- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
buda güzelmişş denemek lazımm eline sağlık :lepi:
begüm afiyet şeker olsun canım.
helinin oğluna da maşşallah. tam mıncıklamalık.
gel beni sev diye bakıyor. aslan burcu muydu?
Nalancım kesinlikle bir blog açmalısın. bu pratik ve leziz gözüken tariflerle en sıkı takipçin olmaya adayım hihoyyyt
BebİŞlere alıŞverİŞ yapamaya devam edİyor musunuz kızlar?
Bunu kayınvalidemler çok yapıyor alman salatası diyorlar onlar da hemen hemen bunun gibi yapıyorlar. tek farkı limonsuyu da koyuyorlar ve salatalık koymuyorlar geri kalan hepsi aynı :) Eşim bayılıyor buna ama :)size bugün pratik bi patates salatası tarifi verim, belki çoğunuz biliyordur bunu, ben şahsen çok seviyorum bayadırda yapmadım ama yarın yapmayı planlıyorum Allah kısmet ederse...
- 4-5 orta boy patatesi haşla ve rendele yada ii ce ez
- 4-5 adet salatalığı kabuğunu soy ve rendele
- 2-3 diş sarımsak
- 1 su bardağı mayonez
- 1 çorba kaşığı yoğurt
- tuz
- dereotu
bütün malzemeleri bi kapta karıştır bulamaç kıvamına gelmesi lazım harç mayonezi biraz bol olacak, kaşığa alıp yan çevirdiğinizde çorba gibi akmayacak, kalıp gibi kaşıkta yapışık kalmayacak şekilde ayarlamanız lazım, yani kaşığı çevirince yavaş bi şekilde kaşıktan dökülmeli patates o kıvama gelene kadar eğer azsa tabi mayonez eklemelisiniz, 1-2 saat buzdolabında beklet ve afiyetle ye, ertesi gün daha lezzetli olacaktır tabi kalırsa...
Bunu kayınvalidemler çok yapıyor alman salatası diyorlar onlar da hemen hemen bunun gibi yapıyorlar. tek farkı limonsuyu da koyuyorlar ve salatalık koymuyorlar geri kalan hepsi aynı :) Eşim bayılıyor buna ama :)
Evet canım çamaşırları astım ütüleri yaptım ,sınava hazırlık biraz soru çözdüm.Şimdi de arkadaşım aradı gel bahçede kahve keyfi yapalım diye :) Kahveye gitcem ordan da spora gitcem 5 gündür ne yürüdüm ne yüzdüm.Bugün yürüyüşle tekrardan başlamam lazım. Palladium'a gidemedik canım eşim saolsun akşam 9.30da gelebildi :) o saatten sonra da gitmedim zaten kapanmasına az kalmıştıbugün tembellik yapcen yani, ooohhh ne güzel valla, gittin mi dün palladiuma, niler aldın bakim...
selam kızlaarrr uzunca bir süredir giremedim umarım herkes iyidir
nalancım yaptığın salataya birde havuç rendele dahada güzel oluyor
küççük bir not salatalıkları ayrı kapta rendeleyip mutlaka suları sıkılmalı ki cıvık cıvık olmasın
çok sıkkk yaptığım ve tam not aldığım bir salata çeşiti
Evet canım çamaşırları astım ütüleri yaptım ,sınava hazırlık biraz soru çözdüm.Şimdi de arkadaşım aradı gel bahçede kahve keyfi yapalım diye :) Kahveye gitcem ordan da spora gitcem 5 gündür ne yürüdüm ne yüzdüm.Bugün yürüyüşle tekrardan başlamam lazım. Palladium'a gidemedik canım eşim saolsun akşam 9.30da gelebildi :) o saatten sonra da gitmedim zaten kapanmasına az kalmıştıama bu akşam erken gelirse gitcez inşalllah
Bunu kayınvalidemler çok yapıyor alman salatası diyorlar onlar da hemen hemen bunun gibi yapıyorlar. tek farkı limonsuyu da koyuyorlar ve salatalık koymuyorlar geri kalan hepsi aynı :) Eşim bayılıyor buna ama :)
Evet canım çamaşırları astım ütüleri yaptım ,sınava hazırlık biraz soru çözdüm.Şimdi de arkadaşım aradı gel bahçede kahve keyfi yapalım diye :) Kahveye gitcem ordan da spora gitcem 5 gündür ne yürüdüm ne yüzdüm.Bugün yürüyüşle tekrardan başlamam lazım. Palladium'a gidemedik canım eşim saolsun akşam 9.30da gelebildi :) o saatten sonra da gitmedim zaten kapanmasına az kalmıştıama bu akşam erken gelirse gitcez inşalllah
Evet canım anadoludayım sen neresindesin belki yakınızdır :))canım anladiim kadariyla anadolu yakasinda oturuyosun sende benim gibi..
nereye gidiosun yüzmeye?
sitende mi var yoksa?
zaten salatalıkları rendelediğinde tabakta bir suuu görmüon nalancım sıkınca bak birde suyuna
herkes kendi damak zevkine göre yapıyo demek, ben kendi beğendiğim tarifi yazıyorum buraya sizler onu istediğiniz gibi eğip bükersiniz, tamamen insanın hayal gücüne ve damak tadına kalmış olan bi şi bu, bu salatanın çok farklı çeşitlerini yapıyorlar, mesela benim kayınvaldemde mayonezi az koyup yoğurdu daha çok koyuyo, mayonez çok olunca ağır oluyo dio bende tam tersi seviyorum tamamen damak zevki işte...
herkes istediği gibi şekillendirsin bu salatayı kızllarrrrr, bakın ne güzel bi sürü öneri oldu kendi damak zevkinize uyanı yaparsınız...ooohhhh cnm istedi valla şimdi...cokacimcoook
Evet canım ya aynen cumartesi günü şu sınavı da atlattım mı tamamdır artık haftaya rahatımooooo kız baya iş yapmışsın sabahtan beri, hadi sana afiyet olsun şimdiden, bizim içinde bi kahve iç bahçede...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?