Tweety ve Tosti hoşgeldiniz:1hug:
hoşgeldin canım naber iyimisin?
saol Allah razı olsun hayırlısıyla Allah inşallah tekrar nasip eder Sizlerin mutlu haberlerini alıppp seviniorum valla sıra nalanın hayırlı güzel haberlerinde inş
melodicim ;
yumurta yıkanmamalıymış(
Yumurta üzerinde gözle göremediğimiz yaklaşık 17.000 adet por (gözenek) bulunmaktadır. Bu porlar ince bir müsin tabakası ile örtülüdür. Yıkanan yumurtada bu koruyucu kalkan yok edilir. Böylece dışarıdan çeşitli mikroorganizmaların içeri rahatça girmesi, içerden de yumurtanın su kaybetmesi kaçınılmaz olmaktadır.
twetty gecmişi okudum da hamileler için zararlı olan besinlerden bahsetmişsin
ğer mahzuru yoksa düşük yapma nedenini öğrenebilir miyim...
şaşırdım ben hep yumurtayı yıkardım pişirmeden önce
tosti ve tweety arkadslar hosgeldiniz..çok geçmişolsun..allah inşallah en kısa zamanda size birer melek gönderir..herşeyin hayırlısı birde burdan bakmaklazim..
genede aramzdasiniz..buda çok güzelopuyorumnanaktan
birde nalancim senin iyi haberlerini alsak canimcim hayırlısıyla:Saruboceq:
Valla bende yerim vallaaklinialirimsmile
Abartmam ama haftada bir gün sucuk yerim nefsimi köreltecek kadar,
geçen balıkçıya gittik karides, kalamar, levrek ne bulduysam yedim deniz ürününün ne
gibi zararı olabilir ki sonuçta..
Zaten bizlere hamile gibi değilde hasta gibi yaklaşan zihniyetler beni sinir ediyor.:umursamaz:
saol esincim bise bollll bolll dua edin ihtiyacımız var
sizde inşallahhhh sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinizee
evet bende nalandan güzel haberler bekliorum Allahın izniylee.....
anama şettirdiler kızlar... çoooooookkkkk acıdı çoookkkk hele bi de bu sıcakta offfff yeminle öldüm bittim
zaten yoruldum bi de , of yarım saat yerımden kalkamıcam şimdi ..
naptınız ben yokken
Selam kızlar ,Tweetycim Tosticim hoşgeldiniz.
aynen sana katılıyorum, hasta muamelesi yapıyorlar resmen, hiç sevmem böle şeyleri, yasak olunca inadına canım çekio, dediğin gibi abartmamak şartıyla bende canımın çektiğini yerim...
ben sucuğu ve pastırmayı kavurup yiyorum ama arada salam kaçamağıda oluyo...
balık yiyemiyorum nedense belki dışarda yesem yerim ama evde kokusu kötü geldiği için pişirmiyorum artık, tavuğada yeni yeni başladım ama bol baharat atıyorum içine...
cola yerine gazoz içiyorum aynısı olmuyo ama olsun cola feci zararlıymış çünki, midem yanacak die korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?