hımm iyimi diyosun yanii
nalan sen bana sor pişmeyi bosbol giyinmiştim ona rağmen sular aktı her yerımden sırılsıklam oldum sımdıden boyle bız napcaz temmuzda fln abooooo
kızım rahat mı batıyo gıt yat otur tv seyret ne bu aksamın bı saatınde salon temızlıgı ben popomu zor tasıorum şu anda sen ütü mütü yaptın hala temızlık dıosun
yok kuşum adamlar gelmiş hastanedeydim kocişe söyledim o getiricek akşama meraktan ölücem yaaaa demin aradılar paketiniz burda diye hemen nerden diye sordum ..... matbaaa deyince anladın sensin zaten içimede doğmuştu biliyomusun
Biz de hissedelim artık ya elini kolunu bacağını büyüsünler artık :)))))
Yuhh valla yaaaa ay ben kesin bunalıma girerdim hamilelikten yeni çıkıp bir hamilelelik daha :S:S:S aman amannn :Spropcum benim istedigimde oydu ama planlamadigim anda gelişti..valladogumdan sonra sizlerde çok dikkatli olun...hiç anlamadiginiz anda oluyor..benim bir arkadasim var bebegi daha 2.5 aylık kendide hamile 1.5 aylık:1shok:
kız keyfimden yapmıyomki kayınvaldem gelcek cuma bizimle sonrada bizde oturur ondan yapıyom, bütün odalar bitti bi tek salon kaldı burayıda bitireyim duşa girecem var ya bugün resmen popomdan aktı terler, hamileyken zormuş valla temizlik, ben bu hafta zaten dip köşe daldım onçün bitmedi bi tek camlar kaldı onlarıda haftaya kadın yapar artık, salonda gözümde büyüyo en uzun burası sürer...
Aynen öyle ben de karın yoktu bikaç güne kadar. Dünden beri birazcık da olsa belirginleşmeye başladı sonunda:)Bugün arkadaşım dedi küçücük olmuş artık büyürmüş :)hissedersin canim hayırlısıyla..zaten neara karninda büyüyor ne ara dışari çıkıyo anlamıyonkikaydirigubbakcemile3zaman öyle bir geçiyorki
kızlar doktordan geldim annemdeydimm bilgileri aktarıyımm erkek kesinleştii artıkın 240 gr 11 cm olmuş sata göre tam 10 gün ilerde kilolu olucakmışş oğlum gibi 4 ten aşağı doğmaz dedi doktorum doğumumda 26 ekim de
ii bari çabuk getirmişler. bende diodum yaa hissettiğim kişi çıktı bana die opuyorumnanaktan inşallah beğenirsin kuzum. hediyesi ilk ulaşan sen olucaksın kaydirigubbakcemile5
bu arada ben fotoları çekmeyi unuttum yaa sen çekersin dimi bi manin yok. sadece son halini paketi çekmiştim bilmiyorumkismile
delikafadulden hakkkaten haaaaa kesin burdan da çıkar bir sürü hamile bu gidişle =))))))))))))))))))bak burda da olcak öyle şeyler esin çünkü bu karılar gece kocalarına yanaşmıolar 9 ay yanasmıcaklarmıs snr bı azgınlıkla atlıolar kocalarına dogumdan snr çat dıye hamıle kalıolar hahahahahahah
Yuhh valla yaaaa ay ben kesin bunalıma girerdim hamilelikten yeni çıkıp bir hamilelelik daha :S:S:S aman amannn :S
bak burda da olcak öyle şeyler esin çünkü bu karılar gece kocalarına yanaşmıolar 9 ay yanasmıcaklarmıs snr bı azgınlıkla atlıolar kocalarına dogumdan snr çat dıye hamıle kalıolar hahahahahahah
aa süper kızz ben de ya 26 ya 29 ekimde doğurucam. Aynı gün doğurucaz büyük ihtimall kaydirigubbakcemile5
nalancım merak etmiş sağolsun tembellik yaptım annem dikiş dikerken yanında takıldım bir de terziye kumaş verdim pantolon diksin diye istediğim gibi tarif ettim bakalım 1-2 saat sonra alıcam umarım tarif ettiğim gibi yapmıştır..
Bu gece 12 de binicem trene, sabah 7 gibi inerim. Biraz dinlenip dışarı çıkıcam, hediye işimi halledicem inşallah.
Nalan bir de şey dicem şimdi ben seni cuma günü çok merak ederim. Hani bende telefonun var ya arasam?
delikafadulden hakkkaten haaaaa kesin burdan da çıkar bir sürü hamile bu gidişle =))))))))))))))))))
eltimle ablası arasında 10 ay var aman dikkat edelim aklinialirimsmile
Aynen yaa vücut daha normale dönmeden iyice sarkcak buruşcak pörsüycek :Sya valla bende bunalima girerdim..hayır birde vücudun dahayeni toparlanmamiş bile düşünsene ne sıkıntı..ama yapacak bişey yok..valla büyük konuşmayınkaydirigubbakcemile3
anaaaaaaaaaaa kızlar yanaşın yaa..nolcak..zaten tehlikeli dönemi atlattık yazık onlarada..bu arada en çok aldatma hamillkler oluyormu haaaa..bence girin kocalarinizin koynuna..valla sonra propun dedigi olmasindelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Aynen yaa vücut daha normale dönmeden iyice sarkcak buruşcak pörsüycek :S
Bencede kızlar verin yaa ne olcak riskli hamilelerde yasaklıyor doktorlar. Bir de doğuma 1 ay kala yasak:) o zmana kadar verin verebilceğiniz artık adamları aç bırakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?