa bende ikili teste gitmeden önce senin gibiydimm 1 hafta önceden panik yapmıştımm kan testinide 1 hafta beklerken keza aynı stresi yaşadım bu kadar arkadaşının duası seninle canım allah duyuyo sesimizi 3 hafta sonra güzel haberi alıp sevinicez burda canım benim ben resim yüklemeyi bilmiyorum ama yarın öğrenip koyucam inş..
saol sezencim hepiniz bana moral oluyosunuz zaten, çok teşekkür ederim hepinize, bu arada foto eklemek için şuraya bi göz at ben burdan çözdüm...
http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/44372-kkya-resim-eklemek-buyrun-arkadaslar.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?