2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

orası öyle malesef canımmm

walla ben sahanda yapiom yumurtayi sarisina bana bana yiyorum ekmekle
canım ne isterse yiyorum.
ewet yumurtayi yikiorum ama sabunla diil

çok abartmamak lazim arkadaşlar.nelerin zararli olduunu az çok hepimiz bilioruz zaten.
o da olmadi doktorda söölüo..
çok araştirmaya dewam ederseniz yicek bişe bulamazsiniz en sonundaabilmiyorumkismile

yiyecekleri sabunla yıkamak çok zararlı cnm, temizlemek yerine tam aksine daha kötü oluyo, yiyeceklerin ve özellikle yumurtanın gözenekleri var aynı sünger gibiler, eğer sabunla temas ederlerse onu hemen içine emerler ve sende o sabunda bulunan kimyasal maddeyi yemiş olursun, sakın sabunla yıkama, yumurtayı çiğden yesen daha az zararı olur bu durumda...

zaten yumurta kaynatıldığı için içindeki mikroplar o suda ölür o sıcaklıkta yaşama imkanı olmaz, ama yinede için rahat edecekse yıka tabi ama duru suyla...

bide bu musluktan akan sularda çok ii arıtılmadığı için o kadar hijyenik değil biliyosunuz..

exsir die bi yıkama suyu var sebze ve meyveler için adını yanlış hatırlamıyosam bi bak istersen..

İlahi melodi kaydirigubbakcemile3

Az pişmiş yumurta, deniz ürünleri, mayonez falan hepsi zararlı kesinlikle yenmemesi gerekiyorda.
Colayı mı az tüketmek gerekiyor.kaydirigubbakcemile3

Bana kalırsa abartılmadığı sürece bunların hepsi yenilebilir.
Salam, Sucuk, Mayonez gibi ürünleri zaten normal zamanda da faydalı birşey olmadığı için doktorlar önermiyor çünkü bebek gelişimine faydası yok.

Bebek gelişimine faydalı olan şeylere yönlendiriyor doktorlar.

Benim doktorum bana beslenme kitapçığı verdi.
Bu bahsedilenlerin hiç biri yazmıyor orada.

iyiyim canımm sen nasılsın bakem melegın nasıl:1hug:

valla bilmiyoruz ki teyzesi, cuma amniyo var ondan sonrada 3 hafta sonucu beklicez ondan sonra bebişin akibeti belli olacak, ama hiç olmazsa ultrasonda görcem bebişimi cuma günü, bakalım inşallah doktor ii bi şi ler sölerde içim rahatlar biraz...

gebe iken deliii gibi taze sıkılmış nar suyu içiordum düşük yaptıktan sonra öğrendim kiii nar suyu gebelerde tavsiye edilmior (((

kesinlikle konserve bişi de yemeyin kızzzlarrr Allah sağlıklı bebişler versin inşallah
kiii içinizde acaba sorusu olmasın

mrb kızlar nasılsınız
tosi ve twety çok gecmiş olsun ikinize de
tez zamanda Rabbim yine size bebiş nasip edr inş.

valla ben canım çekerse yerim ama herkesin kendi tercihi tabi...

Valla bende yerim vallaaklinialirimsmile
Abartmam ama haftada bir gün sucuk yerim nefsimi köreltecek kadar,
geçen balıkçıya gittik karides, kalamar, levrek ne bulduysam yedim deniz ürününün ne
gibi zararı olabilir ki sonuçta..
Zaten bizlere hamile gibi değilde hasta gibi yaklaşan zihniyetler beni sinir ediyor.:umursamaz:

oooohhh ellerine sağlık cnm bide yanına domatesli pilav ve karpuz yemede yanında yat bende çok severim valla...
sagol canim ben pirinc pilavi yaptim daha yeni altini kapadim bezelyem hala pisiyor gelin beraber olsun:1hug:
tatlim bende yarim doktora gidicem onun icin demin girdim banyoya bastan asagi kendimi cirlop gibi yaptim birde güzel dusumu aldim mis oldum mis ohhhhhhhhhhhhhhhdelikafadulden
mrb kızlar ugrayamadım daha topiğe iyisiniz inş.

tatlim hosgeldin biz iyiyiz sen nasilsina.s.

mrb kızlar nasılsınız
tosi ve twety çok gecmiş olsun ikinize de
tez zamanda Rabbim yine size bebiş nasip edr inş.

hoşgeldin canım naber iyimisin?
saol Allah razı olsun hayırlısıyla Allah inşallah tekrar nasip eder Sizlerin mutlu haberlerini alıppp seviniorum valla sıra nalanın hayırlı güzel haberlerinde inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…