şu kendı kendıne ağda yapabilen gacılara hastayım, ben bacagıma bıle yapamıyorum nasıl yapıosunuz yaaaaa... annem zamanında cok ogretmeye calsıtı ama töbe katlanamıyorum acıya, begüm seni kutluyorum tebrıkler :))
ben de aslan burcuyum gelin beni sevinhihoyyyt
amanda aman maşallajah propppaaa yesin onu arkadaşları olumunekankayizsmile
maşallah nalannn kimse sana yetişemez seni sitenin en becerikli annesi seçiyorum :)
ben de fena sayılmam şimdi tecrübelerime göre :)
iltifatın için çok saol cnm ama kimbilir aramızda ne gizli yetenekler vardır, hele bide çalışan bayanlar evde olsalar çoğu benden daha hamarattır aslında ama çalıştıkları için anca kısıtlı şeyleri yapabiliyorlar tabi...
ben sohbet olsun die anlatıyom her yaptığımı, ayrıca yemek yapacak olanlara fikir olsun die sölüyom ne pişirdiğimi, çalışan insan için yemek yapmanın ne kadar zor olduğunu bilirim çünki...
ay est.. naalan öyle de ben sırf ben de ben de demek için şettirdiydim :) hepimiz bişiler öğrenioruz burda birbirimizden
Aman dikkat et kendine valla kimsenin sağı solu belli olmaz.kızlar bugün sabah hem korktum hemde sinir oldum.
işe gelirken trafikten karşıya geçecektim. yayalara yeşil yandı. tabi yeşili görünce hemen atlamadım yola. arabaların durmak üzere olduğunu gördüm. dikkatlice geçerken önümden bir araba geçiverdi. birden korktum ve tabı bağardım ama duyan kim. yani dikkat etmeseydim çarpabilirdi. zaten yayaların geçme süresi çok kısa bunda bile saygı yok.
dünde eşimin yanına gittim. otobüste ayaktayım tabi kimse yer vermiyor. gençler kulaklarında kulaklık müzik son ses açık. en sonunda boş yer buldum oturdum. eşimin patronu ile konuştuk kendiside bayan, anlattığı şeye şaşırdım ve insanlık ölmüş dedim.
kuzeni yeni doğum yaptı. ve hamileyken işe gelip gidiyor karnı kocaman ve ayağından engeli var. hiç kimse kadına yer vermiyormuş. hatta bebeği doğduğunda bir gün otobüse binmiş. yine kimse yer vermemiş. yaşlı bir amca kalkıp yer vermiş. hayretler içinde kaldım doğrusu.
bu konudan daha öncede bahsetmiştim ama demek ki araban yoksa dışarı çıkmayacaksın.
kızlar bugün sabah hem korktum hemde sinir oldum.
işe gelirken trafikten karşıya geçecektim. yayalara yeşil yandı. tabi yeşili görünce hemen atlamadım yola. arabaların durmak üzere olduğunu gördüm. dikkatlice geçerken önümden bir araba geçiverdi. birden korktum ve tabı bağardım ama duyan kim. yani dikkat etmeseydim çarpabilirdi. zaten yayaların geçme süresi çok kısa bunda bile saygı yok.
dünde eşimin yanına gittim. otobüste ayaktayım tabi kimse yer vermiyor. gençler kulaklarında kulaklık müzik son ses açık. en sonunda boş yer buldum oturdum. eşimin patronu ile konuştuk kendiside bayan, anlattığı şeye şaşırdım ve insanlık ölmüş dedim.
kuzeni yeni doğum yaptı. ve hamileyken işe gelip gidiyor karnı kocaman ve ayağından engeli var. hiç kimse kadına yer vermiyormuş. hatta bebeği doğduğunda bir gün otobüse binmiş. yine kimse yer vermemiş. yaşlı bir amca kalkıp yer vermiş. hayretler içinde kaldım doğrusu.
bu konudan daha öncede bahsetmiştim ama demek ki araban yoksa dışarı çıkmayacaksın.
kolay gelsin canım
ben pişirdimmmmm zemuszemus harrikaaaa olduuu kelimelere sığmazz yemeniz gerek :jeyyar:
nalancım çokkk saol valla. evde et olsaydı onun içinde ette muhteşem olurdu valla. bi dakine öle yapacam :lepi:
yok cnm öle diyip kendine haksızlık etme sen belkide aramızda en güçük olanlardansın ama yaşına göre gayet ii sin, en önemlisi bu yaşında evlenmişsin ev çekip çeviriyon, benim kardeşim senden 1 yaş büyük, ben şimdiden uğraşamam valla öle ev işiyle koca derdiyle felan dio, ileride hayatının sonuna kadar nasılsa uğraşacakmış bu genç yaşta kasamazmış kendini, o da bi çatlak işte..
Aman dikkat et kendine valla kimsenin sağı solu belli olmaz.
malesef canım insanlık ölmüş ülkemizde mutlaka düşüncelilerde var ama o kadar az kalmışlarki ben kücük yerde yaşıyorum o tür sorunlarım yok şükür zaten cok cabuk sıkılıyorum toplu taşıma araçlarından
oh maşallah hamarat hatun. ben işten eve gelince yorgun oluyorum. yemeğimi yiyip yatıyorum, halim olursa lavabo, tuvalet temizleyip makinaya çamaşır asıyorum.
yemek yapmaya halim kalmıyor. hele yürüyüş yaptıysam iptal oluyorum.
kocişe söyledim pazar yapıcaz beraber.
şu kendı kendıne ağda yapabilen gacılara hastayım, ben bacagıma bıle yapamıyorum nasıl yapıosunuz yaaaaa... annem zamanında cok ogretmeye calsıtı ama töbe katlanamıyorum acıya, begüm seni kutluyorum tebrıkler :))
bu arada size komedi bişi söylicem şimdi ben her cmts sabahı aç karnına tartılıorum not alıorum işte cmtsden bugune kadar 3 kılo almış gibi görunuorum şu andadelikafadulden
bole bısı tabı kı namümkün de, nasıl bu kadar su tuttum onu anlamadım, bi fikriniz var mı bu su tutumunu en aza indirmek için neler yapabılırız ben sadece su ıcmek ıyı gelıo dıye bılıorum o kdr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?