2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tiksinmek miksinmek yok.. sana ödev bu akşam olacak.. bundan sonra da en az her hafta adamı elinden kaçıracaksın diyorum inanmıyorsun..

ohh içimin yağları eridi aferin annene :lepi:

ben karnıyarık yaptım mesela canım

patlıcanların kabuklarını tamamen soydum ve tuzlu suda beklettim 15 dakika kadar, sonra yıkadım onları ve fazla sularını sıkıp mutfak havlusuyla iyice sularını aldım

fırın tepsisine önce alüminyum folyo ardında yağlı kağıt serdim, yağlı kağıdı sıvıyağ ile tekrar yağladım, ben peçeteyle iyice dağıtıyorum yağı, sonra patlıcaları dizdim ve onların üzerinede hafif sıvıyağ gezdirdim, 200 C de önceden ısıtılmış fırına verdim her 5 dakikada patlıcanları çevirdim, kızarınca çıkardım borcama dizdim...

bi tencerede soğan ve sıvıyağ ve minik doğranmış sarımsağı kavurdum, sonra kıymayı kavurdum en son içine biraz domates püresi 1 tatlı kaşığı kadar domates salçası koydum, yarım çay bardağı suda koydum ve suyunu çekene kadar pişirdim, tuz, karabiber, kırmızıpulbiber ve son olarak maydonozu koydum ve harcı hazırladım...

şimdi patlıcanlar soğudu gidip ortadan yarıcam ve içlerini doldurup, üstlerine birer dilim domates koycam, borcamın yanında biraz su ilave edicem ve üstüne alüminyum folyoyu takıp 200 C lik fırına atıcam, 15 dakika kaynadımı tamamdır...

bölede yapabilirsin cnm...

stragonof yap bence yanına da pilav en güzeli.Et sote yapma bence. Ohh valla yarın akşam bizde gelelim size yemeğe

ha kuzum bı sız eksıktınız zaten 3 yasında bı kız cocugumuz ve 3 aylık bır erkek cocugumuz olcak ev tam curcuna olcak nası basa cıkcamı dusunuorum ben de :) ay yıcem ben o bebişi bi güzel bi guzel dogdugu anda görmüştük kanlı kanlı o zaman bıle dunya guzelıydı sımdı nasıl oldu acaba ayyyyy
bu arada sen kocanı benım kocamdan uzak tut zaten, sonra kocan seni çarşafa sokar görürsün şort giymeyi fln hahahahah

aşkol begümcük dün o kadar tarif yazdım patlıcan yemeği benimkini beğenmiyor musun? :umursamaz:

tatlım hatırlamıyorum ki dün verdiğin tarifi :kedi: deilse nie beğenmemezllik yapaım. şöle az yemekten anlasam daa çok beenmemezlik yaparımda henüz bilmiom bilmiyorumkismile

ımmm çok güzel bişeye benzio ama bu zor kızz akannehir çok uğraşırım şimcik. ama yazdırıom yaparım bi hafta sonu a.s.

sağol kuzum işallah çabuk pişer çünkü çok açımmm. ımmm kokusu geldi burnuma resmen. bu azimle gitsemde yapsam eve gidincede üşenip kahvaltı yapasım gelio hep

stragonoff \ pilav ya da et sote \ pilav yapmayı düşündüm

stragonofff ne yaaaaaaa bilmiyorumkismile biz burda patlican yemeee öğreniozzz. garıyaa bak maşallah stragoo falan yapıcak :1ninca:

kızlar çıkışım gelmiş sohbet çok güzel.
herkese iyi akşamlar.
tariflerin olduğu topik açın bencede arada olanları kaçırıyorum.

Benim bir arkadaşım da fırınlayarak yapıyor.Benim annem patlıcanları kızartıyor sonra içini doldurup fırına veriyor o da nefis veriyor.Ben de yarın karnıyarık yapcam sanırım ama belli de olmaz daha bu akşamın yemeğini yapamadım ya tavuk sote yapcam yapayım da çıksın bari aradan.

tiksinmek miksinmek yok.. sana ödev bu akşam olacak.. bundan sonra da en az her hafta adamı elinden kaçıracaksın diyorum inanmıyorsun..

ay ağzını hayra aç töbeeeeee...
kadınların en çok aldatıldıkları dönem hamilelik dönemiymiş zaten geççen güün kocam söyledi bana da dedim saol :))))

hahahahah
kuzum benim kocam etçil, evlendiğim gibi çeşit çeşit et yemeği öğrendim ki adamın karnı doysun
stragonoff işte nası anlatım, ince ince kesilmiş biftek, bunu mantarlı turşulu kremalı fln pişiriosun, çok da enfes olur hmmmm öğren kız sen de yemek kitapları al ben bi sürü aldım bakıp bakıp yapıyorum

bizim yazlıkta dikilide 1991 den beri orda annemler, bizde arkadaşlarla arada kaçamak yapıp ayvalığa gelirdik, o zamanlar fly ınn disco vardı oranın en büyük discosuydu, ayrıca ayvalıktan kalkan gezi tekneleriyle adaları gezerdik, cunda adasını çok beğenmiştim ben, arkidişlerle foto çektirmiştik nirde onlar acep şimdi???

aaaahhhh ne günlerdi bende alemlere akardım o zamanlar nirden nireye...

:))))))) aman gelmeyiz yemeyiz yemeğini hıh :)laelaelaelaelae
Evet evet uzak tutmak lazım,o şort boyunda mini eteklerim de var benim bu yaz hiçbirini giyemicem galiba haftaya bir alışverişe çıkayım da neler alcam neler

asoooo, valla benim kocam duymasın bunları :)) benim de yine alışverişe çıkasım var ama abarttım sanki biraz bu kıyafetlerı hamılelıgım bıtınce napcam yanı merak edıorum hahaha

aaaaaaa dikili bize 20 dakika Bu yaz aynı anda denk gelirsek mutlaka görüşelim.Senle tost yemeğe gidelim beachlere takılalım akşam cundaya gidelim rakı balık yapamayız ama olsun Kocalarımız da orda olursa onlar yapar artık :) Fly kapandı canım.eskiden çok ünlüydü ama artık favori Gossip :) Fly zamanı bizim sitenin yanında Insense vardı orası da çok süper mekandı.Son senesi beyazla çağla şikel sevgiliyken her haftasonu ordalardı çapkınlar
Dikili'de kalem adası var orayı çok merak ediyorum bu yaz oraya gitmeyi de düşünüyoruz sennet gibi bir yer

kız prop niye dedi ki bu şimdi içime kurt düştü neyse sen şu güzel karnınla en güzel geceliklerini giyersin artııık :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…