kızz Allah seni ne etmesin o kadar gaz verdin bize yazık adamlara falan dedin 1 de mi kaldınız püüü :roflol:
bıdecıkmadan hangı gunes kremınıkullanıyosunuz hepsıolabılırmı
asıl ben sen teşekkür ettikten sonra yazdım sen okumuyon galibaaa gelmeyim orayaklava:
heheh utandım ondan yazmadım nalanım :kedi: galiba ilkinde tutturamıom ben tarifleri. tam 45 dakika durdu ama patatesleri pişmedi az çiğ yedim :1ninca: ama baharatlar falan müthiş tat vermiş bide pişirmei becerebilseydim. dün yanına kısırda yaptım yine öğrendim yaa artık suyunu çıkarırım laelaelaelaelae ama bu seferrrrrrr tammm not aldı. valla tutturdummm hihoyyyt
kız sezen ama çok değilmi o kadar zamannn yaaa. harbi çokk. bari bana 8. aydan sora desinnn lülülülülülü
Geçen yaz Bodrumun altını üstüne getirdik eğlenmekten var ya süper bir tatildi :) Ayvalıkta nereye gelceksiniz?Bizim yazlık var orda ben ayvalık aşığıyım varyaa ilerde yerleşmeyi düşündüğüm tek yer :))))
tmm ulan teşekkür ederim daha güzeli senin olsun üstünde paralansın işalla hıh
dert etme tatlım günde 2-3 litre su içmeye dikkat et yeter, bir haftaya düzelir amniyon sıvın...
kardelen çiçeği bozma moralini doktorun dediği gibi bol su içersin.
ben maden suyuda içiyorum ama bana maden suyu çok içme miden tambel olur dediler.
kafam karıştı kimi yarralı diyor kimi zararlı.
sağolun kızlar yardımcı olduğunuz için beklemekten başka yapacak birşeyim yok internetten okudum su içmemin pek faydası yok diye yazmışlar. kafam karıştı deneyip göreceğim artık :çok üzgünüm:
eltim orda canım gezmeye gelicez inşallah kütahyadan da çok yakın izmir. görüşürüz tabi karşıyakaya gelicem canım..
yok yaa sen de, otururken üşeniyorum demiştin ya ondan dedim kızma mafoldumben
ay beni onore ettiniz kızlar çok saolun, cevap veriyorum; evet olur tabiki de ama sizin damak zevkinize uyramı bilmem...
ben ilk ve son defa rejim yaparken denedim bunu, bi tencereye taze fasulyeyi, üzerine domates ve 1 çorba kaşığı sıvıyağ ve azcık suyu koydum öle pişirdim indirmeden öncede az bi şi tuz koydum, ama var ya bana acayip lezzetsiz geldi yiyemedim, ben salçasız ve soğansız yemek yiyemem buna karar verdim o gün, bbööööggghhhhh....
ama tercih meselesi belkide sizin öle hoşunuza gider yemekler, bi deneyin bakalım... soğan yerine bolca domates kullanın mesela...
kafayı havuçla bozdum bugün 3. yedim, bitmeseydi 4 olsaydı onu da yerdim havuç delisi oldum havuuuçççç
nalannnnnn gelde aşaama bi tarif daa ver bana :ecrin_bebek:
nalan bana patlıcanlı bi tarif ver kuzum. patlıcanlar bozulacak yoğsammm
nalan bana patlıcanlı bi tarif ver kuzum. patlıcanlar bozulacak yoğsammm
Ohhh süper ya bizim yazlıkta sarımsaklıyla altınova arasında.Ben her gün sarımsaklıdayım gece gündüzben ilk defa gidicem bodruma kaydirigubbakcemile2
inşallah güsel geçer bi hafta kalicaz tatil köyünde
sarimsakliya gidios biz.yazlik war orda
kayinvalidemler tüm yazi orda geçiriolar..bizde kalicaz 2 hafta
sen merkezdemisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?