hımm 15 tl anadım kuşumm ammma pahalı istemişlerr neyse konyadan paketi gelen arkadaş anlar begümden olduğunu artıkınn
ben geldim arkadaşlar bebişimi gördüm
keyfi yerindeydi tüm değerlerimiz normal çıktı pipisi daha rahat gördüm bu sefer
4lü tarama testi için kan verdim
bir sonraki kontrolümüz 1 ay sonra
7 aya kadar ilişki ve yolculuk serbest sonrası yasak dedi
iyi ilgili bir doktordu artık bununla devam
kardelen çiçeği bozma moralini doktorun dediği gibi bol su içersin.
ben maden suyuda içiyorum ama bana maden suyu çok içme miden tambel olur dediler.
kafam karıştı kimi yarralı diyor kimi zararlı.
güneşlenmenin zararlı olduğunu bilmiyordum. ama ben zaten normalde hep şemsiye altında gölgede duruyorum. bana doktor birşey söylemedi erken diye sanırım. demek 50 faktör krem almak gerekiyor bunu da öğrendiğim iyi oldu.
Küçücük büyümüş öyle dediler ama o büyüdü dedikleri şişkinlik dedim ama inanmadılar sabahları dümdüz hala:)Dur bakalım bugünden sonra büyür bence e artık büyüsün 4 ay oldu nerde bu bebekkızzz.. büyümüş mü cidden.. valla gözümle görmeden inanmam :)
hepimiz gidioruz şekerim tatile sadece güneşe yatmıyoruz zararlı olduğu için...
canım çok sevindim, çok endişeleniodun yeni doktor konusunda, anlaşmanıza sevindim
normalde 1 gün ama istikamet tersse o zaman 2 gün oluyor. bir kağıt vermişlerdir sana ordaki numarayla internetten takip edebilirsin nerede olduğunu kargonun..
50lik koruyucunu sür bişey olmaz bence canım sereserpe yatmicaksın sonuçta kaydirigubbakcemile3 ben de 10 gün sonra falan izmire gidicem büyük ihtimal artık akşamüstleri falan çıkarım dışarı napiyim..
aa prop çoklu alıntı yapmışsın gözlerim yaşardı :roflol:
eevet canım konyadan bi ben varım zaten zemuszemus
gözünaydınnn canımmm hihoyyyt ne büyük bi rahatlık dimi görüp ii olduğunu bilip gelmek alkisalkisalkis doktoru beğenmene de çok sevindim bu çok önemli.
abowwwww :1ninca: 7 aydan sonra yasak mııııı eyvahedigeldismile 8 - 9 iki ay ordan 40 günde lohusalık amaninnnnnn :1shok:
bak seni bi pataklarım aaaaa aşkolsun daha önce de yapmıştım bi kaç kere ilk diil yani ben salak mıyım bööööğğğğ((
ewet yaaa işte buuu..
eşimle karar werdik bile gideceğimiz tatil köyüne.
iznimi bile aldim şirketten.3hafta aklinialirimsmile
bir hafta bodrumdaim soora ayvaliktaaa
Allah sizi ne yapmasın :)))))))))))delikafadulden Bazı doktorlar da doğuma 1 ay kala yasaklıyolar. 2 ayı gözden çıkarın artık :)))))))))))))))))ha ha amaninmi bu zamana kadar yaptıklarınıza sayın be bizim gibi yapamayanlar ne yapsın daha siftah 1 kere oldu:roflol:
eltim orda canım gezmeye gelicez inşallah kütahyadan da çok yakın izmir. görüşürüz tabi karşıyakaya gelicem canım..
aaa izmir2e mi geliyorsun seni görmek isterim doğrusu. kaç gün kalacaksın? hangi semte geliyorsun?
yok yaa sen de, otururken üşeniyorum demiştin ya ondan dedim kızma mafoldumbenbak seni bi pataklarım aaaaa aşkolsun daha önce de yapmıştım bi kaç kere ilk diil yani ben salak mıyım bööööğğğğ((
lenn propp geçmişi okumuyonmu mayona o kadar iltifat ettimm
lenn propp geçmişi okumuyonmu mayona o kadar iltifat ettimm
Geçen yaz Bodrumun altını üstüne getirdik eğlenmekten var ya süper bir tatildi :) Ayvalıkta nereye gelceksiniz?Bizim yazlık var orda ben ayvalık aşığıyım varyaa ilerde yerleşmeyi düşündüğüm tek yer :))))ewet yaaa işte buuu..
eşimle karar werdik bile gideceğimiz tatil köyüne.
iznimi bile aldim şirketten.3hafta aklinialirimsmile
bir hafta bodrumdaim soora ayvaliktaaa
ha ha amaninmi bu zamana kadar yaptıklarınıza sayın be bizim gibi yapamayanlar ne yapsın daha siftah 1 kere oldu:roflol:
mutfağa giremiyodum buzdolabı kokusundan fena tiksiniyodum hergün buzdolabi siliyodum evdeyken akannehir
ama şimdi giriyorum mutfağa kendime kahvaltı felan hazırlıyorum
ama yemek yapamıyorum soğan kokusu mahvediyo beniiii
soğansız yemek olmaz mı :kedi:
bilmem hiç denemedim bi nalana sormak lazım naaaaaaaaalaaaaaaannnn kaydirigubbakcemile3
o zaman geçiyor senin yavaş yavaş, sanırım 1-2 haftaya düzelirsin çünkü ben de kademe kademe düzeldim :1rolleyes:
nalana mı soralım piqiii nalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
çabuhh buraya gellllll -tatlicadiarzu-
oy gurban olduğuuummmm gördüm ben de toplu teşekkür ettim sen okumuon geçmişi asıl hıh:umursamaz:
bıdecıkmadan hangı gunes kremınıkullanıyosunuz hepsıolabılırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?