2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nalan bana patlıcanlı bi tarif ver kuzum. patlıcanlar bozulacak yoğsammm

patlıcanların bütün kabuklarını soy dörde böl ve kalın küpler şeklinde doğrayıp tuzlu suya bas

tencerede küp doğradığın 1 adet soğanı ve minik doradığın 2-3 diş sarımsağı sıvıyağda pembeleşene kadar kavur, eğer kıyman varsa bu aşamada kıyma ekleyip kıymalı yapabilirsin ama yoksa 3-4 domatesi ister rendele ister küp doğrayıp soğana ilave et, onuda kavur, en sonda 1-1.5 çorba kaşığı salça ekle...

patlıcanları sudan geçirip tuzunu akıt ve soğanlı harca ilave et, 1 çay bardağı kadar su koy tuzunu koy azcıkta pul biber koy ve pişmeye bırak bi 10 dakika sonra suyunu kontrol et, eğer azsa ilave et, yaklaşık 20-30 dakika içinde pişerler ama sen yinede kontrol et altını kapatmadan önce, istersen en son maydonoz serpebilirsin üstüne isteğe bağlı yani...

semizotu da çok faydalı ve lezzetli bu aralar baya var pazarda, bol domatesli güzel olur oda içine azcık pirinç azcıkta bulgur, hııımmmm mis gibim, yoğurtla birlikte çok severim valla...

semiz otu yazdım kenara annem yapsın sölim de kaydirigubbakcemile3

ey gidi gençlik
hamile olunca yaşlanmış gibi hissediyom ya akannehir

ulayyyyyyyyyyyyn bı topik de yemek için açalım orda yemek tarıflerımızı paylasalım hep :) ama ben nasıl topık acıldıgını bılmedıgım ıcın acamıyorum bılen bırı acsın ulaaayyynnnn

ey gidi gençlik

bende 10 yaş yaşlandım sanki hiç bişey yapmak istemiyo cnmmm off

ay siz zaten yaşlısınız peeehhh 30 yaş ne demek bi ayağınız çukurda
hahahahahahahsırnaşık şey

kızlar ben yarın korgoya verecem çok geç kalmıyorum değil mi arkadaşlar
bugün hediye işini hallettim yarın verecem perşembe arkadaşımızın elinde olur diye düşündüm

sezeeeen 4 ayda bir kere mi kız geldip dövücem seniiii :mymeka:, adam kaçacak elinden haberin yok! ben yabancı sitelerden ilişkinin son zamana kadar zararlı olmadığını okuyorum hep.. hatta bazıları doğumu başlatmak için yapıyorlarmış.. sancıları tetikliyebilirmiş falan filan.

sezencim yapmak istesek nasıl yapacaz ki akannehir
geceye kalmıyo benim uykum bebek gibi erkenden yatıyom
bide öle zıplaya hoplaya nasıl eğlencemm sempatiksalakcinni

propppppp alsanaalsanasmile 28 yasındayım ben -tatlicadiarzu-
doğurayım gör neler yapıyorum -tatlicadiarzu- :roflol:

kizlar muhabbet çok güsel ama benim çikmam gerek artik.
hepinize ii akşamlar diliorum..

canım benim zararı geçti artıkın eşek kadar olduk 5 aya girdimde ben tiksindim bi kerem dahada alışamadım sankş tekrar tiksinicekmişim gibi geliyoo

bende erkenden uyukluyorumm ayy doğursamda rahatlasam o zamanda uyumak isterim bebiş uyutmazz

ey gidi gençlik
Yok valla 40ıma da gelsem 50ime de gelsem değişmem ben diye dşünüyorum.Bana gezmek olsun eğlenmek olsun,gecelerde kopmak olsun tamamdır Yaş değil şekerim eğlenme aşkın bitmesin yeter ki içindeki genci asla öldürme D

hahhaha nasıl da alınırlarmış aman da amannnnnn düz hesap 30 diyorum ben işte şekerim ha 28 ha 30 yani hahahah

annemi de sinir ederdim böyle anne çok yaşlısın fln diye annem de daha işte 45 yaşında çok sinirlenirdi ama cok super ıntıkam alırdı benden, dışarı cıktıgımızda anne fln derdım ne munasebet ben sızı tanımıorum deli midir nedır bu kadın dıyıp dönüp giderdi hahahah kalırdım döt gibi herkes de anneme inanırdı tabi cunku annem gıbı durmuyo yanımda en fazla ablam gıbı duruo :))) ah ah annemı ozledım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…