2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nalancım kesinlikle bir blog açmalısın. bu pratik ve leziz gözüken tariflerle en sıkı takipçin olmaya adayım hihoyyyt

saol tatlım, bafo veya bijoux bana yardımcı olurlarsa açarım bi blog buraya yazacaklarımı oraya yazarım hem herkes istediği zaman ordan tekrar bakabilir...

selam kızlaarrr uzunca bir süredir giremedim umarım herkes iyidir
nalancım yaptığın salataya birde havuç rendele dahada güzel oluyor
küççük bir not salatalıkları ayrı kapta rendeleyip mutlaka suları sıkılmalı ki cıvık cıvık olmasın
çok sıkkk yaptığım ve tam not aldığım bir salata çeşiti

Bunu kayınvalidemler çok yapıyor alman salatası diyorlar onlar da hemen hemen bunun gibi yapıyorlar. tek farkı limonsuyu da koyuyorlar ve salatalık koymuyorlar geri kalan hepsi aynı :) Eşim bayılıyor buna ama :)

Bunu kayınvalidemler çok yapıyor alman salatası diyorlar onlar da hemen hemen bunun gibi yapıyorlar. tek farkı limonsuyu da koyuyorlar ve salatalık koymuyorlar geri kalan hepsi aynı :) Eşim bayılıyor buna ama :)

bişi daha atlamışım salatalıkların kabuklarını soymadan rendelersek daha renkli bir görüntü oluyor

bugün tembellik yapcen yani, ooohhh ne güzel valla, gittin mi dün palladiuma, niler aldın bakim...
Evet canım çamaşırları astım ütüleri yaptım ,sınava hazırlık biraz soru çözdüm.Şimdi de arkadaşım aradı gel bahçede kahve keyfi yapalım diye :) Kahveye gitcem ordan da spora gitcem 5 gündür ne yürüdüm ne yüzdüm.Bugün yürüyüşle tekrardan başlamam lazım. Palladium'a gidemedik canım eşim saolsun akşam 9.30da gelebildi :) o saatten sonra da gitmedim zaten kapanmasına az kalmıştı ama bu akşam erken gelirse gitcez inşalllah

önerin için saol cnm, evet havuçluda denenebilir bu tarif yakışırda, ben salatalıkların suyunuda koyuyorum zaten öle fazla bi suda çıkmadı şimdiye kadar ama istemeyen susuz koysun tabi..

benim kayınvaldem salatalıkların kabuklarını soymadan rendeleyip eklio ama ben o şeklini sevmedim o da öle seviyomuş, ben bunu 1998 den beri yapıyorum kuzenimde yemiştim ilk mest olmuştum hemen tarifini almıştım...

canım anladiim kadariyla anadolu yakasinda oturuyosun sende benim gibi..
nereye gidiosun yüzmeye?
sitende mi var yoksa?

herkes kendi damak zevkine göre yapıyo demek, ben kendi beğendiğim tarifi yazıyorum buraya sizler onu istediğiniz gibi eğip bükersiniz, tamamen insanın hayal gücüne ve damak tadına kalmış olan bi şi bu, bu salatanın çok farklı çeşitlerini yapıyorlar, mesela benim kayınvaldemde mayonezi az koyup yoğurdu daha çok koyuyo, mayonez çok olunca ağır oluyo dio bende tam tersi seviyorum tamamen damak zevki işte...

herkes istediği gibi şekillendirsin bu salatayı kızllarrrrr, bakın ne güzel bi sürü öneri oldu kendi damak zevkinize uyanı yaparsınız...ooohhhh cnm istedi valla şimdi...cokacimcoook

ooooo kız baya iş yapmışsın sabahtan beri, hadi sana afiyet olsun şimdiden, bizim içinde bi kahve iç bahçede...

doğru diyorsun arkadaşım yapacak olan arkadaşlar mayonezi tamamen çıkartmalı çünkü zararlı die biliorum ben

Güzellikler ben çıkıyorum şimdi kahvemi içeym sporumu yapayım geleyim.Hepiniz öpüldünüzz görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…