2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim midem hiç bulanmıyor, hamileliğin başında bi kaç hafta az bi şi oldu ama sonra geçti Allaha şükür...

buzdolabı benmde kabusum olmuştu.cest var gibi kokuyodu.kaç defa boş buzdolabını sildirdim.ama yok geçmedi.mutfak kople kokuyodu.yeni yeni mutfağa girmeye başladm.geçti benm çok keskn kokular aldığmda bulanıyodu.bide eşimn parfümnden tiksindim.aynı belediye otobüsü gibi kokuyodu.ama geçti çok şükürr:lepi:

ben mayonez yiyiyorum cnm o kadarda kasamam kendimi, ama sen istersen doğumdan sonra dene ama arşivinde bulunsun mutlaka bu tarif...

kuzum yeme lütfen. bende çok severeim mayonezi hatta piza patates filan yediğim zaman bolca sıkardım. bu yüzden kumpir bile yemiyorum, yersem ketçapla yiyeceğim.
canın çekerse tad tabi ama zararlı bebişini düşün canım. ben rafadan yumurtaya bayılıyordum ama şimdi katı yiyorum mesela. birazcık dayan bi tanem.
Şeniz

şimdi hatırladım bende mutfağa girdiğimde birşey kokuyordu ama bulamadım ne olduğunu.
ıslak bez gibi birşeydi. şimdi kokmuyor. apartmanımız boyandı ilk günler mafoldum kokudan şimdi azaldı ama yine kokuyor.

bende sigaradan ve çaydan acaip tiksiniyorum.
sigara kokan insana tahammül edemiorum annemde olsa..
bir de ağır parfümlere öyle

bişii diil canım ne demek :)

ben maşallah diim hiç istifra etmedim mesela..

oturduğum odaya geliyodu buzdolabı kokusu
ALlah ım ne kadar iğrenç koktu şu buzdolabı dediğimde evdekiler şok olmuşlardı buraya kadar nasıl aldın kokuyu buzdolabı kokmaz dediler :hulya:
ben nerdeyse evde olduğum hergun buzdolabını siliyodum akannehir

eeee ona bakarsanız patlıcanda zararlı kızlar içinde nikotin var patlıcandamı yemicez...

anaaa rafadan yumurtadamı zararlıı

evet canım kesinlikle yememen lazım. çünkü iyi pişmediğinden içindeki bakteriler burusella (adını doğru yazdım umarım) hastalığına neden oluyormuş.
salam,sosis,sucuk,kabuklu deniz ürünleri,midye, karides vs. yemek de zararlı.
asitli içecekleri fazla tüketmeyin diyor doktorlar.
ben cola içiyorum ama abartmadan. arada bir canım çekerse.

anam ne cok şey öğreniyos ama bu kadarıda zararlı doğmuşuz hepimiz aslan gibileriz annelerimiz bu kadar bilgilimiydi benim bi arkadaşım var dı hep derdim evde mutlak int. olmalı hamile bi kadının diyee oda bana annen seni int.doğurdu derdi

eeee ona bakarsanız patlıcanda zararlı kızlar içinde nikotin var patlıcandamı yemicez...

ama patlıcanı yasaklamadı doktorlar. akannehir
mesela ben yumurtayı yıkarken sabunla yıkarım iyice.
sonra ellerimi de sabunlarım.
yumurtayı ve çiğ tavuk etini elleyince ellerinizi iyice sabunlayın diye duymuştum.
aklıma düştü yumurtayı sabahları kociş yapıyor sabunluyor mu acaba? sorayım bakim.
domatesleri bile yıkarken azcık sabun sürerim.
size garip gelecek ama bu ilaçlar filan beni çok tedirgin ediyor. :sinifsinif:
ben çocukluğumda doğal gıdalarla beslendim ama benim çocuğum hormonlu şeyler yiyecek.
:gitme:

bu listeye bende sakatatları eklemek istiyorum. lmaz:
Gerçi ben sevmende.

cola mola icmiyomdaa ee ne yices bisss aman ben yicem canım isterse dikkat ediyorum o kadar

tabiki canımız çok çekerse tadına bakarız.
bizim doğduğumuz zaman bu kadar horman zararlı yiyecekler yoktu.
benim teyzemin bahçesinden yediğim marulun,soğanın,domatesin tadını hala hiçbiryerde bulamıyorum. hele o meyve ağaçları. bizler daha doğal şeyler yedik.
şimdiki çocuklara bir bak hepsi yaşından büyük gösteriyor. (ortaokul,lise)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…