bende hamilelik öncesi sigara içerdim. Öğrendikten sonra hiç içmedim ama canım çok istiyor.. İçmiyecem tabi ama doğumdan sonra bir tane içicem valla.. Sonra süt vereceğimiz için yine içemiyecem... Ama canım çok istiyor....
Çok saol canım hepimize maşallah nazarlar değmesin bebişlerimize.. Valla bende hepinizi çok merak ettim. Yolunda değil mi herşey...
geçmiş olsun canım.bende bi ara mantar oldum.tek kullanımlık fitil ve bi hap aldım geçti.kızlar merhaba nasılsınız bir kaç gündür giremiyorum umarım herkes iyidir. geçmişi okumak imkansız çok ilerlemiş. P.tesi doktora gittim akıntım vardı su gibi... mantar olmusum bir fitil verdi tek kullşnımlık dün kullandım. İnşallah geçer. Bebişimi gördüm doktor uzun boylu olucak dedi babası kendine benziyecek diye mutlu oldu. Sonra bebiş bana doğru döndü resmen bakıştık. Doktor yüzü sana benziyecek dedi...kaydirigubbakcemile3 mübala yaptı tabi nasıl anlaşılabilir ki. Neyse içim rahatladı.. 2 hafta sonra 4'lü testim var umarım herşey yolunda gider... Hepinizi çok öpüyorum .ben arada girerim ama bişey yazamıyom.Toplantıda kaçamak yapıyom.. İyi ki bize laptop verdiler. çok işime yarıyorkaydirigubbakcemile3
ay maşallah sen alemet bi hatunsunnn ben delircek gibi oluyorum 2-3 çekip atıyorum nikotini en az olanını alıyorum ama arada kaçırıyorumm cokta korkuyorumm senağlama
ben dayanamıyorum cok iradesizim zaten bi kere daha anladım en ii sini yapıyosunuz ben malesef cok üzülsemde fazla olmasada arada sırada kaçamk yapıyorum
melcancım mutlaka bırakmaya çalış çünkü ana karnında sigaraya maruz kalan bebeklerde Allah korusun astım gibi solunum yolu rahatsızlıkları oluyor.. Benim bir arkadaşımda senin gibi az içmişti ama çocuğu şimdi alerjik nefes yollarında problem oluyor.. Artık büyük bir sorumluluğun altına girdik yanlız değiliz bebeğin de hakkını düşünmek lazım. bence bırakabilirsin arkandayız..:lepi:
Yas kİmse bana cevap yazmamıŞeve gİrİnce mİdesİ bulanan var mı demİŞtm benİm gİbİbuzdolabı kokuyor gİbİ gelİyor ÖĞÜrÜyorum ama İÇİnİ temİzledİk sİldİk hala o kokuyu alıyorum dıŞarda bİŞİ yok ama ablamında olmuŞ onada halılar kokuyor gİbİ gelİrmİŞ
Yas kİmse bana cevap yazmamıŞeve gİrİnce mİdesİ bulanan var mı demİŞtm benİm gİbİbuzdolabı kokuyor gİbİ gelİyor ÖĞÜrÜyorum ama İÇİnİ temİzledİk sİldİk hala o kokuyu alıyorum dıŞarda bİŞİ yok ama ablamında olmuŞ onada halılar kokuyor gİbİ gelİrmİŞ
barayscım eşinin beğendiği de çok hoşmuş canım.
nalan az kalsın nefis tarifini kaçıracaktım canım. not aldım.
ama mayonez yememiz yasak napcaz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?