2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anama şettirdiler kızlar... çoooooookkkkk acıdı çoookkkk hele bi de bu sıcakta offfff yeminle öldüm bittim
zaten yoruldum bi de , of yarım saat yerımden kalkamıcam şimdi ..
naptınız ben yokken

sıhhatler olsun kız güle güle kirlen, oohhhh tertemiz oldun işte daha ne istion, daha yemek yapcen dimi...

ee ağdadan kaçışımız yok anacım napcaz orman gıbı mı gezcez ama yaızn hıc cekılmıo bı de hamılelıkte benım daha cok acımaya basladı valla poffffffffffffffff

prop cum yanlış anladın sanırım beni:)))
neyse agdadan bahsedilmişken ben de bikaç bişey ekleyeyim
iki ay mide bulantısu kusma başagrısı başdönmesi derken tabi ben agdamı yapamadım normalde sir agdayla yarım saatte tertemzi yapardım eşim sağolsun istersen kuaföre git dedi gittim neyse kadın bezle alıyormuş kimini aldı kimini alamadı alamadıklarını eliyle cekmeye başladı tırnakları da cok uzundu eve gelince fark ettim her tarafı sanki düşmüşüm de yüzülmüş gibiydi
ayy ben alsaydım ondan daha iyi olurdu bea

Son düzenleme:
sezen canım cok sevindim evet seninki kilolu benimkide boylu valla benimki 17 cm 170 gr olmuş teyzesi sana 4 lü test yapalım dediler mi

Ben bugün sandım diyorum ki içimden de ohh valla ne hız ne pratikmiş ağdasına da gidiyor yemekli misafir de ağırlıyo diye allah seni napmasın :))))))

yok canim ya ordada öyle degil hatta alttan bakmak onlara göre daha fazla iş demek..sen rahat ol yeter..hem alttan baksalar nolacak inan banaa hiç bişey olmuyor birde bu benim ikinci dogumum çok yaşadim hele son hafatlarda elleriyle açılma varmi falan diye rahşm muayenesi yapıyorlar asıl o çok fena..amabunda bir durum yok canimcim içini raha tut senyerimseniben

hoş geldin cnm, inşallah Allah kısmet ederse bende ii haberlerle dönücem cuma inşallah...

inşallah nalancim inaşşalh hayırlı ugurlu haberlerle gel canimcimopuyorumnanaktan

sıhhatler olsun kız güle güle kirlen, oohhhh tertemiz oldun işte daha ne istion, daha yemek yapcen dimi...

valla 5 e kdr burda boyle ayaklarımı uzattım keyıf yapcam cunku cıdden cok yoruldum 11de cıktım evden yenı gırdım işte bı de agda yerlerım acıo ( dınlenıım de yaparım yemegı acelesı yok

ya ben 10 senedir sir ağda yaptırırım ilk defa bu ay jilet kullandım ağda da canım çok acımıştı. neyse çok pişmanım

normal doğum taraftarı olsam da bu randevulu doğum da çok süper bişi he ne gün doğcanı bilion ona göre hazırlık yapıon ohh mis
bebikin iyi olmasına sevindim gözün aydın
evet sabah süslenir püslenir giderim odamıda sislerim mis gibi doğuma girerim
valla canm benimkide hep sırt üstü yatıyordu..
gerçektende öyle şimdi yatıyorlar ama doguncada sürekli uyku probelmi-tatlicadiarzu-
evet doktorumda bu günleri ararsın dedi

kaydirigubbakcemile3ay hiçgülecegim yoktu yaww..bende hayatta agda için kuaföre gidemiyorum ya çok utanıyorum:kedi:diceksiniz onlar alişkin ne var ama benimkide huy işte...gerçi tüysüz gibiyim bacaklarimda falan hiç yoktur benim ama malum yerleride kendi çabamla anca valla

oyyhhh net gitti yine bi sorun var şirkette -tatlicadiarzu- çıldırdım

begüüüümm bana hediye yollayan senmisin kuşum matbaa adresi gelmişş

evet sezenimmm benimmm hihoyyyt aldın mı geldimi canım :kedi:

oyyy maşallah teyzoşumaaa maşallahhh cinsiyette kesinleşti. hadi gözün aydın sezenimmm

hoş geldin sezenim ii haberlerine sevindim, aaaa ekim annesimi olcen kız sen?

ayy pardon prop ben seni yanlış anlamışım ben alttan muayene yaptırdın sandım:))

evet sabah süslenir püslenir giderim odamıda sislerim mis gibi doğuma girerim

evet doktorumda bu günleri ararsın dedi

ya sorma eren sezencim gerçi seninde bu ikinci çocugun ama..bilmiyorum ilkinde uyku sorunu yaşadinmi..ben çok yaşadim helede şu diş sorunlar halen devam eden azı dişlerimiz var ve sabaha kadar uyku yok anca idare edebiliyorum..her çocuk bir olmaz ama inşallah 2. bebeişuyurda bende rahat ederim yoksa halim harab

evet doktor 3 kere baktı ekranı açar açmaz erkek dedi sonra ben gene sordum tekrar baktı erkek dedi en sonda bacak arasını dondurdu açıktı zaten kesin erek dedi bende gördüm doluydu bacak arası

bu arada benbebişimin harektlerini hissediyorum ikinci hamilelkte erken hissedilebiliyormuş segirme gibi sürekli oynuyor hatta şuanda bile..sizlerde varmi hisseden arkadaslar

esin merak ettim sen ısteyerek mı hamıle kaldın, yanı daha otekisi bebik senin 17 aylık dimi, nasıl başa çıkcan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…