2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bizde çok araştırdık cnm, önce Prof. Atıl Yüksel die bi hocadan randevu alacaktık ama 3-4 ay sonraya randevu veriomuş, sonra bu hocayı bulduk hakkaten bu alanda sayılı ii proflardanmış Atıl hocanın öğrencisiymiş, cerrahpaşadan ikiside, bundan bile zor randevu aldık valla...

sende ii haberlerle dönersin inşallah canım haber vermeyi unutma bize...

iyi akşamlar kızlar topiğimizin maşallahı var
gecmişi oku oku bitiremedim ben cuma günü inşallah ikili test için gideceğim 13.haftadayım 14. haftaya girmek üzereyim ikili test için geç kalmadım inş.

yok cnm geç kalmadın 11-14. haftalar arasında yapılıyo, doktorun sana ne zaman hangi testleri yapacağını sölemiomu?

yok cnm geç kalmadın 11-14. haftalar arasında yapılıyo, doktorun sana ne zaman hangi testleri yapacağını sölemiomu?

10.haftada gel dedi ama o da cok erken geldi bana
valla doktor değiştirdim ikincisinden de memnun kalmadım şimdilik ilk doktoruma tekrar gideceğim sonrasında yine sıkı bir araştırma yapacağım
10.haftada demesinin nedeni ikili testte sorun olursa ilaç tedaisi uygularız demişti
pek kaale almadım
ikinci doktor da sorun olursa kürtajla alırız dedi
ondan dolayı ilk doktoruma tekrar dönüş yaptım

nalan cım ilgin için teskkür ederim
uykum geldi bnm ben çıkıyorum
kendinize iyi bakın

nalan cım ilgin için teskkür ederim
uykum geldi bnm ben çıkıyorum
kendinize iyi bakın

ne demek cnm, inşallah bu sefer doktorun açısından için rahat eder, ben sana istersen hangi haftada ne yapılacak yazim cnm benim prof. hamileliğimin başında hepsini yazdı verdi...

ben de pazartesi günü ikili test için kan verdim 1 hafta sonra sonucunu öğrenebiliyomuşuz. ultrasonla ense kalınlığı : 1.7 mm çıktı iyi bir sonuc sanırım . bir de renkli ultrason ıcın 1 ay sonraya gün aldık. cinsiyetinide o zaman öğrenebiliriz sanırım :))

ayy maşallah ama işin zor gibi kardeşini kıskanırrr ama ben hareketli cocucğu cok severimmm tabiii doğduktan sonra sölerim nasıllmışş

canım iyi hoş hareketli diğer yaşıtlarından çok çok hareketli bi çocuk.üç aylıkken doktora bu hiperaktif mi diye götürdüm.üç aylıkken hareketliliğinden başedemiyorduk onunla.doktor güldü hayır sadece çok hareketli güçlü bi bebek dei.şimdi ise 10 aylık ve ateş parçası olmuş.emekliyor babası ve ben peşinde koşmaktan yoruluyoruz.yetişemiyoruz onun enerjisine.masa sandalye altından çıkarıyoruz.inanın oğlumla yalnız evde kalmak kabus.asla tuvalete bile gidemiyorum.babaannesi okuldan dönünce kadın tuvalete koşuyor ve iki üç saat uyuyor dinlenmek için.bahçeye arkadaşlarımla çay içemem bi dakika durmaz.arkadaşlarımın evlerine gitmek istemiyorum çünkü ne sohbet etmemize ne çay keyfine izin verir.şimdi böyle ya yürürse.sofrada bile rahat yemek yedirmez.kıpır kıpır.inanın bazen uslu sakin çocukları gördükçe şaşıyorum.çocuk arabası aldık ama dışarda iki dakikadan fazla kalamaz.her şeye dahil olmak istiyor.asla seyirci kalmaktan hoşlanmıyor.her şeyin içinde olacak.hala seviyormusun hareketli çocuğu
istersen seni bi günlüğüne oğlumla bırakayım bakalım kararın aynı olacak mıyerimseniben

Son düzenleme:

ayyyy daral geldı anlatmandan ben hıc gelemıyorum ya inşallah senınkıde durulur.Allah saglık sıhhat versınde en onemlısı ama gercekten zor olmalı.bende bı yerde otururken annesıni hıc rahat bırakmayan cocukları gorunce ıcımden ınsallah benımkıuslu olur dıyorum..Allah yardımcın olsun.ama oglusun cok tatlı masallah.

herkeze günaydınnnnnnnnn dün hiç katılamadım sohbete işler yoğun umarım bugün işler biras yavaş olurr .) ama alışkanlık yapmış yorum yapamasam bile okuyup geçiyoru du bi geçmişi okuyup geliyom .)

günaydınn kizlaaaarrr
öpüyorum hepinizi kocamaaaannopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…