2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aa prop çoklu alıntı yapmışsın gözlerim yaşardı :roflol:

hımm 15 tl anadım kuşumm ammma pahalı istemişlerr neyse konyadan paketi gelen arkadaş anlar begümden olduğunu artıkınn

eevet canım konyadan bi ben varım zaten zemuszemus

gözünaydınnn canımmm hihoyyyt ne büyük bi rahatlık dimi görüp ii olduğunu bilip gelmek alkisalkisalkis doktoru beğenmene de çok sevindim bu çok önemli.
abowwwww :1ninca: 7 aydan sonra yasak mııııı eyvahedigeldismile 8 - 9 iki ay ordan 40 günde lohusalık amaninnnnnn :1shok:

ya ben çok beyazım zaten hep çok iyi korunmam gerekir yoksa kavruluyorum su fln topluyorum o yuzden hep 30 faktor kullanırım ama sımdı hamıleyım 50 kulanıcam pokunu çıkartcam yani korkuom napim :)

Küçücük büyümüş öyle dediler ama o büyüdü dedikleri şişkinlik dedim ama inanmadılar sabahları dümdüz hala:)Dur bakalım bugünden sonra büyür bence e artık büyüsün 4 ay oldu nerde bu bebek

aaa izmir2e mi geliyorsun seni görmek isterim doğrusu. kaç gün kalacaksın? hangi semte geliyorsun?

ha ha amaninmi bu zamana kadar yaptıklarınıza sayın be bizim gibi yapamayanlar ne yapsın daha siftah 1 kere oldu:roflol:

ewet yaaa işte buuu..
eşimle karar werdik bile gideceğimiz tatil köyüne.
iznimi bile aldim şirketten.3hafta aklinialirimsmile
bir hafta bodrumdaim soora ayvaliktaaa

ayyy ne güzel iş yeri o öyleeeeeee 3 hafta izinmi verdiii :lepi: bende istiommmm. ben 32. haftama kadar fulll çalışıcam biliomusunuz :sinifsinif: hiççççç tatilim yok pazardan başkaaaa mafoldumben

ha ha amaninmi bu zamana kadar yaptıklarınıza sayın be bizim gibi yapamayanlar ne yapsın daha siftah 1 kere oldu:roflol:
Allah sizi ne yapmasın :)))))))))))delikafadulden Bazı doktorlar da doğuma 1 ay kala yasaklıyolar. 2 ayı gözden çıkarın artık :)))))))))))))))))

aaa izmir2e mi geliyorsun seni görmek isterim doğrusu. kaç gün kalacaksın? hangi semte geliyorsun?
eltim orda canım gezmeye gelicez inşallah kütahyadan da çok yakın izmir. görüşürüz tabi karşıyakaya gelicem canım..

bak seni bi pataklarım aaaaa aşkolsun daha önce de yapmıştım bi kaç kere ilk diil yani ben salak mıyım bööööğğğğ ((
yok yaa sen de, otururken üşeniyorum demiştin ya ondan dedim kızma mafoldumben

ewet yaaa işte buuu..
eşimle karar werdik bile gideceğimiz tatil köyüne.
iznimi bile aldim şirketten.3hafta aklinialirimsmile
bir hafta bodrumdaim soora ayvaliktaaa
Geçen yaz Bodrumun altını üstüne getirdik eğlenmekten var ya süper bir tatildi :) Ayvalıkta nereye gelceksiniz?Bizim yazlık var orda ben ayvalık aşığıyım varyaa ilerde yerleşmeyi düşündüğüm tek yer :))))

bilmem hiç denemedim bi nalana sormak lazım naaaaaaaaalaaaaaaannnn kaydirigubbakcemile3

o zaman geçiyor senin yavaş yavaş, sanırım 1-2 haftaya düzelirsin çünkü ben de kademe kademe düzeldim :1rolleyes:

nalana mı soralım piqiii nalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
çabuhh buraya gellllll -tatlicadiarzu-

ay beni onore ettiniz kızlar çok saolun, cevap veriyorum; evet olur tabiki de ama sizin damak zevkinize uyramı bilmem...
ben ilk ve son defa rejim yaparken denedim bunu, bi tencereye taze fasulyeyi, üzerine domates ve 1 çorba kaşığı sıvıyağ ve azcık suyu koydum öle pişirdim indirmeden öncede az bi şi tuz koydum, ama var ya bana acayip lezzetsiz geldi yiyemedim, ben salçasız ve soğansız yemek yiyemem buna karar verdim o gün, bbööööggghhhhh....

ama tercih meselesi belkide sizin öle hoşunuza gider yemekler, bi deneyin bakalım... soğan yerine bolca domates kullanın mesela...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…