2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hımmmmmmm anladım canım.Temizel ok güzel ben temizelin yanındaki beach clublardayım her gün el turco beach ve bir de aytaş var muhteşem yerler.Denk gelirsek sizi gezdiriyim ben :)alemlere akalım

:1shok::1shok:nasil yani sen hala alttanmı muayene oluyosun canim..
olurmu ya göbekten bakınca çok net gözüküyor neden alttan muayene ediyor üstelik sürekli alttan muayene gerçekten iyi degil..o soktukları şeyleri herkese sokuyorlar..mikrop falan kaparsın mazallah canimcim..
sen bence gerçketn o doktorunu degiştir..sen nerde oturyon cnaim

Yok canım görüntü gayet güzelde 1 dk da bişi anlamadım
Senin doktorun kadın mı kadınsa bugün duygusal çöküntüde herhalde sallamamazlığı üstündeydi sanırım. Alttan bana bir kere bakıldı o da ilk gittiğimizdeydi sonra bidaha hep karından baktı benim

canım doktorunu değiştirr bizim 1 ay oldu cinsiyetler belli senin nasıl olmaz hadi olmadı tamam ama 1 dakka bakmamı olur ben geçen ay gittiğimde bak gözü kafası eli diye tek tek tanıtıyo 10 dakika bakıyo ayrıntılı hangi semttesin sana doktor tavsiyesinde bulunalım

aynen kocişiyle kavgalıydı belkide banada kalp atışını duyana kadar alttan baktı bu zamana kadar bakması çok ilginç

Evet hala alttan muane oluyorum .Feci canım acıdı
Şua nda sancım var Cok sinir oldum cok
Tuzla da oturuyorum canım

Evet ya ben her gitiğime en az 20 dakika bakıyoruz.En son gittiğimizde tam 2,5 saat baktık tabi o mecburiyettendi benim bebiş sırt üstü yatsın diye bekledik

Yok tatlım benim:)
Erkek doktorum.
Vallaha her gittigimde altan muayne ediyor
Tüp diye İlk üç aya kadarda iki haftada bir
muayne oldum birde

aynen kocişiyle kavgalıydı belkide banada kalp atışını duyana kadar alttan baktı bu zamana kadar bakması çok ilginç
Hakkaten haa kesin kavgalı ya da menapoza girdi ya da kocasını vermek istedi kocası istemedi diye sinir yaptı ahahhahahahahahahahhahahahahasempatiksalakcinni

Hevesli hevesli gittim birde sorma
Gecen sefer 12 haftada erkek heralde dedi
ki alttan baktı halde göremedi ya
tebrik edicektim
İnsan bi gezin gel filan der (

edish zaten 1 aybekliyoruz bebişi görmek için bide böyle durumlar can sıkıyo boşver cnmm sen başka doktora git en güzeli

Yok tatlım benim:)
Erkek doktorum.
Vallaha her gittigimde altan muayne ediyor
Tüp diye İlk üç aya kadarda iki haftada bir
muayne oldum birde
Allahalla erkek doktorlar iyi olur genelde ya benimki süper yaa acayip sveiyorum doktorumu. değiştir sen doktoru boşver paranla rezil olmaktansa değiştir bence.Syerimsenibenorsana niye alttan bakıyosunuz diye.Doktorların suratsız ve ilgisizini hiç sevmiyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…