2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tuzu hayatından çıkarıcaksın canım (söyleyenede bakkaydirigubbakcemile3 )
bide muz ye muzda bol miktarda potasyum varmış
potasyumda tuzun vücuttaki etkilerini yok ediyomuş

yaaa tuzu çok seviyorum ama yumurtayı tuzluyorum eriği tuzluyorum pofff
muzu bilmiodum hemen başlıyorum bugünden gunde ıkı tane yerım artık :)

bir tek pazarım var uğraştırıcı yemekler için.
fırında nasıl kızartıcam biraz ayrıntılı anlatır mısın?

tuzu hayatından çıkarıcaksın canım (söyleyenede bakkaydirigubbakcemile3 )
bide muz ye muzda bol miktarda potasyum varmış
potasyumda tuzun vücuttaki etkilerini yok ediyomuş

ayyyy tuzu nasıl çaıkarıcaz ki az yemeye çalışıyorum.
bende hamile kaldığımdan beri hep muz yemiştim belki o önledi bilmeden,
devam edeyim bari.

tuzlu şeyler mide bulantısına iyi geliyor. yemeklere daha az atmaya çalışayım bari!

baby&you dergisinde okudum bende
dergilere taktım bu ara nerde anne bebek dergisi görsem alıyorum =))

aman tatlım sen dikkat et kendine kimseylede ağız dalaşına girme senin karnında bi can var millet sapık napcağı belli olmaz valla, karşıdan karşıya geçerkende çok dikkatli ol bi de minübüs ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarından inerken önce yola bi bak öle in, eşimin yengesine tam inerken minübüsün yanından geçmeye çalışan bi motosiklet çarpıyomuş az daha, son anda minübüsten biri görmüş içeri çekmişte öle sıyırmış geçmiş, aman dikkatli olun...

çok teşekkür ederim cnm, valla bende uzun süre bi yemeği yapmayınca nasıl yapıldığını unutuyorum, hatta bazen şey oluyo ya ben zamanında böle bi şi yapıyodum onun tarifi nerde acaba die birden seneler sonra aklıma geldiği oluyo, allahtan hepsini yazıyorumda unutsam bile ordan bakıyorum, hoşunuza giden basit tarifleri mutlaka yazın kızlar...

Sodayı çok içiyosan sodayı bırak canım, bir de erik kurusu ye aralarda o da şişkinliğe,su toplamasına,gaza bağırsak problemine hepsine iyi geliyor.Erik kurus hem de çok faydalı antioksidanları bol bol :)

saol canım tacizlerim devam edecek, sizleri tariflerimle taciz edeceğim....aklinialirimsmileaklinialirimsmile

ben bayılıyorum snein yemek tariflerine. bi blog yapsana nalancım

ya aynen nasıl gıcık oluyorum biliyormusun. şeytan diyo tepesinden bi geçir kulaklığı ile fırlasın yerinden zibidikötükedihüso

valla ben çalışıyorum ama evdeykende bi cacık yapamıyorum yaaa. hiç elimin ayarı yok cok uzuluyorum bilmiyorumkismile

erik kurusu yıyorum her gun hosuma gıdıo zaten, allah allah hıc olmamıstı boyle gecer heralde bı ıkı gune napalım, be n de aklınıza uydum zeytınyaglı bıber dolması yapcam onu ıncelıorum tarıflere bakıorum bırını begendım sımdı ordan yapıcam malzemelerını yazım da alısverısten alım :)

valla ben kısaca kardeşime kırık diorum, ne zaman ne yapacağı belli değil çünki, aklına eseni yapıyo...

evet cnm şu içmek ii gelio, bide bi şi daha olabilir tsh ını bi ölçtür kan alıp bakıyorlar hemen o gün çıkıyo sonuç, tsh yükselirse hem bebişin zekasını etkiliyormuş hemide annede ödem ve hızlı kilo alımına sebep oluyormuş, ben hamileliğin başında yaşadım ordan biliyorum.. benim tsh 4.5 lara fırladı aslında 2 nin altında olması gerekiyormuş ilaç kullanıyorum şimdi 1.7 lerde...

bak onu okumustum cmts gunu gelsın tartılım her zamankı gunumde yıne oyle olursa zaten haftaya doktora gıdıcem konusurum

bir tek pazarım var uğraştırıcı yemekler için.
fırında nasıl kızartıcam biraz ayrıntılı anlatır mısın?

fırın tepsisini alüminyum folyoyla iyice kapla cnm üstünede yağlı kağıt ser, kağıdın üzerine biraz sıvıyağ dök ve peçeteyle kağıdın her yerine yay, patlıcanları ben tamamen soyuyorum eşim kabuklarını sevmio ve 15 dakika kadar tuzlu suda bekletip yıkıyıp ii ce sıkıp mutfak havlusuyla ii ce kurluyorum,

tepsiye diziyorum ve üzerlerine biraz sıvıyağ gezdiriyorum, fırını önceden 200 C de ısıtıyorum ve tepsiyi fırına veriyorum, ilk çevireceğin kısımların ortası hafif yapışmış olabilir bazen oluyo öle, onları çevirirken maşayı yavaş yavaş patlıcanların altına doğru sokup çevirirsen bi sorun olmaz, ben her yüzünü yaklaşık 5 dakika civarı tutup çeviriyorum, yani 15 20 dakikada hazır oluyo, sonrada folyoyu katla at fırınında kapağını sildinmi bi güzel hiç pislik olmuyo valla çok pratik...

ben bayılıyorum snein yemek tariflerine. bi blog yapsana nalancım
valla ben çalışıyorum ama evdeykende bi cacık yapamıyorum yaaa. hiç elimin ayarı yok cok uzuluyorum bilmiyorumkismile

heh tam buldun blog yapacak adamı bafocum, facebook hesabını bile kaç hafta sonra açabildim ama sadece açtım öle duruyo -tatlicadiarzu-, teknoloji özürlü oldum ben valla -tatlicadiarzu-,

aslında belkide burayı yemek tarifleriyle doldurmaktansa blog işi daha mantıklı olur valla, onu bi araştırayım ben en ii si...

cnm aslında basit yemek die bi şi yok bütün yemekler emek istio onlara vakit ayırmak gerekio, biraz baştan savma yapınca hiç lezzeti olmuyo maalesef

bende de zaman zaman oluyo çok utanıyorum o zaman hem çok ii yemek yapıyorum diorum hemde yemek lezzetsiz oluyo çok feci bi durum benim için, yani o an yerin dibine giresim gelio...bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

:) eline sağlık bende hafta sonu papayım barii kızartma kokuyorum diye yapamıyorum cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…