bende yarın gidiyorum canım saat 18-30 da randevüm. çook heyecenlıyım 16+2 yarın cinsiyeti inşallah belli olur. ondanda önemlisi inşallah sağlığı iyidir. dua edin nolur.:Saruboceq:
Canım hafta sonu sağlıkçı bir yakınımdan duydum.Hakikaten çok iyi bir profmuş dalında.Sayılıymış zaten İstanbul da.
Ben perşembe gideceğim.Çok heycanlıyım cinsiyetlerini çok merak ediyorumhihoyyyt
iyi akşamlar kızlar topiğimizin maşallahı var
gecmişi oku oku bitiremedim ben cuma günü inşallah ikili test için gideceğim 13.haftadayım 14. haftaya girmek üzereyim ikili test için geç kalmadım inş.
yok cnm geç kalmadın 11-14. haftalar arasında yapılıyo, doktorun sana ne zaman hangi testleri yapacağını sölemiomu?
nalan cım ilgin için teskkür ederim
uykum geldi bnm ben çıkıyorum
kendinize iyi bakın
ayy maşallah ama işin zor gibi kardeşini kıskanırrr ama ben hareketli cocucğu cok severimmm tabiii doğduktan sonra sölerim nasıllmışş
işte bu da benim küçük canavarım
canım iyi hoş hareketli diğer yaşıtlarından çok çok hareketli bi çocuk.üç aylıkken doktora bu hiperaktif mi diye götürdüm.üç aylıkken hareketliliğinden başedemiyorduk onunla.doktor güldü hayır sadece çok hareketli güçlü bi bebek dei.şimdi ise 10 aylık ve ateş parçası olmuş.emekliyor babası ve ben peşinde koşmaktan yoruluyoruz.yetişemiyoruz onun enerjisine.masa sandalye altından çıkarıyoruz.inanın oğlumla yalnız evde kalmak kabus.asla tuvalete bile gidemiyorum.babaannesi okuldan dönünce kadın tuvalete koşuyor ve iki üç saat uyuyor dinlenmek için.bahçeye arkadaşlarımla çay içemem bi dakika durmaz.arkadaşlarımın evlerine gitmek istemiyorum çünkü ne sohbet etmemize ne çay keyfine izin verir.şimdi böyle ya yürürse.sofrada bile rahat yemek yedirmez.kıpır kıpır.inanın bazen uslu sakin çocukları gördükçe şaşıyorum.çocuk arabası aldık ama dışarda iki dakikadan fazla kalamaz.her şeye dahil olmak istiyor.asla seyirci kalmaktan hoşlanmıyor.her şeyin içinde olacak.hala seviyormusun hareketli çocuğu
istersen seni bi günlüğüne oğlumla bırakayım bakalım kararın aynı olacak mıyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?