Güzel haberlerle gel canım zemuszemus
Hergün yürüyüş yapan varmı?
EDİSH doktor kartalda minibüs yolunun hemen altında kalıyor. sahilden giderkende yeni yapılan belediyeden direk yukarı çıkıyosun. hasan ali yücel kültür merkezinin yakınında. muayenesi de uygun 70 tl. testler içinde güvenilir olduğu için kartal kızılaya yönlendiriyor. orta yaşlı bir bayan bence bir görüş istersen numaasını veririm.
yok canım ben yürümüyorum kan değerim düşük çıktı benim bu da halsizlik yapıyo malesef yürüyemiyorumm sen?
Hergün olmasada haftda iki yada üc kere anneme iniyorum
yarım saat:=)Ama yokuş yukarı oldugu için cıkamıyorum evime:=)
yokuş merdivende bende nefes nefese kalıyorum neden acaba daha önce böyle olmazdımm hiç
yarın doktora gidicek olan varmı kıızlarr ben tekmiyim yoksabilmiyorumkismile
ben geldim arkadaşlar bebişimi gördüm
keyfi yerindeydi tüm değerlerimiz normal çıktı pipisi daha rahat gördüm bu sefer
4lü tarama testi için kan verdim
bir sonraki kontrolümüz 1 ay sonra
7 aya kadar ilişki ve yolculuk serbest sonrası yasak dedi
iyi ilgili bir doktordu artık bununla devam
Canım hafta sonu sağlıkçı bir yakınımdan duydum.Hakikaten çok iyi bir profmuş dalında.Sayılıymış zaten İstanbul da.çok saol helincim valla gün yaklaştıkca acayip heycanlanıyorum, çevreme belli etmiyorum çok sakin duruyorum, onlar zaten panik benide panik görürlerse hepten tedirgin olacaklar ama içim içimi yemiyo desem yalan olur, doktorun ağzının içine bakıcam valla cuma, bu arada evet önce detaylı ultrason sonra amniyo yapacak, sadece bu işi yapan bi hocaya gidiyorum methini çok duydum biraz fiyatlı ama olsun, Prof. Recep Has mış adı, şu cumayı bi atlatsam hayırlısıyla...:Saruboceq::Saruboceq:
Ben perşembe gideceğim.Çok heycanlıyım cinsiyetlerini çok merak ediyorumhihoyyytyarın doktora gidicek olan varmı kıızlarr ben tekmiyim yoksabilmiyorumkismile
Ben baktım,resmen pipisi falan ortada canım:smiley-cool:oğlum kızmasın ama teyzeleri bakın gerçekten erkek di mi? doktor babası için çekmişti bu pozu :)
http://i924.photobucket.com/albums/ad83/ebocicada/IMG_3228.jpg
Herkese merhaba.
Ben dün doktora gittim ikili test sonuçlarım için. Allah'a çok şükür herşey yolunda bi sıkıntı yok.
Cinsiyetimizide öğrendik bir küçük adam da bana geliyor hayırlısıyla oğlum olacakmış yüzde 99 dedi :))
Allah hepimiz için hayırlısını versin inşallah
Hayırlı olsun canım.Allah gönlüne göre vermiş.ilki kızdı canım bu da erkek Allah gönlüme göre verdi valla.
Kayınpederlerede ilk erkek torun geliyor. 4 tane kız torunları var eşime demişki Aslı ya söyle kendine çok dikkat etsin :))
canommmmm benim sayende doğurana kadar aşçı da olacammmm benn işallah olumunekankayizsmile
ayyy evet valla nalan çok saol güvenerek korkmadan yaparım artık biri gelse kısırı hihoyyyt
Ay evet bende de oluyor aradahihoyyytSeyirme şeklindeben bebeğimi uzun zamandır hissediyorum bafo
evet damar atışı gibi pıt pıt seyirme gibi bi şey hissediyorsun başlarda.
Ay canım.ben de aslan burcuyum,gerçekten zor bir burç.Hele erkekleri ...........Hükmetme özellikleri had safhadasanırım kızım akrep burcu olacak.oğlum aslan inanın bize kök söktürüyor.o kadar zor bi bebk ki.doğduğu günden belliydi bizi yoracağı.ilk gün çok ağladı.çocuk doktoruna sordum hiç durmadı doğduğu andan itibaren ağlıyor uyumadı diye.bazı bebekler dünyaya gelmeyi kabullenmek istemezler buna karşı çıkarlar baş kaldırırlar.senin oğlun anne karnını istiyor asilik yapıyor dış dünyayı reddediyor dedi.sonra aylarca uykusuz geceler başladı.ne gece ne gündüz uyumuyor sürekli benimle olmak emmek kucağımda uyumak istiyordu.şimdi de on aylık ama kendi isteklerini dayatıyor.istediği şeyi elinden alalım kendini yerlere atıyor ayaklarıyla beni tekmeliyor.ama ilgi manyağı.hep ilgi üzerümde olsun diyor.popiler olmayı seviyor.ilgi çekmek için çığlıklar ilginç sesler çekiyor.biri eve gelsin hemen marifetlerini sergiliyor ki ilgiyi çekeyim diye.allahım diyorum inşallah kızım sakin bi şey olur.
fınfık bende senin gibi mayo değil bikini giyeceğim...
yaw nerenıze gıyıyonuz ya ben 36ydım 40 ım sımdı nası gırceksınız ıcıne bıkınılerınızın :) heueheu yenı bıkını mı alcaksınız yoksa yoksa cıdden nası sıgcaksınız ıcıne benım butun bıkınılerım kucuk gelıo sutyenlerım bıle kucuk gelıo yenı sutyen aldım hep sız zayıf mı kaldınız o kdr
vayy eski aşk haa o evlenmedimi nalann
slm aranıza yeni ksatıldım bende kasım annesi olucam kısmetse sat 29 ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?