anama şettirdiler kızlar... çoooooookkkkk acıdı çoookkkk hele bi de bu sıcakta offfff yeminle öldüm bittim
zaten yoruldum bi de , of yarım saat yerımden kalkamıcam şimdi ..
naptınız ben yokken
biraz erkencimi oalcak yoksa canim neden 26 ekim:sm_confused:
ee ağdadan kaçışımız yok anacım napcaz orman gıbı mı gezcez ama yaızn hıc cekılmıo bı de hamılelıkte benım daha cok acımaya basladı valla poffffffffffffffff
Ben bugün sandım diyorum ki içimden de ohh valla ne hız ne pratikmiş ağdasına da gidiyor yemekli misafir de ağırlıyo diyecnm bu aksam dııl kı yarın aksam bugunden zeytınyaglıları yaparım fln dıye konustuk ya aaaaa mısafırın gelcegıu gun ağdaya mı gıdılırmıs bacaklarım ayrk mı dolascam snr yanlarında hahahahahah
ya bir an önce işlerini halletmek için ugrasmazlar direkt alttan bakıverirler gibi geliyor
ben normal muayneye gidiyorum özel e gidemiyorum maddi sebeplerden dolayı bu sebeple doktorlar fazla ilgilenmeden tabiri caizse balarından savmaya çalışıyorlar
hoş geldin cnm, inşallah Allah kısmet ederse bende ii haberlerle dönücem cuma inşallah...
sıhhatler olsun kız güle güle kirlen, oohhhh tertemiz oldun işte daha ne istion, daha yemek yapcen dimi...
evet sabah süslenir püslenir giderim odamıda sislerim mis gibi doğuma girerimnormal doğum taraftarı olsam da bu randevulu doğum da çok süper bişi he ne gün doğcanı bilion ona göre hazırlık yapıon ohh mis
bebikin iyi olmasına sevindim gözün aydın
evet doktorumda bu günleri ararsın dedivalla canm benimkide hep sırt üstü yatıyordu..
gerçektende öyle şimdi yatıyorlar ama doguncada sürekli uyku probelmi-tatlicadiarzu-
prop cum yanlış anladın sanırım beni:)))
neyse agdadan bahsedilmişken ben de bikaç bişey ekleyeyim
iki ay mide bulantısu kusma başagrısı başdönmesi derken tabi ben agdamı yapamadım normalde sir agdayla yarım saatte tertemzi yapardım eşim sağolsun istersen kuaföre git dedi gittim neyse kadın bezle alıyormuş kimini aldı kimini alamadı alamadıklarını eliyle cekmeye başladı tırnakları da cok uzundu eve gelince fark ettim her tarafı sanki düşmüşüm de yüzülmüş gibiydi
ayy ben alsaydım ondan daha iyi olurdu bea
begüüüümm bana hediye yollayan senmisin kuşum matbaa adresi gelmişş
kızlar doktordan geldim annemdeydimm bilgileri aktarıyımm erkek kesinleştii artıkın 240 gr 11 cm olmuş sata göre tam 10 gün ilerde kilolu olucakmışş oğlum gibi 4 ten aşağı doğmaz dedi doktorum doğumumda 26 ekim de
kızlar doktordan geldim annemdeydimm bilgileri aktarıyımm erkek kesinleştii artıkın 240 gr 11 cm olmuş sata göre tam 10 gün ilerde kilolu olucakmışş oğlum gibi 4 ten aşağı doğmaz dedi doktorum doğumumda 26 ekim de
prop cum yanlış anladın sanırım beni:)))
neyse agdadan bahsedilmişken ben de bikaç bişey ekleyeyim
iki ay mide bulantısu kusma başagrısı başdönmesi derken tabi ben agdamı yapamadım normalde sir agdayla yarım saatte tertemzi yapardım eşim sağolsun istersen kuaföre git dedi gittim neyse kadın bezle alıyormuş kimini aldı kimini alamadı alamadıklarını eliyle cekmeye başladı tırnakları da cok uzundu eve gelince fark ettim her tarafı sanki düşmüşüm de yüzülmüş gibiydi
ayy ben alsaydım ondan daha iyi olurdu bea
evet sabah süslenir püslenir giderim odamıda sislerim mis gibi doğuma girerim
evet doktorumda bu günleri ararsın dedi
ayy pardon prop ben seni yanlış anlamışım ben alttan muayene yaptırdın sandım:))
oyyhhh net gitti yine bi sorun var şirkette -tatlicadiarzu- çıldırdım
evet sezenimmm benimmm hihoyyyt aldın mı geldimi canım :kedi:
almadım canım kociş alıcak adamlar gelmişler hastanedeydim hissetmiştim zaten senden geliceğini hemen neresi diye sordum oda ...... matbaacılık dedi anladım kuzum off meraklandım akşanm gelicek yarın resmi koyarım burayaa.s.
oyyy maşallah teyzoşumaaa maşallahhhcinsiyette kesinleşti. hadi gözün aydın sezenimmm
ben de okuyorum ama bı anlam veremıyorum o yuzden dedım hıc cvp yazmıım anlasamadık :)))
ya sorma eren sezencim gerçi seninde bu ikinci çocugun ama..bilmiyorum ilkinde uyku sorunu yaşadinmi..ben çok yaşadim helede şu diş sorunlar halen devam eden azı dişlerimiz var ve sabaha kadar uyku yok anca idare edebiliyorum..her çocuk bir olmaz ama inşallah 2. bebeişuyurda bende rahat ederim yoksa halim harab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?