selam hanimlar nasilsiniz gene yemrk sohpeti var bende bugün taze bezelye yapicam kiymali havuclu patatesli az sulu yaninada pilav kizim cok seviyor cokta lezzetli oluyor cokacimcoook
o kadar alıntı ettim o kadar gecmişi okudum sayfa hata verdi :mymeka: :gitme:
gecmişi unuttum valla özet gecemicem akannehir
dün çoook feci istifra ettim mafoldumben
16. haftalıkken neden böle oldu düzelmesi gerekirken ya
üşüttüm mü acaba
yarın doktora gideceğim :çok üzgünüm:
üşüttüm mü acaba
selam hanimlar nasilsiniz gene yemrk sohpeti var bende bugün taze bezelye yapicam kiymali havuclu patatesli az sulu yaninada pilav kizim cok seviyor cokta lezzetli oluyor cokacimcoook
kızlar aranızda hamile kalmadan önce sigara içen arada kaçamak yapan varmı bilmiyorumkismile
kızlar aranızda hamile kalmadan önce sigara içen arada kaçamak yapan varmı bilmiyorumkismile
üşüttüm mü acaba
günde 3 tane gibi bi kaçamak yapıyorumbilmiyorumkismile
kendimden nefret ediyorum
şuan bi kitap okuyorum o 3 taneden de vazgeçicem azimliyim mafoldumben
bende akşama tavuk ve dolma biber yapacaktım
tavukları buzluktan çıkarmıştım
ama öğlen yemeğinde de tavuk geldi
offf yaa ne yapsam?
sanki beni anlatmışsın.ilk hamileliğimde tuzu azalt şişiyorsun dedi doktorum dedim tuzu azaltırsam aç kalır hiç bi şey yiyememben antepli olduğum için zararlı ne varsa severim cnm, salça, yağ, bol tuz, acı, ekşi oohhhhhh benim favorilerim sonra gelsin kilolar hhheeeeyyyyyyy.....-tatlicadiarzu-
sanki beni anlatmışsın.ilk hamileliğimde tuzu azalt şişiyorsun dedi doktorum dedim tuzu azaltırsam aç kalır hiç bi şey yiyemem
bende hamile kalmadan pöfür pöfür içiyordum hamiş olduğumu öğrendiğim gün bıraktım... ama canım istemio değil acayip canım çekio ama direniorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?