hımmm soğan yerine bol domates :lepi:
yaçasın yapacağım yemek
Allahtan şimdilik annem var
zeytinyağlı biber dolması yap dedim yapamıyosan ıspanak yap dedim bakalım
kızlar kimse hediyesini almadımı bu hafta eve heycanla gidiyorumki hediyem gelmişmidir diye ama kimse hediyesini almamış
aaaa nie utanıyon ki sen daha yolun başındasın bi kaç seneye bizi geçersin valla, fırını önceden ısıttın dimi, fırın sıcaklığıda 200 C olmalı yoksa uzun sürer eğer fan konumu varsa fırınında onu kullan patates yaparken o daha ii yapıyo aklında bulunsun cnm...
ooohhhhh ellerine sağlık yakında kısır ustası olacan desene, valla gün yaparsak kısırı senden isteriz ona göre....cokacimcoook
o zaman dua et gülüm doktor sana doğuma kadar onay versin ee artık 40 gün lohusalığa çare yok mecbur
gelirsem sana özel mesaj atarım canım ama çok kalmayız sanıyorum 3-4 gün falan..bende üçkuyular tarafındayım canım. inşallah görüşürüz. izmirden bir arkadaş daha vardı adını unuttum. bizde mini bir buluşma yapabiliriz aslında. inşallah uzun kalırsın çünkü cumartesi de çalışıyorum ama 4,30 da çıkıyorum.
:))))) Biyerin şişcek yap da ye bari :)))))ay kızartma yapsana yanına da çarli biberleri koy üstüne sarmısaklı yogurt ohhh canım cektı
aynen bende öleyim canom :CüvCüv: suyla hiç aram yoktu günde en az 3 lt içeim die önüme şişeleri dizdim işyerinde sempatiksalakcinni habire tuvalet 2 kat çıkıom resmen her defa kafamçokkarıştı
emmeeee bende zayıflama neim yapmıo
:))))) Biyerin şişcek yap da ye bari :)))))
Ohhh süper ya bizim yazlıkta sarımsaklıyla altınova arasında.Ben her gün sarımsaklıdayım gece gündüzgündüz beach clublarda geceleri Gossip'te.Mutlaka gossip e git bu yaz.Ben 15 senedir ayvalıktayım yazları. Annemlerde bi gidiyor 3 ay ordalar .Var ya nasıl özledim ayvalığı annemler gitse de gitsem. Sabahları uyanıp bahçedeki salıncağa yatmayı sonra güzel bir kahvaltıııı ve sonraaa asena alemlere akar yapmayı özledim :) Burnumda tütüyor ayvalık.
Biz bodruma 3 aile gittik muhteşemdi.sabah 5te otele dönüyorduk düşün artıkÖzellikle Bodruma gittiğinizde bir gecenizi BARKA'da Bülent özdemir ve hande nin sahnesinde bulunun.Muhteşem sahneleri var çok eğlendiriyor canlı müziğin keyfi orada çıkıyor.Offffff anılarım depreşti :)
ya misafirim gelcek yrn gelceklerdı persembe gelceklermiş o gun temızlık var bı de ıkı ayagım dolandı ben yrn zeytınyaglıları yapiim diyorum kızartma yapim dedim bi de taze asulye belkı bısı daha yaparım yanı kızartmayı yrn yapcagım ıcın bugun yapmıım bı daha yazglı zaten ayda bı kereden fazla yememk lazım
dun bende patlıcan yemegıyaptım. hemde cokkolay ve nefis oluyo.tarıfı verıyım.
tencereye altını yakmadan once yag sonra kup kup dogranmıs soganlar ve sarımsak sonra kusbası et(etsızde olur)sonra pıjamalı soyulmus ve kare kare dogranmıs patlıcanları sonrada kup kup dogranmıs domateslerı koyuyorsun.yanı hepsını cıgden koyuyosun.bı mıktar tuz serpıyosun ve kısık ateste altını acıyosun kendı kendıne suyunu verıyo o suyunu cekmesıne yakın bır kasede salcalı bı su yapıp eklıyosun ıcıne ıstedıgın baharatı koyabılırsın .ve bu kadar hemencecıık pısıyo..
zeytinyağlı biber dolması yada barbunyada olabilirr cnmmm ben severimde aklıma geldi
Ana yemek ne yapcan canım?ya misafirim gelcek yrn gelceklerdı persembe gelceklermiş o gun temızlık var bı de ıkı ayagım dolandı ben yrn zeytınyaglıları yapiim diyorum kızartma yapim dedim bi de taze asulye belkı bısı daha yaparım yanı kızartmayı yrn yapcagım ıcın bugun yapmıım bı daha yazglı zaten ayda bı kereden fazla yememk lazım
malzemen ne var söle yemeği sölim ben sana cnm....
nalan karnıyarık yapıyo ama sen eve gidene kadar geç olur zahmetli iş sana başka tarif vermesi lazımm dün biriside patlıcan yemeği yapmıştıı
ay kızartma yapsana yanına da çarli biberleri koy üstüne sarmısaklı yogurt ohhh canım cektı
ya zeytınyaglı dolmayı cok severım ben de ama hıc yapmadım
ya beceremezsem nolcek
böhüüüüüüüü
nalan bana patlıcanlı bi tarif ver kuzum. patlıcanlar bozulacak yoğsammm
yap bu akşamdan denemiş olursun güzel olmazsa en azından vaktin olur başka bir şey yaparsın.Ama bence yaparsın ya kolay kolay yaparsın sen halledersinya zeytınyaglı dolmayı cok severım ben de ama hıc yapmadım
ya beceremezsem nolcek
böhüüüüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?