tamam cnm yarın yaparken bi de suyunu sıkıp denerim bakalım fark edecekmi tadı...
Evet canım anadoludayım sen neresindesin belki yakınızdır :))
Evet canım sitede var burda giriyorum dışarı bir yere gitmiyorum
Evet canım ya aynen cumartesi günü şu sınavı da atlattım mı tamamdır artık haftaya rahatımHaftaya bana çaya gelin yiyelim tıkınalım
Güzellikler ben çıkıyorum şimdi kahvemi içeym sporumu yapayım geleyim.Hepiniz öpüldünüzz görüşmek üzere
http://www.cilek.com.tr/turkce/seri_detay.aspx?seriID=56
Kızlar dün bı linki atmıştım
ama çilek mobilya ya gidince eşim bunu beğendi
http://www.cilek.com.tr/turkce/seri_detay.aspx?seriID=57
Yok canım ama ataşehir bana 3-5 dakika uzaklıkta.Çekmeköydeyim ben de yakın sayılırız aslındamerdivenköydeyim canım ben.
sen nerdesin?
ataşehir de sanirim zemuszemus
amin amin.. Atlatayım da kurtulayım.Sana da kolay gelsin çok ben artık kaçar :)konuşalım burcuylada bakarız neden olmasın...
bu arada Allah zihin açıklığı versin inşallah hayırlısıyla sınavını atlatırsın...
doğru diyorsun arkadaşım yapacak olan arkadaşlar mayonezi tamamen çıkartmalı çünkü zararlı die biliorum ben
Yok canım ama ataşehir bana 3-5 dakika uzaklıkta.Çekmeköydeyim ben de yakın sayılırız aslında
ben antepli olduğum için zararlı ne varsa severim cnm, salça, yağ, bol tuz, acı, ekşi oohhhhhh benim favorilerim sonra gelsin kilolar hhheeeeyyyyyyy.....-tatlicadiarzu-
nalancım tadda pek bişi farketmiyecektir hayal kırıklığı yaşama sadece cıvık cıvık görüntü olmayacak sana garanti veriyorum:lepi:
ayyy nalann sen cok güzel içli köftede yapıyosundurrrr
kız bende tadında bi şi olcek zannettim, hiç vıcık olmamıştı zaten, patates suyunu emio onun herhalde, ama yinede denicem, merak ederim nasıl olacak die, severim böle ufak püf noktalarını ama mayonezsiz yiyemem bunu o kadan da diil...bööööggghhhhh...-tatlicadiarzu-
valla içli köfte hiç denemedim, bekarken annemler yaptırmadı şimdide eşim yaptırmıyo, çok kalorili bi şi o, yaparsan çok olur bizde çok yeriz çok kalori olur dio, onun için kırk yılında başında yiyiyoz onuda 1 tane eşime 1 tanede bana olmak şartıyla dışardan sipariş verioz, içimde kaldı o ama biliyomusun eninde sonunda yapacam onu....
ama çiğ köfte yaptım ama baya zor oldu çok yoğurmak gerekiyordu kollarımız koptu eşimle valla...
kuzummmm tabiki mayonez dışında diğerlerini yeee heççte zararı yoktur umarım ben sizler için sölüorum nette araştır istersen mayonez kesinlikle yenmemesi gereken gıdalar arasında
bir gebelik sitesindede öle yazıyor :
* Yumurta: Az pişmiş yumurta ve pişmemiş yumurta içeren mayonez gibi yiyecekler hamileyken tüketilmemeli. Çiğ ve az pişmiş yumurta, şiddetli besin zehirlenmesine neden olan salmonella'nın kaynağı olabilir. İyi pişmiş ya da katılaşana kadar kaynamış yumurtanın bir zararı olmaz. Güvenilir, mümkünse markalı yumurtalar alın ve iyice pişirdikten sonra yiyin.
ya bunlarda gebeyiz die her şeyi yasaklıyo ya, bu ne şimdi onu yeme bunu yeme ay yasaklanmış şeylere gıcık olurum inadına yapasım gelir, oooofffffff....
eee ben hamile kaldığımdan beri kaç kere yedim mayonez nolcek şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?