2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay kızlar ben çıkıorum muhabbet bitmiyo ben cıkamıorum snr bi pilav yapıcam topu topu herifim geldiğinde o bile hazır olmazsa boşasa yeridir yani beni heueehu akşam da aşk ve ceza var ohhh
neyse kızlar haydi bakalım iyi bakın kendinize çok sbh görüşürüz

evet aşk ve ceza bende izliyorum

bende eskiden yağda kızartıyordum cnm ama artık sağlık açısından az yağlı olması için patateside, patlıcanıda fırında azcık yağla kızartıyorum aynı yağda kızartılmış gibi oluyo, bi dene sende, yağda kızartınca çok yağ çekiyo patlıcan...

asoooo, valla benim kocam duymasın bunları :)) benim de yine alışverişe çıkasım var ama abarttım sanki biraz bu kıyafetlerı hamılelıgım bıtınce napcam yanı merak edıorum hahaha
Çok şey alma bence ya zaten yaz geldi giyinmek kolay.Sonra hepsi elinde patlıcak.Ben beli daha rahat olan bikaç şort aldım mı bir de yazlık terlik tamamdır yazlık terlikleirm ayakkabılarım hepsi topuklu .Düz taban şeyleir doldurmam lazım :s hamilelik için.Zaten elbiselerim bir sürü hepsi de olur karnım büyüse bile.Sen de alcakan daha çok elbise al bence en rahatı

Evet aslında deneyim ben de o şekilde.Yarın yaparsam sorarım sana canım.

kısçeler ben çıkıyom
kendinize cici bakın Şeniz

ii aşamlarrr canımm olumunekankayizsmile görüşürüz yarın a.s.

offfff midem kabardıııııı cokacimcoook yemekkk istiommm. bunu anca hafta sonu yapabilirim tatlım benn. sabbaha kadannn sürer acımdan ölürüm yoğsammm bilmiyorumkismile

yok canım kaçmazz oda görüyo halimide tamam örtmenin bu akşam ödevimi yapıcam sen yarın sözlü yap benii

:roflol::roflol: ii yap bak ödevini baştan savma haaa klava:

bende sofra dergisine abone oldum evlenince. ama zor yemekleri güzelim yaa. işten çıkıp eve gidip onları yapaım desem oooooo :1shok: sizden alıp alıp öğrencem ben. böle burdan öğrenmek daa kolay

evet iyi yapmam lazım yarın sözlüm varr :roflol:

annemler her sene aylarca ordalar ama ben senelerdir uğramıyorum dikiliye valla, benim eski sevgülü dikilide onçün maalesef artık pek o tarafa gelmiyorum, 2 sene önce eşimle ayvalıkta grand temizel hotele gelmiştik çok memnun kaldık ordan gelirsek yine oraya geliriz...

vayy eski aşk haa o evlenmedimi nalann

selam kızlarrrrr..nasilizni?3 gündür giremedim bir türlü evi baştan aşagı şu halimle temzilemeye kalktım dolayısyla 3 gün sürdü..artı birde ufaklık..

ii akşamlarrr canlarr ben çıkıorummm yarın görüşürüz işallahhh :ecrin_bebek:

nasıl göremedin ekranı sana çevirmedimi benim karşımda televizyon var ben ordan izliyorum

Ya kafam cok karışık CADIARZU
Hala bu aya geldim aşagıdan muayne oluyorum
Ona sıkıldım cok.Bir dakkika baktı bakmadı dogru düzgün
görmeden iyi dedi .Cinsiyetide görünmüyor dedi .Cıktı işin
içinden:bbo:
Altan muayne olan varmı daha ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…