2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldin canım naber iyimisin?
saol Allah razı olsun hayırlısıyla Allah inşallah tekrar nasip eder Sizlerin mutlu haberlerini alıppp seviniorum valla sıra nalanın hayırlı güzel haberlerinde inş

twetty gecmişi okudum da hamileler için zararlı olan besinlerden bahsetmişsin
ğer mahzuru yoksa düşük yapma nedenini öğrenebilir miyim...

melodicim ;

yumurta yıkanmamalıymış (

Yumurta üzerinde gözle göremediğimiz yaklaşık 17.000 adet por (gözenek) bulunmaktadır. Bu porlar ince bir müsin tabakası ile örtülüdür. Yıkanan yumurtada bu koruyucu kalkan yok edilir. Böylece dışarıdan çeşitli mikroorganizmaların içeri rahatça girmesi, içerden de yumurtanın su kaybetmesi kaçınılmaz olmaktadır.

şaşırdım ben hep yumurtayı yıkardım pişirmeden önce

twetty gecmişi okudum da hamileler için zararlı olan besinlerden bahsetmişsin
ğer mahzuru yoksa düşük yapma nedenini öğrenebilir miyim...

haaa yok canım yediklerimle alakası yok bebeğim için dikkat ediordum yediklerime sadece nar suyunu hiiççç duymamıştım onlada alakası yok düşük yapmamın herhangi bir sebebi yokkkk Allahın takdiri bide rahimde ufak bir problem var canımmm

tosti ve tweety arkadslar hosgeldiniz..çok geçmişolsun..allah inşallah en kısa zamanda size birer melek gönderir..herşeyin hayırlısı birde burdan bakmaklazim..
genede aramzdasiniz..buda çok güzelopuyorumnanaktan
birde nalancim senin iyi haberlerini alsak canimcim hayırlısıyla:Saruboceq:

saol esincim bise bollll bolll dua edin ihtiyacımız var

sizde inşallahhhh sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinizee

evet bende nalandan güzel haberler bekliorum Allahın izniylee.....

aynen sana katılıyorum, hasta muamelesi yapıyorlar resmen, hiç sevmem böle şeyleri, yasak olunca inadına canım çekio, dediğin gibi abartmamak şartıyla bende canımın çektiğini yerim...

ben sucuğu ve pastırmayı kavurup yiyorum ama arada salam kaçamağıda oluyo...
balık yiyemiyorum nedense belki dışarda yesem yerim ama evde kokusu kötü geldiği için pişirmiyorum artık, tavuğada yeni yeni başladım ama bol baharat atıyorum içine...
cola yerine gazoz içiyorum aynısı olmuyo ama olsun cola feci zararlıymış çünki, midem yanacak die korkuyorum...

saol esincim bise bollll bolll dua edin ihtiyacımız var

sizde inşallahhhh sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinizee

evet bende nalandan güzel haberler bekliorum Allahın izniylee.....

etmezmiyiz canim dualarimiz bebeklerini hasretle bekleyen ve onlara kavuşmak isteyen tüm annelere..allah 2.meleginizi en yakın zamanda gösterecek canimeminim..hayırlısıyla alicaksin kucagina canimcim..amin inşallah bizllerde hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize

anama şettirdiler kızlar... çoooooookkkkk acıdı çoookkkk hele bi de bu sıcakta offfff yeminle öldüm bittim
zaten yoruldum bi de , of yarım saat yerımden kalkamıcam şimdi ..
naptınız ben yokken

bende musluğun altinda yikiorum yumurtayi..yani şööle bi sudan geçiriorum.
soora kiriorum tavayaaa kaydirigubbakcemile3

anama şettirdiler kızlar... çoooooookkkkk acıdı çoookkkk hele bi de bu sıcakta offfff yeminle öldüm bittim
zaten yoruldum bi de , of yarım saat yerımden kalkamıcam şimdi ..
naptınız ben yokken

benim de cuma günü ikili testim var alttan bakıyorlarmış şimdiden kara kara düşünüyorum hatta vazgectim bile eşim rica edince yaptırmaya karar verdik

gerçekten bu konuda bende sizinlehem fikirim..herşeyi yemek lazım arkadasar yani aynı diyet yaparken nsil yasaklanmişşeyler herzaman daha çok ilgiimizi çekerse hamileliktete durum ayenn bu..abartıya kaçmamak lazım..ben herşşeyden yyroum gerçekten..ama şu aralar semizotuna aşeriyorum resmen ki buda iyi birşey zaten..
bencede cola seçmemen iyi canim bende onun yerine ya ayran yada meyve suyu içiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…