kızım senin gözün dönmüş içine alışveriş cini kaçmış :)))
Ya ne zamandır alışveriş yapmadım ama karnım şişer diye bişey almadım aaa sıkıldım artık üstüme birkaç parça bir şey alcam ya daral geldi kız :)))))))) alışveriş cini benden hiç çıkmıyor kikızım senin gözün dönmüş içine alışveriş cini kaçmış :)))
Ay ayyy nerdeee o ilgi .Gecen ay
dişime agrıkesici için aradım.Kıvranıyorum ama agrıdan
Beni beni ne arıyorsun git diş doktoruna dedi:=))
Cok sagol canım eşim cok sevincek adamda üzüldü.
bi dahaki gittiğinde çıkar aryıkın boşver canını sıkma bebişide üzme zararın neresinden dönersen kardır
nasıl olabilio o çilek dediğin strawberry.net mi :) yoksa her yerde standart 70 küsür fiyatı var Lierac ın :S
Yok ya olur mu ben her durumda arıyorum.Alerjimden dolayı iğnelere izin vermedi bana. Aradım hap verdi sıkıntın olursa mutlaka ara beni ne zaman istersen dedi.Zaten her muayneden sonra cebim var sende sıkıntı olursa mutlaka arayın diyor eşimle bana.Tahlil yaptırdığımda mesela o arıyor hemen sonuçları bildiriyor anlatıyor konuşuyor gayet memnunum.Ay ayyy nerdeee o ilgi .Gecen ay
dişime agrıkesici için aradım.Kıvranıyorum ama agrıdan
Beni beni ne arıyorsun git diş doktoruna dedi:=))
Cok sagol canım eşim cok sevincek adamda üzüldü.
Yok ya olur mu ben her durumda arıyorum.Alerjimden dolayı iğnelere izin vermedi bana. Aradım hap verdi sıkıntın olursa mutlaka ara beni ne zaman istersen dedi.Zaten her muayneden sonra cebim var sende sıkıntı olursa mutlaka arayın diyor eşimle bana.Tahlil yaptırdığımda mesela o arıyor hemen sonuçları bildiriyor anlatıyor konuşuyor gayet memnunum.
böğğğğğğ :))))de facto giy asoo kurtul şu cinlerdennsempatiksalakcinni
ohaaa yanii adam yakında seni döverde aaa bu ne ya tiktir et boşverr
böğğğğğğ :))))D :
Ettim bile canım
Ya tüp bebek doktoru oldugu için herhalde
hamilelerle ilgilenmek istemiyor bilmiyorumkismile
oyun oynayarak açlığımı bastırmaya çalışıyorum ama pek faydası olmuyo birden acıkıorum böyle ya size de oluo mu acaba hazırlarken mi kokuları fln alınca mı böyle oluyorum bilmiorum ki offfffffffffffff açım uleyn
çatlak karşıtı olanlar 50 tl diyo omuki 100 ml
offf ben de gidiorum ya lanet olsun ya çok açım ya çok pofffff hadı sbh gorusuruz kızlar
byeeee ben yarın geç gelirim doktora gidicemm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?