2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İşallah canım
İnsan cok etkileniyor ya
Moralmen cöktüm resmen ya
Bir ay bekle bebişini birşey ogrenmeden gel

CANLARIM BEN ÇIKIYORUM MESAİ BİTTİ
YARIN GÖRÜŞÜRÜZ ÖPÜYORUM HEPİNİZİ a.s.

Yok canım Kartal E5 ten cok yakın .
Nerde peki?

Evet canım
İnsan birde karşılıgını alabilse
hiç düşünmem.200 tl veriyorum
Hem 200 veriyosun hemde suratsız bi doktorla uğraşıyosun aman deli misn sen. Git benimki 245 tl ama için rahat ediyor en azından.Adam çok biligili çok tecrübeli.Diğer doktorlar da çok iyiymiş acıbademin hem de daha uygun diğerleirnin fiyatları,bU doç diye diğerlerinden pahalı.İstersen sorayım doktoruma 200 milyona rezil olma hiç adam bak yaa dünyanın parasını ver bide surat assın tükürük herif

Aynen benimki daha feribotta Bursadan geliyor:) ancak 8de evd eolur trafik yoksa o da en geç 8.30da evde inşallah

sen de beklıo musun yemege yoksa yıyo musun ben arayıp soruyorum eger gecıkıcekse 8 den once mutlaka yıyorum cok zararlı bıze gec yemek yemek. mıdem agzımda oluo snr butun gece

canım cok dogru söylüyorsunuz
Doç olması daha iyi .Tüp bebiş benimki
EN azından adam gib muayne olurum kafam rahat olur
Baştan bu doktorla başaldık diye devam ediyim dedim ama
olamayacak .Bebişime birşey olmasın da .

ya tatlım keske 7de gelse hıc bellı olmuyo kı kacta gelcegı bazen 9da gelıo bazen 6.5 ta
sabah da 10 da gıdıo işe :S keşke sabah 8 de gitse akşam 6 da evde olsa ah ahhhh
Sen şükret yine de haline cnm benimki önemli üretimler olduğunda gece yarıları geliyor perti çıkmış durumda.:S Gelsin de Palladium'a gitcez azcık alışveriş yapayım

Benimki hem de perinatoloji uzmanı canım.Detaylı ultrasona ya da önemli kritik durumları olanlar ona gidiyor. Çok iyi şiddetle tavsiye edebilirim sana. Zaten problem olduğunca gece gündüz cepten arayabiliyorsun, herhangi durum olduğunda o seni arıyor zaten ilgili bayağı.İnsanı çok rahatlatıyor.Ben alerjim için acile kaldırıldım da ertesi gün beni aradılar nasıl oldun iyi msiin diye

Ay ayyy nerdeee o ilgi .Gecen ay
dişime agrıkesici için aradım.Kıvranıyorum ama agrıdan
Beni beni ne arıyorsun git diş doktoruna dedi:=))
Cok sagol canım eşim cok sevincek adamda üzüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…