Yas kİmse bana cevap yazmamıŞeve gİrİnce mİdesİ bulanan var mı demİŞtm benİm gİbİbuzdolabı kokuyor gİbİ gelİyor ÖĞÜrÜyorum ama İÇİnİ temİzledİk sİldİk hala o kokuyu alıyorum dıŞarda bİŞİ yok ama ablamında olmuŞ onada halılar kokuyor gİbİ gelİrmİŞ
ben mayonez yiyiyorum cnm o kadarda kasamam kendimi, ama sen istersen doğumdan sonra dene ama arşivinde bulunsun mutlaka bu tarif...
buzdolabı benmde kabusum olmuştu.cest var gibi kokuyodu.kaç defa boş buzdolabını sildirdim.ama yok geçmedi.mutfak kople kokuyodu.yeni yeni mutfağa girmeye başladm.geçti benm çok keskn kokular aldığmda bulanıyodu.bide eşimn parfümnden tiksindim.aynı belediye otobüsü gibi kokuyodu.ama geçti çok şükürr:lepi:
anaaa rafadan yumurtadamı zararlıı
Yas kİmse bana cevap yazmamıŞeve gİrİnce mİdesİ bulanan var mı demİŞtm benİm gİbİbuzdolabı kokuyor gİbİ gelİyor ÖĞÜrÜyorum ama İÇİnİ temİzledİk sİldİk hala o kokuyu alıyorum dıŞarda bİŞİ yok ama ablamında olmuŞ onada halılar kokuyor gİbİ gelİrmİŞ
herşey zararli herşeeeeyy :)))))
kuzum yeme lütfen. bende çok severeim mayonezi hatta piza patates filan yediğim zaman bolca sıkardım. bu yüzden kumpir bile yemiyorum, yersem ketçapla yiyeceğim.
canın çekerse tad tabi ama zararlı bebişini düşün canım. ben rafadan yumurtaya bayılıyordum ama şimdi katı yiyorum mesela. birazcık dayan bi tanem. Şeniz
anaaa rafadan yumurtadamı zararlıı
eeee ona bakarsanız patlıcanda zararlı kızlar içinde nikotin var patlıcandamı yemicez...
evet canım kesinlikle yememen lazım. çünkü iyi pişmediğinden içindeki bakteriler burusella (adını doğru yazdım umarım) hastalığına neden oluyormuş.
salam,sosis,sucuk,kabuklu deniz ürünleri,midye, karides vs. yemek de zararlı.
asitli içecekleri fazla tüketmeyin diyor doktorlar.
ben cola içiyorum ama abartmadan. arada bir canım çekerse.
cola mola icmiyomdaa ee ne yices bisss aman ben yicem canım isterse dikkat ediyorum o kadar
anam ne cok şey öğreniyos ama bu kadarıda zararlı doğmuşuz hepimiz aslan gibileriz annelerimiz bu kadar bilgilimiydi benim bi arkadaşım var dı hep derdim evde mutlak int. olmalı hamile bi kadının diyee oda bana annen seni int.doğurdu derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?