2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aşıltırdım canım ben kendimi en başından. kıllarla tanıştığımdan beri ağda yaparım sengözlerimebaksanab işte hamile olduğumdan beri üşeniyorum ne hikmetse. ona halim bile kalmıo kafamçokkarıştı karnım iice şişince giderim bende yaptırmaya belki

maşallah nalannn kimse sana yetişemez seni sitenin en becerikli annesi seçiyorum :)

iltifatın için çok saol cnm ama kimbilir aramızda ne gizli yetenekler vardır, hele bide çalışan bayanlar evde olsalar çoğu benden daha hamarattır aslında ama çalıştıkları için anca kısıtlı şeyleri yapabiliyorlar tabi...

ben sohbet olsun die anlatıyom her yaptığımı, ayrıca yemek yapacak olanlara fikir olsun die sölüyom ne pişirdiğimi, çalışan insan için yemek yapmanın ne kadar zor olduğunu bilirim çünki...

ama inan faydalı oluyo anlattıkların ama bazı insanlar pratiktir üşenmez sen belliki onlardansın ben diilim

kızlar bugün sabah hem korktum hemde sinir oldum.
işe gelirken trafikten karşıya geçecektim. yayalara yeşil yandı. tabi yeşili görünce hemen atlamadım yola. arabaların durmak üzere olduğunu gördüm. dikkatlice geçerken önümden bir araba geçiverdi. birden korktum ve tabı bağardım ama duyan kim. yani dikkat etmeseydim çarpabilirdi. zaten yayaların geçme süresi çok kısa bunda bile saygı yok.

dünde eşimin yanına gittim. otobüste ayaktayım tabi kimse yer vermiyor. gençler kulaklarında kulaklık müzik son ses açık. en sonunda boş yer buldum oturdum. eşimin patronu ile konuştuk kendiside bayan, anlattığı şeye şaşırdım ve insanlık ölmüş dedim.
kuzeni yeni doğum yaptı. ve hamileyken işe gelip gidiyor karnı kocaman ve ayağından engeli var. hiç kimse kadına yer vermiyormuş. hatta bebeği doğduğunda bir gün otobüse binmiş. yine kimse yer vermemiş. yaşlı bir amca kalkıp yer vermiş. hayretler içinde kaldım doğrusu.
bu konudan daha öncede bahsetmiştim ama demek ki araban yoksa dışarı çıkmayacaksın.

ay est.. naalan öyle de ben sırf ben de ben de demek için şettirdiydim :) hepimiz bişiler öğrenioruz burda birbirimizden

yok cnm öle diyip kendine haksızlık etme sen belkide aramızda en güçük olanlardansın ama yaşına göre gayet ii sin, en önemlisi bu yaşında evlenmişsin ev çekip çeviriyon, benim kardeşim senden 1 yaş büyük, ben şimdiden uğraşamam valla öle ev işiyle koca derdiyle felan dio, ileride hayatının sonuna kadar nasılsa uğraşacakmış bu genç yaşta kasamazmış kendini, o da bi çatlak işte..

Aman dikkat et kendine valla kimsenin sağı solu belli olmaz.

malesef canım insanlık ölmüş ülkemizde mutlaka düşüncelilerde var ama o kadar az kalmışlarki ben kücük yerde yaşıyorum o tür sorunlarım yok şükür zaten cok cabuk sıkılıyorum toplu taşıma araçlarından

propcum bende aslan burcuyum. hihoyyyt

nalancım senin tariflerinden yararlanmak isterim. ben pratik değilim ama evde olsam bende güzel yemekler yapardım. mesela bildiğim şeyleride unutuyorum. burada okudukça aklıma geliyor.
yemek konusunda sohbetlerin çok faydalı oluyor. aslında bir defter edinmem lazım ki not alayım.

saol cnm, bu arada afiyet olsun, yemeğin ii olmasına sevindim, zeytinyağlı yapınca ertesi gün dahada güzel oluyo tadı soğuk soğuk mis gibi, kız sen bu işi baya çözdün valla....

nalancım yeni nesil kızlar öyle şekerim zemuszemus benim arkadaşlarım da aynı şeyi söylüolar, söylüolardı, snr erkek arkadaşları evlenme teklif edince atladılar, bir bir evlenio hepsi, hahahahahkaydirigubbakcemile3
bu arada size komedi bişi söylicem şimdi ben her cmts sabahı aç karnına tartılıorum not alıorum işte cmtsden bugune kadar 3 kılo almış gibi görunuorum şu andadelikafadulden
bole bısı tabı kı namümkün de, nasıl bu kadar su tuttum onu anlamadım, bi fikriniz var mı bu su tutumunu en aza indirmek için neler yapabılırız ben sadece su ıcmek ıyı gelıo dıye bılıorum o kdr :)

hihoyyyt kızlar büronun önünde anaokul gösterileri varr arı filan olmuşlar cok şekerler ben onlaraa bi bakıpta geleyimmm

Aman dikkat et kendine valla kimsenin sağı solu belli olmaz.

dikkat ediyorum canım ama aradan böyle manyaklar çıkıyor işte!

bende sıkılıyorum ama binmeye mecburum. düşünceli kimse yok herkes ben diyor. dün akşam eşimle otobüse bindik. bir ayağı olmayan elinde koltuk değnekli biri bindi. orta kapıya kadar gitti oarada yer verdiler. ben ters oturduğum için farkedemedim. ön sıralar onların yeri.

valla zaten bende çalışıyo olsam karnıyarığı, hafta içi yapmazdım ama hafta sonu yapılabilir, patlıcanları fırında kızartırsan hem ortalık kirlenmez hemide az yağlı olur aklında bulunsun cnm...

sizede şimdiden afiyet olsun...

kuaföre sadece 1 yada 2 kere koltuk altı için gittim seneler önce ama diğer bölgeleri hep evde kendim yaptım hala da evde kendim yapıyom, benim kıl namına çok fazla bi şi olmadığı için hemen bitiyo zaten....

tuzu hayatından çıkarıcaksın canım (söyleyenede bakkaydirigubbakcemile3 )
bide muz ye muzda bol miktarda potasyum varmış
potasyumda tuzun vücuttaki etkilerini yok ediyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…