2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne güselll yüzünü falan seçebildin mi :)prop bende ilk hamile kaldığımda görmüştüm bende emziriyordum :)

Günaydınnn hayırlı sabahlarrrr kızlar nasılsınız ?

geçmişi okumaya başlayayım şimdiden, anca biter :)

yüzünü gördüm de bize hiç benzemiodu valla yusyuvarlak yüzü vardı hahaha :)
bi de eşyalarını mı yetiştirememişiz yoksa sıpa mı erken doğmuş anlamadım bi sürü eksik vardı ben sürekli şunu almadık bunu almadık diodum

Bir an önce sağlıkla doğsunlar inşallllaaaaaaah :)))))

bende yavaştan ütüye başlim sabahtan halletmiş olurum bari, sonrada evi bi silip süpürem, cuma kayınvaldem gelcek...

günaydınnn kızlarrrr
nasılsınnızzz geçmişi okuyamıyorum o kadar vaktim yok hepiniz ve bebecikleriniz iyidir inşş

günaydın kıslar nasılsınız?
dün patlıcan yemeklerini pişridiniz mi bakalım?

yeni gelen herkese tekrardan günaydııınnnnn... kocacıgımı anca yolladım cok sukur...
nalan cok hamarat gordum senı eferın... ben de camasır yıkayıp asıyorum ama baska bısı yapmıorum yrn temızlıkcı gelcek mıs gıbı yapcak evı.. benım de bgn cok ısım var once ağdaya fln gıtcem, snr alısverıs yapcam, snr eve gelıp zeytınyaglıları pısırcem, ohoooooooo... tabı en önce karnımı doyurcam ay cok acıktım

ben hareketli cocukları inanılmaz seviyorum içim kaynıyo tabi kendimde olursa nasıl olur bilmem beni yerimden kimse kaldıramazken cocukları gönderirler hemen yaparım dediklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…