yeni gelen herkese tekrardan günaydııınnnnn... kocacıgımı anca yolladım cok sukur...
nalan cok hamarat gordum senı eferın... ben de camasır yıkayıp asıyorum ama baska bısı yapmıorum yrn temızlıkcı gelcek mıs gıbı yapcak evı.. benım de bgn cok ısım var once ağdaya fln gıtcem, snr alısverıs yapcam, snr eve gelıp zeytınyaglıları pısırcem, ohoooooooo... tabı en önce karnımı doyurcam ay cok acıktım
zzeyn 77 maşallah cok tatlıı yerim ben oğluşunu
Maşallah çok tatlı küçük adam:))
canim masallah ne tatli oglun var rabbim esirgesin:Saruboceq:
helin ivda maşallah allah bağışlasın pek tatlı:)
helin oğluşun çok tatlıymış, Allah nazarlardan saklasınve güle güle büyütmeyi nasip etsin...
valla sen bugün benden daha hamaratsın, çok yoğun bi gün olcek senin için anlaşılan, kolay gelsin sana şimdiden...
bende ütüleri güya dün akşam yapcaktım ama üşendim, şimdi bu sıcakta onlarla uğraşıyorum, bitsinde biraz dinlenip evi temizlicem, benim temizlikçi haftaya çarşamba gelcek...
maşallah nalannn kimse sana yetişemez seni sitenin en becerikli annesi seçiyorum :)
ayy ben aylış yazmışım helin in bebeğiymiş yerim ben onu cok tatlııı
ben de fena sayılmam şimdi tecrübelerime göre :)
evettt sende sende beceriklilerindensin ben uyuşuk :) maşallah bizim sizden öğreneceklerimiz cok saolun kızlar
çok teşekkür teyzesi.mink mucizem o benim.normal yolla asla hamilelik olmaz tüpleri,n arızalı derlerken o güçlükleri yenerek bütün bartikatları aşarak gelmeyi başaran bi çocuğun ateş parçası olması doğal herhalde.a.s
bende yavaştan ütüye başlim sabahtan halletmiş olurum bari, sonrada evi bi silip süpürem, cuma kayınvaldem gelcek...
günaydın kıslar nasılsınız?
dün patlıcan yemeklerini pişridiniz mi bakalım?
günaydın kızlar çoğu zaman işten fırsat bulup yorum yapamıorum ama hep okuyorumm
günaydın kıslar naılsınızzzemuszemus
yeni gelen herkese tekrardan günaydııınnnnn... kocacıgımı anca yolladım cok sukur...
nalan cok hamarat gordum senı eferın... ben de camasır yıkayıp asıyorum ama baska bısı yapmıorum yrn temızlıkcı gelcek mıs gıbı yapcak evı.. benım de bgn cok ısım var once ağdaya fln gıtcem, snr alısverıs yapcam, snr eve gelıp zeytınyaglıları pısırcem, ohoooooooo... tabı en önce karnımı doyurcam ay cok acıktım
ben yaptım valla eşimle akşam bi güzel yedik karnıyarığı, sizde en yakın zamanda yapın ben uzun zamandır yapmamıştım çok özlemişim...
günaydın fıstıklarrrrr nasılsınız?
helin oğluşun çok tatlı maaşallah
ben de akşam eve gidince çamaşırları makineye atacam sabahta asarım artık
çok yorucu oluyor çalışmak ama yapacak birşey yok
eren sezen inşalah güzel haberlerle gelirsin
kolay gelsin canım
ben pişirdimmmmm zemuszemus harrikaaaa olduuu kelimelere sığmazz yemeniz gerek :jeyyar:
nalancım çokkk saol valla. evde et olsaydı onun içinde ette muhteşem olurdu valla. bi dakine öle yapacam :lepi:
günaydın kızlarrrr
owww bugün baya yoğunsun prop. yaa bende kaç gündür ağda yapacam üşeniom. işten eve gidip yemek bulaşık derken saat geç oluo. bende mi kuaföre yaptırsam acep bilmiyorumkismile
oh maşallah hamarat hatun. ben işten eve gelince yorgun oluyorum. yemeğimi yiyip yatıyorum, halim olursa lavabo, tuvalet temizleyip makinaya çamaşır asıyorum.
yemek yapmaya halim kalmıyor. hele yürüyüş yaptıysam iptal oluyorum.
kocişe söyledim pazar yapıcaz beraber.
ohhh bugün yoğunsun sende. neler alıcan kıyafet filan mı?
evet çalışınca insan baya yorgun oluyor. vala kocam yardım etmese yanmıştım.
şu kendı kendıne ağda yapabilen gacılara hastayım, ben bacagıma bıle yapamıyorum nasıl yapıosunuz yaaaaa... annem zamanında cok ogretmeye calsıtı ama töbe katlanamıyorum acıya, begüm seni kutluyorum tebrıkler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?