nalan bana patlıcanlı bi tarif ver kuzum. patlıcanlar bozulacak yoğsammm
Ana yemek ne yapcan canım?
semizotu da çok faydalı ve lezzetli bu aralar baya var pazarda, bol domatesli güzel olur oda içine azcık pirinç azcıkta bulgur, hııımmmm mis gibim, yoğurtla birlikte çok severim valla...
Ohhh süper ya bizim yazlıkta sarımsaklıyla altınova arasında.Ben her gün sarımsaklıdayım gece gündüzgündüz beach clublarda geceleri Gossip'te.Mutlaka gossip e git bu yaz.Ben 15 senedir ayvalıktayım yazları. Annemlerde bi gidiyor 3 ay ordalar .Var ya nasıl özledim ayvalığı annemler gitse de gitsem. Sabahları uyanıp bahçedeki salıncağa yatmayı sonra güzel bir kahvaltıııı ve sonraaa asena alemlere akar yapmayı özledim :) Burnumda tütüyor ayvalık.
Biz bodruma 3 aile gittik muhteşemdi.sabah 5te otele dönüyorduk düşün artıkÖzellikle Bodruma gittiğinizde bir gecenizi BARKA'da Bülent özdemir ve hande nin sahnesinde bulunun.Muhteşem sahneleri var çok eğlendiriyor canlı müziğin keyfi orada çıkıyor.Offffff anılarım depreşti :)
semiz otu yazdım kenara annem yapsın sölim de kaydirigubbakcemile3
ey gidi gençlik
hamile olunca yaşlanmış gibi hissediyom ya akannehir
semiz otu yazdım kenara annem yapsın sölim de kaydirigubbakcemile3
ey gidi gençlik
bende 10 yaş yaşlandım sanki hiç bişey yapmak istemiyo cnmmm off
ulayyyyyyyyyyyyn bı topik de yemek için açalım orda yemek tarıflerımızı paylasalım hep :) ama ben nasıl topık acıldıgını bılmedıgım ıcın acamıyorum bılen bırı acsın ulaaayyynnnn
ay siz zaten yaşlısınız peeehhh 30 yaş ne demek bi ayağınız çukurda
hahahahahahahsırnaşık şey
kızlar ben yarın korgoya verecem çok geç kalmıyorum değil mi arkadaşlar
bugün hediye işini hallettim yarın verecem perşembe arkadaşımızın elinde olur diye düşündüm
sezeeeen 4 ayda bir kere mi kız geldip dövücem seniiii :mymeka:, adam kaçacak elinden haberin yok! ben yabancı sitelerden ilişkinin son zamana kadar zararlı olmadığını okuyorum hep.. hatta bazıları doğumu başlatmak için yapıyorlarmış.. sancıları tetikliyebilirmiş falan filan.
sezencim yapmak istesek nasıl yapacaz ki akannehir
geceye kalmıyo benim uykum bebek gibi erkenden yatıyom
bide öle zıplaya hoplaya nasıl eğlencemm sempatiksalakcinni
propppppp alsanaalsanasmile 28 yasındayım ben -tatlicadiarzu-
doğurayım gör neler yapıyorum -tatlicadiarzu- :roflol:
Yok valla 40ıma da gelsem 50ime de gelsem değişmem ben diye dşünüyorum.Bana gezmek olsun eğlenmek olsun,gecelerde kopmak olsun tamamdır Yaş değil şekerim eğlenme aşkın bitmesin yeter ki içindeki genci asla öldürmesemiz otu yazdım kenara annem yapsın sölim de kaydirigubbakcemile3
ey gidi gençlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?