2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın fıstıklarrrrr nasılsınız?
helin oğluşun çok tatlı maaşallah
ben de akşam eve gidince çamaşırları makineye atacam sabahta asarım artık
çok yorucu oluyor çalışmak ama yapacak birşey yok

eren sezen inşalah güzel haberlerle gelirsin

valla sen bugün benden daha hamaratsın, çok yoğun bi gün olcek senin için anlaşılan, kolay gelsin sana şimdiden...

bende ütüleri güya dün akşam yapcaktım ama üşendim, şimdi bu sıcakta onlarla uğraşıyorum, bitsinde biraz dinlenip evi temizlicem, benim temizlikçi haftaya çarşamba gelcek...

Maşallah çok tatlı küçük adam:))

canim masallah ne tatli oglun var rabbim esirgesin:Saruboceq:

helin ivda maşallah allah bağışlasın pek tatlı:)

helin oğluşun çok tatlıymış, Allah nazarlardan saklasın ve güle güle büyütmeyi nasip etsin...

çok teşekkürler teyzeleri.tatlı tatlı olmasına da annesini yoruyor canavar.inşallah kızkardeşi daha sakin ruhlu olur.

maşallah nalannn kimse sana yetişemez seni sitenin en becerikli annesi seçiyorum :)

evet bugün doktora gidecek olanlar inşallah ii haberlerle dönerler, hepinizin ii haberlerini bekliyoruz kızlar, sezencim sende gelince hemen yaz tatlım...opuyorumnanaktan

ayy ben aylış yazmışım helin in bebeğiymiş yerim ben onu cok tatlııı

çok teşekkür teyzesi.mink mucizem o benim.normal yolla asla hamilelik olmaz tüpleri,n arızalı derlerken o güçlükleri yenerek bütün bartikatları aşarak gelmeyi başaran bi çocuğun ateş parçası olması doğal herhalde.a.s

yaşaşasınnn beniimkide mucize rabbim kucağıma almayı nasip ederse benimkide minik canavar olacak :)

bende yavaştan ütüye başlim sabahtan halletmiş olurum bari, sonrada evi bi silip süpürem, cuma kayınvaldem gelcek...

kolay gelsin canım

günaydın kıslar nasılsınız?
dün patlıcan yemeklerini pişridiniz mi bakalım?

ben pişirdimmmmm zemuszemus harrikaaaa olduuu kelimelere sığmazz yemeniz gerek :jeyyar:
nalancım çokkk saol valla. evde et olsaydı onun içinde ette muhteşem olurdu valla. bi dakine öle yapacam :lepi:

günaydın kızlar çoğu zaman işten fırsat bulup yorum yapamıorum ama hep okuyorumm

günaydın kıslar naılsınızzzemuszemus

günaydın kızlarrrr

owww bugün baya yoğunsun prop. yaa bende kaç gündür ağda yapacam üşeniom. işten eve gidip yemek bulaşık derken saat geç oluo. bende mi kuaföre yaptırsam acep bilmiyorumkismile

ben yaptım valla eşimle akşam bi güzel yedik karnıyarığı, sizde en yakın zamanda yapın ben uzun zamandır yapmamıştım çok özlemişim...

oh maşallah hamarat hatun. ben işten eve gelince yorgun oluyorum. yemeğimi yiyip yatıyorum, halim olursa lavabo, tuvalet temizleyip makinaya çamaşır asıyorum.
yemek yapmaya halim kalmıyor. hele yürüyüş yaptıysam iptal oluyorum.

kocişe söyledim pazar yapıcaz beraber.

ohhh bugün yoğunsun sende. neler alıcan kıyafet filan mı?

evet çalışınca insan baya yorgun oluyor. vala kocam yardım etmese yanmıştım.

şu kendı kendıne ağda yapabilen gacılara hastayım, ben bacagıma bıle yapamıyorum nasıl yapıosunuz yaaaaa... annem zamanında cok ogretmeye calsıtı ama töbe katlanamıyorum acıya, begüm seni kutluyorum tebrıkler :))

yok aslında mutfak alısverısı ama artık gebe magazsının mudavımı oldum mutlaka bı ugruyorum haftda eserse bısı alıorum belkı alırım yıne :)

begüm afiyet şeker olsun canım.

helinin oğluna da maşşallah. tam mıncıklamalık.
gel beni sev diye bakıyor. aslan burcu muydu?

Son düzenleme:

ben kendim yapıyodum bi törenle ama artık daha cok acıyo gibi geldi gittim yaptırdım şiştiii :) ama kendimde yapamam karnım acıyooo eğilirken korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…