2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende görüğyorum öyle tipler bazen hemen bilet attınızmı çocuğa kucağınıza alırmısınız diyorum aldırıyorumm sende öyle yapp

bazen susuyorum işte. ben yeğenimi gezdirirken hep kucağıma oturdurdum.

kızlar ben kaçar kendimle ilgileniyim biraz hadı ıyı bakın kendınıze

ohhh mis gibi keyif yap. sende iyi bak kendine.
saat 3.15te tatlımm

hadi biraz dinlen kendini dinle tatlım
ben çalışırken evde yalnız kalmayı özlüyorum ama sadece gndüzleri
akşamları yalnız kalamam korkarım dakaydirigubbakcemile3

evde yalnız kalmak gibisi yok sakin sakin.
ama gece bende yalnız kalkmaktan korkuyorum.

evet kızlar bayaa belli yuvarlaklar var bi de ortada pipiiii
hey yavrum hey aslan oğlum!

barayscım inşallah ii haberlerle dönersin cnm, bakalım bebişin ne kadar büyümüş....

sezen seninde yarın ii haberlerini bekliyoruz, kaçta randevun?

birisi maşşallah canım. ben pek birşey anlayamadım ama nazar değmesin.

barayscım inşallah ii haberlerle dönersin cnm, bakalım bebişin ne kadar büyümüş....

inş. canım hem bebişimi merak ediyorum hemde test yaptıracaz onu merak ediyorum tatlım
kısacası çok heyecanlıyım

evet kızlar bayaa belli yuvarlaklar var bi de ortada pipiiii
hey yavrum hey aslan oğlum!

tosun paşa annesi
çok tatlı maaşallah yerim ben onu:1hug:

aslanki ne aslann maşallahhhh
aynen katılıyorum sana canımkaydirigubbakcemile5

nalancım saat yok sabah gidicem önce sağlık ocağından kan idrar tahlilim var onun sonucunu alıcam doktorum istemişti gelmem öğleni bulur seninde cumaya az kaldı heyecan varmı kuşum

inş. canım hem bebişimi merak ediyorum hemde test yaptıracaz onu merak ediyorum tatlım
kısacası çok heyecanlıyım

inşallah her şey ii çıkacak cnm ben bi sorun olduğunu düşünmüyorum, hayırlısıyla yarın bize bebişinin ne kadar büyüdüğünü yazcan, testlerinde ii çıkar bi sorun olsaydı doktorun önceden sölerdi zaten, içini ferah tut az kaldı zaten...

olur bence fairy :) kız mı istiyorsun erkek mi?

doktor ilk tahmini erkek die yapmişti ama emin diilim daha çok erken demişti.
benim içime erkek doğuyo ama hiç önemli diil sadece merak ediorum.
kociş kiz istio sanirim ki kaydirigubbakcemile3

nalancım saat yok sabah gidicem önce sağlık ocağından kan idrar tahlilim var onun sonucunu alıcam doktorum istemişti gelmem öğleni bulur seninde cumaya az kaldı heyecan varmı kuşum

hiç sorma sezen, sakin görünüyorum ama heycandan karnımın içi bi tuhaf oluyo böle aşık olunca kelebekler uçar derler ya öle bi şi, çok heycanlıyım çokta merak ediyorum, ama cuma gününle bitmiyo biliyosun 3 haftada sonuç için bekleyecez en sinir bozucu kısmıda o zaten...

neyse sizin ii haberlerinizi okuyup mutlu oluyorum bende kafam dağılıyo biraz, gelince haber ver hemen merak ederim seni, koyabilirsen sende bebişin fotosunu koy cnm...

ayy kıyamam canım yaa bende ikili teste gitmeden önce senin gibiydimm 1 hafta önceden panik yapmıştımm kan testinide 1 hafta beklerken keza aynı stresi yaşadım bu kadar arkadaşının duası seninle canım allah duyuyo sesimizi 3 hafta sonra güzel haberi alıp sevinicez burda canım benim ben resim yüklemeyi bilmiyorum ama yarın öğrenip koyucam inş..

saol sezencim hepiniz bana moral oluyosunuz zaten, çok teşekkür ederim hepinize, bu arada foto eklemek için şuraya bi göz at ben burdan çözdüm...

http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/44372-kkya-resim-eklemek-buyrun-arkadaslar.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…