kız prop niye dedi ki bu şimdi içime kurt düştü neyse sen şu güzel karnınla en güzel geceliklerini giyersin artııık :asigim:
ay kızlar ben çıkıorum muhabbet bitmiyo ben cıkamıorum snr bi pilav yapıcam topu topu herifim geldiğinde o bile hazır olmazsa boşasa yeridir yani beni heueehu akşam da aşk ve ceza var ohhh
neyse kızlar haydi bakalım iyi bakın kendinize çok sbh görüşürüz
Benim bir arkadaşım da fırınlayarak yapıyor.Benim annem patlıcanları kızartıyor sonra içini doldurup fırına veriyor o da nefis veriyor.Ben de yarın karnıyarık yapcam sanırım ama belli de olmazdaha bu akşamın yemeğini yapamadım ya tavuk sote yapcam yapayım da çıksın bari aradan.
buna cevap vermeden cıkmıım, ben bu koca gobegımle o seksı gecelıklerımın yarısından bıle gıremem bebişim :)
Çok şey alma bence ya zaten yaz geldi giyinmek kolay.Sonra hepsi elinde patlıcak.Ben beli daha rahat olan bikaç şort aldım mı bir de yazlık terlik tamamdır yazlık terlikleirm ayakkabılarım hepsi topuklu .Düz taban şeyleir doldurmam lazım :s hamilelik için.Zaten elbiselerim bir sürü hepsi de olur karnım büyüse bile.Sen de alcakan daha çok elbise al bence en rahatıasoooo, valla benim kocam duymasın bunları :)) benim de yine alışverişe çıkasım var ama abarttım sanki biraz bu kıyafetlerı hamılelıgım bıtınce napcam yanı merak edıorum hahaha
Evet aslında deneyim ben de o şekilde.Yarın yaparsam sorarım sana canım.bende eskiden yağda kızartıyordum cnm ama artık sağlık açısından az yağlı olması için patateside, patlıcanıda fırında azcık yağla kızartıyorum aynı yağda kızartılmış gibi oluyo, bi dene sende, yağda kızartınca çok yağ çekiyo patlıcan...
kısçeler ben çıkıyom
kendinize cici bakın Şeniz
ben karnıyarık yaptım mesela canım
patlıcanların kabuklarını tamamen soydum ve tuzlu suda beklettim 15 dakika kadar, sonra yıkadım onları ve fazla sularını sıkıp mutfak havlusuyla iyice sularını aldım
fırın tepsisine önce alüminyum folyo ardında yağlı kağıt serdim, yağlı kağıdı sıvıyağ ile tekrar yağladım, ben peçeteyle iyice dağıtıyorum yağı, sonra patlıcaları dizdim ve onların üzerinede hafif sıvıyağ gezdirdim, 200 C de önceden ısıtılmış fırına verdim her 5 dakikada patlıcanları çevirdim, kızarınca çıkardım borcama dizdim...
bi tencerede soğan ve sıvıyağ ve minik doğranmış sarımsağı kavurdum, sonra kıymayı kavurdum en son içine biraz domates püresi 1 tatlı kaşığı kadar domates salçası koydum, yarım çay bardağı suda koydum ve suyunu çekene kadar pişirdim, tuz, karabiber, kırmızıpulbiber ve son olarak maydonozu koydum ve harcı hazırladım...
şimdi patlıcanlar soğudu gidip ortadan yarıcam ve içlerini doldurup, üstlerine birer dilim domates koycam, borcamın yanında biraz su ilave edicem ve üstüne alüminyum folyoyu takıp 200 C lik fırına atıcam, 15 dakika kaynadımı tamamdır...
bölede yapabilirsin cnm...
yok canım kaçmazz oda görüyo halimide tamam örtmenin bu akşam ödevimi yapıcam sen yarın sözlü yap benii
hahahahah
kuzum benim kocam etçil, evlendiğim gibi çeşit çeşit et yemeği öğrendim ki adamın karnı doysun
stragonoff işte nası anlatım, ince ince kesilmiş biftek, bunu mantarlı turşulu kremalı fln pişiriosun, çok da enfes olur hmmmm öğren kız sen de yemek kitapları al ben bi sürü aldım bakıp bakıp yapıyorum
ii aşamlarrr canımm olumunekankayizsmile görüşürüz yarın a.s.
offfff midem kabardıııııı cokacimcoook yemekkk istiommm. bunu anca hafta sonu yapabilirim tatlım benn. sabbaha kadannn sürer acımdan ölürüm yoğsammm bilmiyorumkismile
:roflol::roflol: ii yap bak ödevini baştan savma haaaklava:
bende sofra dergisine abone oldum evlenince. ama zor yemekleri güzelim yaa. işten çıkıp eve gidip onları yapaım desem oooooo :1shok: sizden alıp alıp öğrencem ben. böle burdan öğrenmek daa kolay
aaaaaaa dikili bize 20 dakikaBu yaz aynı anda denk gelirsek mutlaka görüşelim.Senle tost yemeğe gidelim beachlere takılalım akşam cundaya gidelim rakı balık yapamayız ama olsun Kocalarımız da orda olursa onlar yapar artık :) Fly kapandı canım.eskiden çok ünlüydü ama artık favori Gossip :) Fly zamanı bizim sitenin yanında Insense vardı orası da çok süper mekandı.Son senesi beyazla çağla şikel sevgiliyken her haftasonu ordalardı çapkınlar
Dikili'de kalem adası var orayı çok merak ediyorum bu yaz oraya gitmeyi de düşünüyoruz sennet gibi bir yer
annemler her sene aylarca ordalar ama ben senelerdir uğramıyorum dikiliye valla, benim eski sevgülü dikilide onçün maalesef artık pek o tarafa gelmiyorum, 2 sene önce eşimle ayvalıkta grand temizel hotele gelmiştik çok memnun kaldık ordan gelirsek yine oraya geliriz...
Evet aslında deneyim ben de o şekilde.Yarın yaparsam sorarım sana canım.
Herkeslere selam,
Bugun doktordaydık arkadaşlar .
Bebişim iyi ama ben hic göremedim ya
Doktorum cok ilginçti bugun
Herkeslere selam,
Bugun doktordaydık arkadaşlar .
Bebişim iyi ama ben hic göremedim ya
Doktorum cok ilginçti bugun
nasıl göremedin ekranı sana çevirmedimi benim karşımda televizyon var ben ordan izliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?