2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben kaçar temizlik vakti geldi, şu işlerle ilgileneyim sonra kayınvaldem bu gelin ne kadan da pis olmuş demesin dimi....-tatlicadiarzu-

ay maşallah sen alemet bi hatunsunnn ben delircek gibi oluyorum 2-3 çekip atıyorum nikotini en az olanını alıyorum ama arada kaçırıyorumm cokta korkuyorumm senağlama

valla hiç içmesen daha ii olur tabi ama bırakamıyorsanda yapacak bi şi yok, bebişinin ciğerleri ve diğer organları o kadar hassas ki şu an, ileride çok kötü hastalıklara yakalanabilir bu sigara yüzünden, yani hem kendini hem onu zehirlemiş oluyosun aslında, keşke tamamen bıraksan, doğurana kadar hiç olmazsa...

bende ii bir sigara we çay tiryakisiydim.
şimdi ikisininde kokusuna tahammül edemiorum.
içen insana bile yaklaşamiorum.
eşimde içemio benim yüzümden :))
kara kara düşünüodum nasil birakicam die..çok ii oldu benim açimdan.
ama günde bi tane ye bişi demio doktor.

İnşşşaaalllaahh ama canım cok istiyo azda olsa içiyorumm:çok üzgünüm:

canım geçmiş olsun üşütmüş olabilirsin bahar mevsimi bu sene çok değişken geçiyor
umarm hemen atlatırsın
ben üşüttüm diye düşünüyorum
dün bide çukulata şeker abur cubur karıstırdım :bbo:

ayyy yoksa ben köfteme mayonez koyduğum için kusmuş olmayayım akannehir
:kedi:
geçmiş olsun cnm belkide üşütmüşündür, soğuk bi şiler içtiysen...

ayy..gebeliktendir canım yaa...illaki hemen kesilcek bulantilar kusmalar diye bişey yok çünkü
her gebede farkli seyredio..
bana pek öle gelmedi :gitme:
kızlar aranızda hamile kalmadan önce sigara içen arada kaçamak yapan varmı bilmiyorumkismile
:1ninca:
günde 3 tane gibi bi kaçamak yapıyorumbilmiyorumkismile
kendimden nefret ediyorum
şuan bi kitap okuyorum o 3 taneden de vazgeçicem azimliyim mafoldumben

hadi be çok nan günde 3 laelaelaelaelae

ayy kızlarrr bizim büroda bi kız var oda hamileee temmuzda ama doğumu erken doğum riski vardı sanki sancılanıyo gibi cok heyacanlandımmm

hediyemi aldım geldim
umarım beğenirrrr delikafadulden

birazdan göndereceğim

hediyesi gelen yok mu?fisfisfis

kızlar merhaba nasılsınız bir kaç gündür giremiyorum umarım herkes iyidir. geçmişi okumak imkansız çok ilerlemiş. P.tesi doktora gittim akıntım vardı su gibi... mantar olmusum bir fitil verdi tek kullşnımlık dün kullandım. İnşallah geçer. Bebişimi gördüm doktor uzun boylu olucak dedi babası kendine benziyecek diye mutlu oldu. Sonra bebiş bana doğru döndü resmen bakıştık. Doktor yüzü sana benziyecek dedi...kaydirigubbakcemile3 mübala yaptı tabi nasıl anlaşılabilir ki. Neyse içim rahatladı.. 2 hafta sonra 4'lü testim var umarım herşey yolunda gider... Hepinizi çok öpüyorum .ben arada girerim ama bişey yazamıyom.Toplantıda kaçamak yapıyom.. İyi ki bize laptop verdiler. çok işime yarıyorkaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun maşallah bebeişinide görmüşsüün ark.seni merak ediyolardı kim soruyodu hatılramıcam

bende hamilelik öncesi sigara içerdim. Öğrendikten sonra hiç içmedim ama canım çok istiyor.. ıçmiyecem tabi ama doğumdan sonra bir tane içicem valla.. Sonra süt vereceğimiz için yine içemiyecem... Ama canım çok istiyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…