2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tam bir suratsız ya
Baştan Sordum bana;
Bir dakkika müsade edermisin dedi
Hemşireye hazırlansın dedi
Olece kaldım

Ne fanayız yaaa ya karısı vermedi ya da karısı verdi adamınki kalkmadıııı tövbeeeee tövbeeeee belki bunalımdadır adam antropoza fln girmiştir belkide

ayy edish bak intikamını iyi aldık rezil oldu o doktor burda adamın kuşunu bile öldürdükk:roflol:

edish zaten 1 aybekliyoruz bebişi görmek için bide böyle durumlar can sıkıyo boşver cnmm sen başka doktora git en güzeli

Keşke yakın olsamda sizden doktor konusunda yardım alsam
Sagol canım :=)
Evet Bütün hevesim kactı resmen
Başka bir doktor arıyorım
3.testte yaptırdım

nalanda karşıda oda memnun doktorundan bide başak var onlar sana yardıncı olurlar canımm boşver sıkma canını

Hımmmmmmm anladım canım.Temizel ok güzel ben temizelin yanındaki beach clublardayım her gün el turco beach ve bir de aytaş var muhteşem yerler.Denk gelirsek sizi gezdiriyim ben :)alemlere akalım

valla bu senelik buralarda olacaz en fazla ağva taraflarına gideriz ama temizel çok güzel bi hoteldi oraya mutlaka tekrar gelicem belki seneye gelebilirim bebişle birlikte, ama o zamanda alemlere akamayız herhalde en fazla çay bahçesine gideriz...

Tam bir suratsız ya
Baştan Sordum bana;
Bir dakkika müsade edermisin dedi
Hemşireye hazırlansın dedi
Olece kaldım
ayyyy gıcık adam yaaaa ne uyuz değiştir yaa bu adam muaynede böyleyse doğumu nasıl yapar allah bilir aman aman uzak dur bu suratsızdan

Sagolun arkadaşlar.Yardımcı olurlarsa sevinirim .
Baştan beri aynı bu doktor deişmeyecek .
aaa ne demek canım ya benim doktorum acıbadem hastanesinde Doç. Dr. Tolga Ergin şiddetle tavsiye ederim.Bir de kadıköy şifada Egemen hanım varmış arkadaşımın doktoru çok memnun doktorundan acayip iyi bir kadınmış. istersen bilgi alabilirim

yani okadar para sayıyoruz 9 ay borumu bide doğum parası bi dünyaaa mecburlar bizimle ilgilenmeye klava:
Aynen valla paramızla rezil mi olcaz ya.Allahtan benimki iyi şimdilik sıkıntı olmadı.Çok ilgili hemde eşim başta erkek doktor diye istememişti ama görünce doktoru çok iyi anlaştılar.İnşallah doğumumuzda bizi mutlu eder

Zaten bende Koşuyolu na gidiyorum
Acıbadem e5 yanında hemen hemen daha uygun
Sagol canımhihoyyyt
akşam eşimde gelsin konuşalım

E_D_i_S_H kullanıcısından alıntı Mesajı göster
Sagolun arkadaşlar.Yardımcı olurlarsa sevinirim .
Baştan beri aynı bu doktor deişmeyecek .

edish ben de pendikte oturuyorum. kartala gidiyorum doktor için. uzak gelmezse eğer tavsiye ederim çok ilgili bir bayan doktor. muayenesinde hep anneyi bilgilendiiriyo şimdi bu haftada şöyle olmalı bakalım bebeğimiz nasıl.. falan hep anlatıyor..

Zaten bende Koşuyolu na gidiyorum
Acıbadem e5 yanında hemen hemen daha uygun
Sagol canımhihoyyyt
akşam eşimde gelsin konuşalım
Oh ne güzel işte doçent istemezseniz kendi doktoruma noral doktor da sorabilirim yardımcı olur hemen. Bir de kadıköy şifadaki egemen hanımı şiddetle tavsiye ediyolar.Kadıköy şifanın doğumları çok iyi oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…