2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben dayanamıyorum cok iradesizim zaten bi kere daha anladım en ii sini yapıyosunuz ben malesef cok üzülsemde fazla olmasada arada sırada kaçamk yapıyorum

geçmiş olsun canım.bende bi ara mantar oldum.tek kullanımlık fitil ve bi hap aldım geçti.

ay maşallah sen alemet bi hatunsunnn ben delircek gibi oluyorum 2-3 çekip atıyorum nikotini en az olanını alıyorum ama arada kaçırıyorumm cokta korkuyorumm senağlama

ben dayanamıyorum cok iradesizim zaten bi kere daha anladım en ii sini yapıyosunuz ben malesef cok üzülsemde fazla olmasada arada sırada kaçamk yapıyorum

melcancım mutlaka bırakmaya çalış çünkü ana karnında sigaraya maruz kalan bebeklerde Allah korusun astım gibi solunum yolu rahatsızlıkları oluyor.. Benim bir arkadaşımda senin gibi az içmişti ama çocuğu şimdi alerjik nefes yollarında problem oluyor.. Artık büyük bir sorumluluğun altına girdik yanlız değiliz bebeğin de hakkını düşünmek lazım. bence bırakabilirsin arkandayız..:lepi:

kızlar az kaldı odamda uyuyacağım.felaket uyku bastırıyor artık beni.sanırım havaların ısınmasının okullarının tatil olmasına az kalmasının etkisi var.iyice koptum okul işlerinden.zorlaya zorlaya bu seneyi bitirmeye çalışıyorum.1 temmuz gelsede tatile başlasaydık artık

geldim ama daha işim bitmedi salon mutfak ve balkon beni beklio daha ama yoruldum biraz dinleneyim birazdan devam edicem...

oooooffffff bu havada ev işi yapmak çok sıkıcı ya.....-tatlicadiarzu-

yarında ağda yapıcam o tam bi zulüm bu havada, cuma gününün yemeğinide hazırlarım yarından tüm hafta sonu rahat ederim bari, bu ne ya bitmedi bi türlü ev işleri bu hafta, daraldım...

bu kadar cok iş yaparsan bitmez ev hanımları herkesten cok çalışıyo evde oluncada i bitmiyo biz yapamıyos hafta sonu yapmak zorunda olunca yapıyos bitiyo

Yas kımse bana cevap yazmamıŞ eve gırınce mıdesı bulanan var mı demıŞtm benım gıbıbuzdolabı kokuyor gıbı gelıyor ÖĞÜrÜyorum ama ıÇını temızledık sıldık hala o kokuyu alıyorum dıŞarda bıŞı yok ama ablamında olmuŞ onada halılar kokuyor gıbı gelırmıŞ

Tünaydın herkese,opuyorumnanaktan

Çok yoğunum bugün çokk:gitme:

Sigara mevzusu açılmış..
Benim gibi bir keş bıraktıysa herkes bırakır..
En büyük keyfimdi sigara içmek ve kesinlikle bırakmayı düşünmezdim..
Hiç de denememiştim şimdiye kadar.
Ama hamile kaldığımı öğrenince istedim bırakmayı ve çok şükür kurtuldum.
Çok da iyi hissediyorum kendimi sanki hiç içmemiş gibiyim.

barayscım eşinin beğendiği de çok hoşmuş canım.

nalan az kalsın nefis tarifini kaçıracaktım canım. not aldım.
ama mayonez yememiz yasak napcaz?

saolun canlarım beniii

Benim olmuyor.
Şimdiye kadar tiksindiğim tek koku eşimin kullandığı parfümün kokusuydu değiştirdikten sonra sorun kalmadı..

yok kuzummmm heralde benim akşamları cok yersem bulanıyo cok ilginççç geçer tez zamanda İşallahhhh

yok canım buzdolabı kokusu almıyorum ben.
ama evin havaszı kokusu öldürüyor beni. hemen camları açıyorum.

ha birde parfüm kokularından nefret ediyorum. sigara kokusu, keskin deterjan kokuları midemi bulandırıyor.

benim normalde cok hassastır midem sevmediğim kokulara hep midem bulanır dıı herkes hamileliğin senin nasıl geçer diyodu hiç bulantım olmadı gayet rahat geçiyo

barayscım eşinin beğendiği de çok hoşmuş canım.

nalan az kalsın nefis tarifini kaçıracaktım canım. not aldım.
ama mayonez yememiz yasak napcaz?

ben mayonez yiyiyorum cnm o kadarda kasamam kendimi, ama sen istersen doğumdan sonra dene ama arşivinde bulunsun mutlaka bu tarif...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…