2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o kadar alıntı ettim o kadar gecmişi okudum sayfa hata verdi :mymeka: :gitme:
gecmişi unuttum valla özet gecemicem akannehir

dün çoook feci istifra ettim mafoldumben
16. haftalıkken neden böle oldu düzelmesi gerekirken ya
üşüttüm mü acaba

yarın doktora gideceğim :çok üzgünüm:

beni yine uyku krizi tuttu. bence bu kadarı normaldiil. öğlen yemeğinden sonra özellikle mafff oluyorum. şuan uyuyamadıım için başımda dönmeye başladı. çok kötü bi durumdayım

selam hanimlar nasilsiniz gene yemrk sohpeti var bende bugün taze bezelye yapicam kiymali havuclu patatesli az sulu yaninada pilav kizim cok seviyor cokta lezzetli oluyor cokacimcoook

selam hanimlar nasilsiniz gene yemrk sohpeti var bende bugün taze bezelye yapicam kiymali havuclu patatesli az sulu yaninada pilav kizim cok seviyor cokta lezzetli oluyor cokacimcoook

eline sağlık afiyet olsun benim annemde kayınvalidemde görümcemde yakın ben geziyorum akşamları hafta içi pek yapmıyorum yemek

ay kizlar..mayonez demişsinizde ben normalde hiç yemezdim çünkü yediklerime çok dikkat ederdim kilo almiim die ama şimdi gelsin kaloriler diorum we mayonez yiyoorruuuummm..
hemde bööle patatesi bana bana
napicaz bööle
onu yeme bunu yeme..
yumurta da çok sewiom..ama rafadan yiyom her zaman

bende akşama tavuk ve dolma biber yapacaktım
tavukları buzluktan çıkarmıştım
ama öğlen yemeğinde de tavuk geldi
offf yaa ne yapsam?

geçmiş olsun cnm belkide üşütmüşündür, soğuk bi şiler içtiysen...

ayy..gebeliktendir canım yaa...illaki hemen kesilcek bulantilar kusmalar diye bişey yok çünkü
her gebede farkli seyredio..

ellerine sağlik canım..bende sewerim zemuszemus

kızlar aranızda hamile kalmadan önce sigara içen arada kaçamak yapan varmı bilmiyorumkismile

kızlar aranızda hamile kalmadan önce sigara içen arada kaçamak yapan varmı bilmiyorumkismile

günde 3 tane gibi bi kaçamak yapıyorumbilmiyorumkismile
kendimden nefret ediyorum
şuan bi kitap okuyorum o 3 taneden de vazgeçicem azimliyim mafoldumben

canım geçmiş olsun üşütmüş olabilirsin bahar mevsimi bu sene çok değişken geçiyor
umarm hemen atlatırsın

ben çok nadir eşime eşlik ederdim
ama artık ben değil eşim bile içmiyor doğru dürüst iyi oldu-tatlicadiarzu-

oooohhh ellerine sağlık cnm bide yanına domatesli pilav ve karpuz yemede yanında yat bende çok severim valla...

ben antepli olduğum için zararlı ne varsa severim cnm, salça, yağ, bol tuz, acı, ekşi oohhhhhh benim favorilerim sonra gelsin kilolar hhheeeeyyyyyyy.....-tatlicadiarzu-
sanki beni anlatmışsın.ilk hamileliğimde tuzu azalt şişiyorsun dedi doktorum dedim tuzu azaltırsam aç kalır hiç bi şey yiyemem

bende hamile kalmadan pöfür pöfür içiyordum hamiş olduğumu öğrendiğim gün bıraktım... ama canım istemio değil acayip canım çekio ama direniorum...

sanki beni anlatmışsın.ilk hamileliğimde tuzu azalt şişiyorsun dedi doktorum dedim tuzu azaltırsam aç kalır hiç bi şey yiyemem

tuz ve şeker benim favorilerim arasında canım tatlı pek sevdiğim sölenemez ama çaya ve kahveye mutlaka şeker kullanırım asla şekersiz içemem bi kaç kere denedim içim kalktı...

tuz desen aynı şekilde bolca döküyorum her şeyin içine, benim sonum ne olacak bilmiorum...

bende hamile kalmadan pöfür pöfür içiyordum hamiş olduğumu öğrendiğim gün bıraktım... ama canım istemio değil acayip canım çekio ama direniorum...

ay maşallah sen alemet bi hatunsunnn ben delircek gibi oluyorum 2-3 çekip atıyorum nikotini en az olanını alıyorum ama arada kaçırıyorumm cokta korkuyorumm senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…