ya sorma eren sezencim gerçi seninde bu ikinci çocugun ama..bilmiyorum ilkinde uyku sorunu yaşadinmi..ben çok yaşadim helede şu diş sorunlar halen devam eden azı dişlerimiz var ve sabaha kadar uyku yok anca idare edebiliyorum..her çocuk bir olmaz ama inşallah 2. bebeişuyurda bende rahat ederim yoksa halim harab
evet doktor 3 kere baktı ekranı açar açmaz erkek dedi sonra ben gene sordum tekrar baktı erkek dedi en sonda bacak arasını dondurdu açıktı zaten kesin erek dedi bende gördüm doluydu bacak arası
hatırlayamadımmmbilmiyorumkismiledaha önce de senle böle bir durum daha yaşamıştık hatırladın mı:)
bu arada benbebişimin harektlerini hissediyorum ikinci hamilelkte erken hissedilebiliyormuş segirme gibi sürekli oynuyor hatta şuanda bile..sizlerde varmi hisseden arkadaslar
aynen sana katılıyorum, hasta muamelesi yapıyorlar resmen, hiç sevmem böle şeyleri, yasak olunca inadına canım çekio, dediğin gibi abartmamak şartıyla bende canımın çektiğini yerim...
ben sucuğu ve pastırmayı kavurup yiyorum ama arada salam kaçamağıda oluyo...
balık yiyemiyorum nedense belki dışarda yesem yerim ama evde kokusu kötü geldiği için pişirmiyorum artık, tavuğada yeni yeni başladım ama bol baharat atıyorum içine...
cola yerine gazoz içiyorum aynısı olmuyo ama olsun cola feci zararlıymış çünki, midem yanacak die korkuyorum...
kızlar doktordan geldim annemdeydimm bilgileri aktarıyımm erkek kesinleştii artıkın 240 gr 11 cm olmuş sata göre tam 10 gün ilerde kilolu olucakmışş oğlum gibi 4 ten aşağı doğmaz dedi doktorum doğumumda 26 ekim de
hoş geldin sezenim ii haberlerine sevindim, aaaa ekim annesimi olcen kız sen?
ayy canim benim ya ikinci kez erkek annesi oluyon yani...3 erkekle nasilbaş edicen..kaydirigubbakcemile3
valla 5 e kdr burda boyle ayaklarımı uzattım keyıf yapcam cunku cıdden cok yoruldum 11de cıktım evden yenı gırdım işte bı de agda yerlerım acıo( dınlenıım de yaparım yemegı acelesı yok
Balığı ye ama kuşum dışarda ye bende evde hiç yapmadım 4 aydır kokusuna tahammül edemiyorum ama dışarıda olunca gayet güzel yeniyor.
Bir paket margarin kadar olmuş sezen kaydirigubbakcemile3
Oyy yir onu teyzesi Şeniz
İki erkek anası olacan he sırnaşık şey
esin merak ettim sen ısteyerek mı hamıle kaldın, yanı daha otekisi bebik senin 17 aylık dimi, nasıl başa çıkcan :))
yok canım benim oğlum gündüz durmayan gece uyuyanlardandı epidural sezeryanı sordum hiç deneme zor dedi genel anestezi olucam
kız sezen aldın mı kargoyu
aman dinlen yemekleri yaparsın nasılsa, bende birazdan kalkıp salonu temizleyip duşa atlicam piştim bugün yine
ay procum hiç sorma tamemen kazayla oldu hemde öyle bir kazaki gerçekten kaza..gerçi olacagivarmiş oldu..çok agladim çok üzüldüm kızım daha çokküçük falan diye ama sonra sonra aliştim hatta insna zamanla istemeyede başlıyor..benim kızım daha 17 aylık bebişdoganada kadar 2 yaşında olacak..ozamana kadar kendini kurtarmış oluyor..kayınvalidemler falan yardimci oluyorlar eşimde öyle sanırım ilk 1 sene biraz sıkıntı yaşıyacagim ama ikisi birden büyümüşolacak
ay canim seninki iyiymiş..gece uyusunda gündüz durmasin benimkiside..
Bir paket margarin kadar olmuş sezen kaydirigubbakcemile3
Oyy yir onu teyzesi Şeniz
İki erkek anası olacan he sırnaşık şey
hatırlayamadımmmbilmiyorumkismile
ben 3-4 kere hissettim henüz daha ilk gebelik olduğu için tabi sizin gibi hissetmem çok zor her hissedişimde heyecan yaptım kıpırdadım fln çocuk da pozısyon degıstırıo oyle olunca kacırdım yanı 1-2 sanıyelık seylerdı ne yazık kı
evet ben tek kalıcam aralarında
Balığı ye ama kuşum dışarda ye bende evde hiç yapmadım 4 aydır kokusuna tahammül edemiyorum ama dışarıda olunca gayet güzel yeniyor.
evet ekim olucam kızlar burda ilk doğuranlardan biri ben olucam
evet seninkide bayağı boyluymuş maşallahh 3 lü ve 4 lü istemedi doktorum gerek yok risk yok dedisezen canım cok sevindim evet seninki kilolu benimkide boylu valla benimki 17 cm 170 gr olmuş teyzesi sana 4 lü test yapalım dediler mi
sezennn maşallah oğluna
ay canim hele 7 8 aylık olunca sanki dışari çıkacakmişgibi oluyor..insan öyle tuhaf oluyorki dirsegi geliyor eline dizi geliyor hepisni hissediyorsun hatta dokunmaya korkuor insan yaw bu ne böle diye
şanslisin anacim valla...nekadar nazlarlar seni ilerde ben çok tanidik biliyorum etrafimda
ya o dedıgın zaten dogru cnm ıkı tane ısteyen zaten araya en fazla 5 yas koyup ıkıncıyı de yapıp bıtırmelı de senınkı de pek mınık daha :) daha buyucek ama doguma kdr haklısın allh sabır kolaylık versın
Biz de hissedelim artık ya elini kolunu bacağını büyüsünler artık :)))))ay canim hele 7 8 aylık olunca sanki dışari çıkacakmişgibi oluyor..insan öyle tuhaf oluyorki dirsegi geliyor eline dizi geliyor hepisni hissediyorsun hatta dokunmaya korkuor insan yaw bu ne böle diye
şanslisin anacim valla...nekadar nazlarlar seni ilerde ben çok tanidik biliyorum etrafimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?