Allahalla erkek doktorlar iyi olur genelde ya benimki süper yaa acayip sveiyorum doktorumu. değiştir sen doktoru boşver paranla rezil olmaktansa değiştir bence.Syerimsenibenorsana niye alttan bakıyosunuz diye.Doktorların suratsız ve ilgisizini hiç sevmiyorum yaa
Ne fanayız yaaaya karısı vermedi ya da karısı verdi adamınki kalkmadıııı tövbeeeee tövbeeeee belki bunalımdadır adam antropoza fln girmiştir belkide
edish zaten 1 aybekliyoruz bebişi görmek için bide böyle durumlar can sıkıyo boşver cnmm sen başka doktora git en güzeli
Hımmmmmmm anladım canım.Temizel ok güzel ben temizelin yanındaki beach clublardayım her gün el turco beach ve bir de aytaş var muhteşem yerler.Denk gelirsek sizi gezdiriyim ben :)alemlere akalım
ayy edish bak intikamını iyi aldık rezil oldu o doktor burda adamın kuşunu bile öldürdükk:roflol:
ayyyy gıcık adam yaaaa ne uyuz değiştir yaa bu adam muaynede böyleyse doğumu nasıl yapar allah bilir aman aman uzak dur bu suratsızdanTam bir suratsız ya
Baştan Sordum bana;
Bir dakkika müsade edermisin dedi
Hemşireye hazırlansın dedi
Olece kaldım
nalanda karşıda oda memnun doktorundan bide başak var onlar sana yardıncı olurlar canımm boşver sıkma canını
Hakkaten haa adamı rezil rüsva ettikayy edish bak intikamını iyi aldık rezil oldu o doktor burda adamın kuşunu bile öldürdükk:roflol:
ayyyy gıcık adam yaaaa ne uyuz değiştir yaa bu adam muaynede böyleyse doğumu nasıl yapar allah bilir aman aman uzak dur bu suratsızdan
Hakkaten haa adamı rezil rüsva ettikyaşasın kötülük o da insan olsun azcık uyuz herif
aaa ne demek canım ya benim doktorum acıbadem hastanesinde Doç. Dr. Tolga Ergin şiddetle tavsiye ederim.Bir de kadıköy şifada Egemen hanım varmış arkadaşımın doktoru çok memnun doktorundan acayip iyi bir kadınmış. istersen bilgi alabilirimSagolun arkadaşlar.Yardımcı olurlarsa sevinirim .
Baştan beri aynı bu doktor deişmeyecek .
Aynen valla paramızla rezil mi olcaz ya.Allahtan benimki iyi şimdilik sıkıntı olmadı.Çok ilgili hemde eşim başta erkek doktor diye istememişti ama görünce doktoru çok iyi anlaştılar.İnşallah doğumumuzda bizi mutlu ederyani okadar para sayıyoruz 9 ay borumu bide doğum parası bi dünyaaa mecburlar bizimle ilgilenmeyeklava:
aaa ne demek canım ya benim doktorum acıbadem hastanesinde Doç. Dr. Tolga Ergin şiddetle tavsiye ederim.Bir de kadıköy şifada Egemen hanım varmış arkadaşımın doktoru çok memnun doktorundan acayip iyi bir kadınmış. istersen bilgi alabilirim
yani okadar para sayıyoruz 9 ay borumu bide doğum parası bi dünyaaa mecburlar bizimle ilgilenmeyeklava:
Oh ne güzel işte doçent istemezseniz kendi doktoruma noral doktor da sorabilirim yardımcı olur hemen. Bir de kadıköy şifadaki egemen hanımı şiddetle tavsiye ediyolar.Kadıköy şifanın doğumları çok iyi oluyormuşZaten bende Koşuyolu na gidiyorum
Acıbadem e5 yanında hemen hemen daha uygun
Sagol canımhihoyyyt
akşam eşimde gelsin konuşalım
Evet canım
İnsan birde karşılıgını alabilse
hiç düşünmem.200 tl veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?