2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
EDİSH doktor kartalda minibüs yolunun hemen altında kalıyor. sahilden giderkende yeni yapılan belediyeden direk yukarı çıkıyosun. hasan ali yücel kültür merkezinin yakınında. muayenesi de uygun 70 tl. testler içinde güvenilir olduğu için kartal kızılaya yönlendiriyor. orta yaşlı bir bayan bence bir görüş istersen numaasını veririm.

Canım cok sagol yerimseniben
Akşam eşimle bir görüşeyim
adam akıllı.Uygun olursa numarasını
alırım

yarın doktora gidicek olan varmı kıızlarr ben tekmiyim yoksabilmiyorumkismile

bende yarın gidiyorum canım saat 18-30 da randevüm. çook heyecenlıyım 16+2 yarın cinsiyeti inşallah belli olur. ondanda önemlisi inşallah sağlığı iyidir. dua edin nolur.:Saruboceq:

her şeyin ii çıkmasına çok sevindim canım arkadaşım benim, demek pipisini gösterdi yine, vay yerim ben oni yauw...

Canım hafta sonu sağlıkçı bir yakınımdan duydum.Hakikaten çok iyi bir profmuş dalında.Sayılıymış zaten İstanbul da.
yarın doktora gidicek olan varmı kıızlarr ben tekmiyim yoksabilmiyorumkismile
Ben perşembe gideceğim.Çok heycanlıyım cinsiyetlerini çok merak ediyorumhihoyyyt
oğlum kızmasın ama teyzeleri bakın gerçekten erkek di mi? doktor babası için çekmişti bu pozu :)
http://i924.photobucket.com/albums/ad83/ebocicada/IMG_3228.jpg
Ben baktım,resmen pipisi falan ortada canım:smiley-cool:

ilki kızdı canım bu da erkek Allah gönlüme göre verdi valla.

Kayınpederlerede ilk erkek torun geliyor. 4 tane kız torunları var eşime demişki Aslı ya söyle kendine çok dikkat etsin :))
Hayırlı olsun canım.Allah gönlüne göre vermiş.
Dedesi de sana iyi baksın.İlk erkek torunu olacak kolay mı,el üstünde tutsun seni dimi yani

selam kizlar oku oku bitiremedim ne cok yazmissiniz yarinki yemegimiz patlican simdiden belli oldu
hadi öptüm

kızlar 1 günde kaç sayfa yazdınız yaa. 1 saattir okuyorum. nasıl bakalım herkes?

canommmmm benim sayende doğurana kadar aşçı da olacammmm benn işallah olumunekankayizsmile
ayyy evet valla nalan çok saol güvenerek korkmadan yaparım artık biri gelse kısırı hihoyyyt

senin ilgin, isteğin ve azmin sayesinde oluyo begümcüm, tekrar tekrar yaparak hepsinde uzmanlaşırsın bi süre sonra, gurur duyom senle kız, helal valla çok azimli ve inatçısın, tutturana kadar uğraşıyon....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben bebeğimi uzun zamandır hissediyorum bafo
evet damar atışı gibi pıt pıt seyirme gibi bi şey hissediyorsun başlarda.
Ay evet bende de oluyor aradahihoyyytSeyirme şeklinde
Ay canım.ben de aslan burcuyum,gerçekten zor bir burç.Hele erkekleri ...........Hükmetme özellikleri had safhada
fınfık bende senin gibi mayo değil bikini giyeceğim...

Ay evet prop ben de senin gibi düşünüyorum.Bikini giyerim normalde.Ama şimdi kilo alıyorum,giymem mümkün değil.Estetik duracağını sanmıyorum.Zayıf bir hamiş olsam,sadece göbek olsa hoş olurdu ama..Şu halde mayo giymme uygun olacak

iyi akşamlar kızlar topiğimizin maşallahı var
gecmişi oku oku bitiremedim ben cuma günü inşallah ikili test için gideceğim 13.haftadayım 14. haftaya girmek üzereyim ikili test için geç kalmadım inş.

vayy eski aşk haa o evlenmedimi nalann

evlendi cnm ama hala yazın oraya gidio, eşi beni tanıyo biz zamanında birlikteyken o da oradaydı, sonra biz ayrıldık onlar sonra evlendi die duydum, ben ondan ayrılırken benim yüzüme hasret kalacaksın bi daha beni uzaktan bile göremeyeceksin dedim ve aynen öle yaptım bi daha oraya gitmedim, yaz aylarında hep çalıştım kışın tatilimi kullandım, zaten bende bi süre sonra evlendim, eşime durumu anlattım, onunla oraya gitmeme konusunda mutabık olduk, benim hikayemde böle işte...ooohhhh sefam olsun ii ki ayrılmışım hayatımda verdiğim doğru kararlardan biride bu...:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…