2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızz Allah seni ne etmesin o kadar gaz verdin bize yazık adamlara falan dedin 1 de mi kaldınız püüü :roflol:

he valla siftah oldu ama bereket yok işler kesat 1 de kaldık her akşam bekliyo garibim ama ben yemekten sonra midem şişinde kendimi ağırlaşmış hişssediyorum:roflol:

aaaa nie utanıyon ki sen daha yolun başındasın bi kaç seneye bizi geçersin valla, fırını önceden ısıttın dimi, fırın sıcaklığıda 200 C olmalı yoksa uzun sürer eğer fan konumu varsa fırınında onu kullan patates yaparken o daha ii yapıyo aklında bulunsun cnm...

ooohhhhh ellerine sağlık yakında kısır ustası olacan desene, valla gün yaparsak kısırı senden isteriz ona göre....cokacimcoook

ben ilk defa gidicem bodruma kaydirigubbakcemile2
inşallah güsel geçer bi hafta kalicaz tatil köyünde
sarimsakliya gidios biz.yazlik war orda
kayinvalidemler tüm yazi orda geçiriolar..bizde kalicaz 2 hafta
sen merkezdemisin?

dert etme tatlım günde 2-3 litre su içmeye dikkat et yeter, bir haftaya düzelir amniyon sıvın...

nalan bana patlıcanlı bi tarif ver kuzum. patlıcanlar bozulacak yoğsammm

bende üçkuyular tarafındayım canım. inşallah görüşürüz. izmirden bir arkadaş daha vardı adını unuttum. bizde mini bir buluşma yapabiliriz aslında. inşallah uzun kalırsın çünkü cumartesi de çalışıyorum ama 4,30 da çıkıyorum.

kargomu sorguladım sabah 10 da yola çıkmışş dağıtıma yani en son benimki gidicek galiba bugün ulaşır o zaman

hımmm soğan yerine bol domates :lepi:
yaçasın yapacağım yemek

Allahtan şimdilik annem var
zeytinyağlı biber dolması yap dedim yapamıyosan ıspanak yap dedim bakalım

kafayı havuçla bozdum bugün 3. yedim, bitmeseydi 4 olsaydı onu da yerdim havuç delisi oldum havuuuçççç

sen havuçmuu ben salatalik...
bi de yoğurt..
deli gibi yiyorum ikisinide.
şirkette hep elimde salatalik,nooluyo dio millet kaydirigubbakcemile3

kızlar kimse hediyesini almadımı bu hafta eve heycanla gidiyorumki hediyem gelmişmidir diye ama kimse hediyesini almamış

ben ilk defa gidicem bodruma kaydirigubbakcemile2
inşallah güsel geçer bi hafta kalicaz tatil köyünde
sarimsakliya gidios biz.yazlik war orda
kayinvalidemler tüm yazi orda geçiriolar..bizde kalicaz 2 hafta
sen merkezdemisin?
Ohhh süper ya bizim yazlıkta sarımsaklıyla altınova arasında.Ben her gün sarımsaklıdayım gece gündüz gündüz beach clublarda geceleri Gossip'te.Mutlaka gossip e git bu yaz.Ben 15 senedir ayvalıktayım yazları. Annemlerde bi gidiyor 3 ay ordalar .Var ya nasıl özledim ayvalığı annemler gitse de gitsem. Sabahları uyanıp bahçedeki salıncağa yatmayı sonra güzel bir kahvaltıııı ve sonraaa asena alemlere akar yapmayı özledim :) Burnumda tütüyor ayvalık.
Biz bodruma 3 aile gittik muhteşemdi.sabah 5te otele dönüyorduk düşün artık Özellikle Bodruma gittiğinizde bir gecenizi BARKA'da Bülent özdemir ve hande nin sahnesinde bulunun.Muhteşem sahneleri var çok eğlendiriyor canlı müziğin keyfi orada çıkıyor.Offffff anılarım depreşti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…