benim de cuma günü ikili testim var alttan bakıyorlarmış şimdiden kara kara düşünüyorum hatta vazgectim bile eşim rica edince yaptırmaya karar verdik
Rahatlatıcı krem fln süranama şettirdiler kızlar... çoooooookkkkk acıdı çoookkkk hele bi de bu sıcakta offfff yeminle öldüm bittim
zaten yoruldum bi de , of yarım saat yerımden kalkamıcam şimdi ..
naptınız ben yokken
sagol canim ben pirinc pilavi yaptim daha yeni altini kapadim bezelyem hala pisiyor gelin beraber olsun:1hug:
tatlim bende yarim doktora gidicem onun icin demin girdim banyoya bastan asagi kendimi cirlop gibi yaptim birde güzel dusumu aldim mis oldum mis ohhhhhhhhhhhhhhhdelikafadulden
tatlim hosgeldin biz iyiyiz sen nasilsina.s.
Rahatlatıcı krem fln sürakşama da msaifrin var hazır mı yemeklerin masan her şeyin bari
hoşgeldin canım naber iyimisin?
saol Allah razı olsun hayırlısıyla Allah inşallah tekrar nasip eder Sizlerin mutlu haberlerini alıppp seviniorum valla sıra nalanın hayırlı güzel haberlerinde inş
benim de cuma günü ikili testim var alttan bakıyorlarmış şimdiden kara kara düşünüyorum hatta vazgectim bile eşim rica edince yaptırmaya karar verdik
sezen bebik nağğğpııoğğğ
kızlar doktordan geldim annemdeydimm bilgileri aktarıyımm erkek kesinleştii artıkın 240 gr 11 cm olmuş sata göre tam 10 gün ilerde kilolu olucakmışş oğlum gibi 4 ten aşağı doğmaz dedi doktorum doğumumda 26 ekim de
kızlar doktordan geldim annemdeydimm bilgileri aktarıyımm erkek kesinleştii artıkın 240 gr 11 cm olmuş sata göre tam 10 gün ilerde kilolu olucakmışş oğlum gibi 4 ten aşağı doğmaz dedi doktorum doğumumda 26 ekim de
ee ağdadan kaçışımız yok anacım napcaz orman gıbı mı gezcez ama yaızn hıc cekılmıo bı de hamılelıkte benım daha cok acımaya basladı valla poffffffffffffffff
ya canim korkma ya..kendini nekadar kasarsan okadar kötüoluyor..üstelik hemen alttan bakmıyorlar..bende karnimdan baktı fakat açoldugum için bebek fazla hareeket edemeyince alttan bakti..ardindan gene görememişti..yemek falan yedim karnımdan baktı tekarar sonra gördü..yani hemen alttan muayene etmiyorlar o konuda rahat ol...yaw birde dogum yapacaksiniz bu neki dogumda yaşananlar yaninda..bence iyi oluyor yavaş yavaş doguma alişmişoluyosunuzguclubacismile
tosti ve tweety arkadslar hosgeldiniz..çok geçmişolsun..allah inşallah en kısa zamanda size birer melek gönderir..herşeyin hayırlısı birde burdan bakmaklazim..
genede aramzdasiniz..buda çok güzelopuyorumnanaktan
birde nalancim senin iyi haberlerini alsak canimcim hayırlısıyla:Saruboceq:
bebek sırtüstü yatıyodu geçen gittiğimdede yatıyodu doktora dedim hep yatıyo diye napsın annesi orda yapıcak işi yokki onlara göre daha sabah uyuyo dedi doğuncada yatsın diye bakarsın o yatmaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?