ii akşamlarrr canlarr ben çıkıorummm yarın görüşürüz işallahhh :ecrin_bebek:
Hımmmmmmm anladım canım.Temizel ok güzel ben temizelin yanındaki beach clublardayım her gün el turco beach ve bir de aytaş var muhteşem yerler.Denk gelirsek sizi gezdiriyim ben :)alemlere akalımannemler her sene aylarca ordalar ama ben senelerdir uğramıyorum dikiliye valla, benim eski sevgülü dikilide onçün maalesef artık pek o tarafa gelmiyorum, 2 sene önce eşimle ayvalıkta grand temizel hotele gelmiştik çok memnun kaldık ordan gelirsek yine oraya geliriz...
edishcim nasil göremedin cnaim ya..açık seçik gözüküyor aslında..
acaba senin ultrasonun görüntüsümü iyi degildi?
Ya kafam cok karışık CADIARZU
Hala bu aya geldim aşagıdan muayne oluyorum
Ona sıkıldım cok.Bir dakkika baktı bakmadı dogru düzgün
görmeden iyi dedi .Cinsiyetide görünmüyor dedi .Cıktı işin
içinden:bbo:
Altan muayne olan varmı daha ?
Yok canım görüntü gayet güzelde 1 dk da bişi anlamadım
Senin doktorun kadın mı kadınsa bugün duygusal çöküntüde herhalde sallamamazlığı üstündeydi sanırım. Alttan bana bir kere bakıldı o da ilk gittiğimizdeydi sonra bidaha hep karından baktı benimYok canım görüntü gayet güzelde 1 dk da bişi anlamadım
Ya kafam cok karışık CADIARZU
Hala bu aya geldim aşagıdan muayne oluyorum
Ona sıkıldım cok.Bir dakkika baktı bakmadı dogru düzgün
görmeden iyi dedi .Cinsiyetide görünmüyor dedi .Cıktı işin
içinden:bbo:
Altan muayne olan varmı daha ?
Senin doktorun kadın mı kadınsa bugün duygusal çöküntüde herhalde sallamamazlığı üstündeydi sanırım. Alttan bana bir kere bakıldı o da ilk gittiğimizdeydi sonra bidaha hep karından baktı benim
Evet hala alttan muane oluyorum .Feci canım acıdı
Şua nda sancım var Cok sinir oldum cok
Tuzla da oturuyorum canım
Evet ya ben her gitiğime en az 20 dakika bakıyoruz.En son gittiğimizde tam 2,5 saat baktık tabi o mecburiyettendi benim bebiş sırt üstü yatsın diye bekledikcanım doktorunu değiştirr bizim 1 ay oldu cinsiyetler belli senin nasıl olmaz hadi olmadı tamam ama 1 dakka bakmamı olur ben geçen ay gittiğimde bak gözü kafası eli diye tek tek tanıtıyo 10 dakika bakıyo ayrıntılı hangi semttesin sana doktor tavsiyesinde bulunalım
Evet hala alttan muane oluyorum .Feci canım acıdı
Şua nda sancım var Cok sinir oldum cok
Tuzla da oturuyorum canım
Senin doktorun kadın mı kadınsa bugün duygusal çöküntüde herhalde sallamamazlığı üstündeydi sanırım. Alttan bana bir kere bakıldı o da ilk gittiğimizdeydi sonra bidaha hep karından baktı benim
Hakkaten haa kesin kavgalı ya da menapoza girdi ya da kocasını vermek istedi kocası istemedi diye sinir yaptıaynen kocişiyle kavgalıydı belkide banada kalp atışını duyana kadar alttan baktı bu zamana kadar bakması çok ilginç
erkekmişş o zamanlar yorumları terse çeviriyoruz sevgilisi yada karısı vermedi:roflol:Hakkaten haa kesin kavgalı ya da menapoza girdi ya da kocasını vermek istedi kocası istemedi diye sinir yaptıahahhahahahahahahahhahahahahasempatiksalakcinni
canım doktorunu değiştirr bizim 1 ay oldu cinsiyetler belli senin nasıl olmaz hadi olmadı tamam ama 1 dakka bakmamı olur ben geçen ay gittiğimde bak gözü kafası eli diye tek tek tanıtıyo 10 dakika bakıyo ayrıntılı hangi semttesin sana doktor tavsiyesinde bulunalım
Allahalla erkek doktorlar iyi olur genelde ya benimki süper yaa acayip sveiyorum doktorumu. değiştir sen doktoru boşver paranla rezil olmaktansa değiştir bence.Syerimsenibenorsana niye alttan bakıyosunuz diye.Doktorların suratsız ve ilgisizini hiç sevmiyorum yaaYok tatlım benim:)
Erkek doktorum.
Vallaha her gittigimde altan muayne ediyor
Tüp diye İlk üç aya kadarda iki haftada bir
muayne oldum birde
erkekmişş o zamanlar yorumları terse çeviriyoruz sevgilisi yada karısı vermedi:roflol:
Ne fanayız yaaaerkekmişş o zamanlar yorumları terse çeviriyoruz sevgilisi yada karısı vermedi:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?