Aynen valla paramızla rezil mi olcaz ya.Allahtan benimki iyi şimdilik sıkıntı olmadı.Çok ilgili hemde eşim başta erkek doktor diye istememişti ama görünce doktoru çok iyi anlaştılar.İnşallah doğumumuzda bizi mutlu eder
ben yemegı hazır ettım salatama kadar ama ne gelen var ne gıden çok da acıktım(
E_D_i_S_H kullanıcısından alıntı Mesajı göster
Sagolun arkadaşlar.Yardımcı olurlarsa sevinirim .
Baştan beri aynı bu doktor deişmeyecek .
edish ben de pendikte oturuyorum. kartala gidiyorum doktor için. uzak gelmezse eğer tavsiye ederim çok ilgili bir bayan doktor. muayenesinde hep anneyi bilgilendiiriyo şimdi bu haftada şöyle olmalı bakalım bebeğimiz nasıl.. falan hep anlatıyor..
CANLARIM BEN ÇIKIYORUM MESAİ BİTTİ
YARIN GÖRÜŞÜRÜZ ÖPÜYORUM HEPİNİZİ a.s.
Hem 200 veriyosun hemde suratsız bi doktorla uğraşıyosun aman deli misn sen. Git benimki 245 tl ama için rahat ediyor en azından.Adam çok biligili çok tecrübeli.Diğer doktorlar da çok iyiymiş acıbademin hem de daha uygun diğerleirnin fiyatları,bU doç diye diğerlerinden pahalı.İstersen sorayım doktoruma 200 milyona rezil olma hiç adam bak yaa dünyanın parasını ver bide surat assın tükürük herifEvet canım
İnsan birde karşılıgını alabilse
hiç düşünmem.200 tl veriyorum
Aynen benimki daha feribotta Bursadan geliyor:) ancak 8de evd eolur trafik yoksa o da en geç 8.30da evde inşallahben yemegı hazır ettım salatama kadar ama ne gelen var ne gıden çok da acıktım(
7 de geliyo dimi gelir şimdilerde kocişin hamarat gacıı
ya tatlım keske 7de gelse hıc bellı olmuyo kı kacta gelcegı bazen 9da gelıo bazen 6.5 ta
sabah da 10 da gıdıo işe :S keşke sabah 8 de gitse akşam 6 da evde olsa ah ahhhh
Aynen benimki daha feribotta Bursadan geliyor:) ancak 8de evd eolur trafik yoksa o da en geç 8.30da evde inşallah
Hem 200 veriyosun hemde suratsız bi doktorla uğraşıyosun aman deli misn sen. Git benimki 245 tl ama için rahat ediyor en azından.Adam çok biligili çok tecrübeli.Diğer doktorlar da çok iyiymiş acıbademin hem de daha uygun diğerleirnin fiyatları,bU doç diye diğerlerinden pahalı.İstersen sorayım doktoruma 200 milyona rezil olma hiç adam bak yaa dünyanın parasını ver bide surat assın tükürük herif
Sen şükret yine de haline cnm benimki önemli üretimler olduğunda gece yarıları geliyor perti çıkmış durumda.:S Gelsin de Palladium'a gitcez azcık alışveriş yapayımya tatlım keske 7de gelse hıc bellı olmuyo kı kacta gelcegı bazen 9da gelıo bazen 6.5 ta
sabah da 10 da gıdıo işe :S keşke sabah 8 de gitse akşam 6 da evde olsa ah ahhhh
2oo muayne parası verip yapılan muaumeleye bakk haram olsun o para o doktora
Benimki hem de perinatoloji uzmanı canım.Detaylı ultrasona ya da önemli kritik durumları olanlar ona gidiyor. Çok iyi şiddetle tavsiye edebilirim sana. Zaten problem olduğunca gece gündüz cepten arayabiliyorsun, herhangi durum olduğunda o seni arıyor zaten ilgili bayağı.İnsanı çok rahatlatıyor.Ben alerjim için acile kaldırıldım da ertesi gün beni aradılar nasıl oldun iyi msiin diyecanım cok dogru söylüyorsunuz
Doç olması daha iyi .Tüp bebiş benimki
EN azından adam gib muayne olurum kafam rahat olur
Baştan bu doktorla başaldık diye devam ediyim dedim ama
olamayacak .Bebişime birşey olmasın da .
Sen şükret yine de haline cnm benimki önemli üretimler olduğunda gece yarıları geliyor perti çıkmış durumda.:S Gelsin de Palladium'a gitcez azcık alışveriş yapayım
Evet canım sinir etti beni
Ne güzel birşeyler alıcaktım bebişime
cinsiyeti cıksaydı
Arkadaşlar unutmadan yazayım cilektegöbek için Lirac krem
40 tl civarı haberiniz olsun Dün arkadaşım söyledi
Benimki hem de perinatoloji uzmanı canım.Detaylı ultrasona ya da önemli kritik durumları olanlar ona gidiyor. Çok iyi şiddetle tavsiye edebilirim sana. Zaten problem olduğunca gece gündüz cepten arayabiliyorsun, herhangi durum olduğunda o seni arıyor zaten ilgili bayağı.İnsanı çok rahatlatıyor.Ben alerjim için acile kaldırıldım da ertesi gün beni aradılar nasıl oldun iyi msiin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?