ne güzel heyecan oluyor di mi kaydirigubbakcemile2ben çekerim kuşum yarında koyarım tabi becerebilirsem buraya evet en şanslı benim ilk benim hediyem geldii yuppppppiiiiiiii beğenirim canım benim niye beğenmeyimm AYY AKŞAM OLMAZ ŞİMDİDEN KOCİŞE SÖYLEDİM AL DİYE KİMDEN DEDİ KK DA ARKADAŞIM DEYİNCE ŞOK OLDU BU NE SAMİMİYET DİYOO BEN DEMEMİŞTİM HEDİYEŞİCEĞİMİZİ HEDİYEM GELİNCE SÜRPRİZ GÖSTERİCEKTİM SAKIN AÇMA BEN AÇICAM İLK DEDİMMolumunekankayizsmile
evet ya süper olurdu canım, zaten bu dr kütahyaya gelmeseydi istanbulda doğum yapıcaktım.. telefonlaşırız artık kaydirigubbakcemile3valla senle aynı gün olucaz keşke aynı şehirde olsaydık yan yana yatardıkk
Allah hayırlısını versin canım geleceği varmışşyaaa birde 10 ay bir sene bile degil oldum oluyor valla ben okadarda dikkat ettim ama eşimin korundugu şey başıma ne işler aştıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ayyyyyyy ne fena :S Ben de birkaç hafta önce rüyamda kabus gördüm gece eşimi çok fena dövdüm ama hatırlamıyorum sabah söyledi gülmekten öldüm yaakızlar size bişey anlatacağım
dün gece eşim boğazıma sarıldı ben çok korktum cığlık atacaktım nerdeyse cırpınmaya başladım eşim dedi ki aşkım nedne korkuyorsun sonra bi sağ yanagımdan bi de sol yanagımdan öptü arkasını döndü uyumaya devam etti sabah anlattım hatırlayamadı
kızlar size bişey anlatacağım
dün gece biz uyurken eşim birden boğazıma sarıldı ben çok korktum cığlık atacaktım nerdeyse cırpınmaya başladım eşim dedi ki aşkım nedne korkuyorsun korkma ya sonra bi sağ yanagımdan bi de sol yanagımdan öptü arkasını döndü uyumaya devam etti sabah anlattım hatırlayamadı
kızlar size bişey anlatacağım
dün gece biz uyurken eşim birden boğazıma sarıldı ben çok korktum cığlık atacaktım nerdeyse cırpınmaya başladım eşim dedi ki aşkım nedne korkuyorsun korkma ya sonra bi sağ yanagımdan bi de sol yanagımdan öptü arkasını döndü uyumaya devam etti sabah anlattım hatırlayamadı
canım daha önce var mıydı bir vukuatı? benimki de bir kere uyurken kalktı kapıyı açtı dışarı çıktı nereye gidiyosun dedim eve dedi ev burası aşkım gel yat dedi gitti yattı. o da hatırlamadı sonradan. aslında bir dr a falan gitmek lazım uyku bozuklukları bunlar. seninki daha kötüymüş boğaza sarılmak ay ne korkmuşsundur..kızlar size bişey anlatacağım
ne güzel heyecan oluyor di mi kaydirigubbakcemile2
evet ya süper olurdu canım, zaten bu dr kütahyaya gelmeseydi istanbulda doğum yapıcaktım.. telefonlaşırız artık kaydirigubbakcemile3
Allah hayırlısını versin canım geleceği varmışş
ayyy teoo valla tüylerim ürperdi ben böyle bir film izlemiştimde..ona benzettim..kocan senimi boguyordu yoksa kız rüyasindakaydirigubbakcemile3
canım daha önce var mıydı bir vukuatı? benimki de bir kere uyurken kalktı kapıyı açtı dışarı çıktı nereye gidiyosun dedim eve dedi ev burası aşkım gel yat dedi gitti yattı. o da hatırlamadı sonradan. aslında bir dr a falan gitmek lazım uyku bozuklukları bunlar. seninki daha kötüymüş boğaza sarılmak ay ne korkmuşsundur..
benimde eşim 2 sene önce arkasindan bir adam takip ediyormuş adama dirsegiyle vurayım derken tam benim gözümün ortasina bir yumruk bir acıyla uyandim resmen aglamiştim...ogun hep agridigözüm..gecede kalti gülüyordu..kaydirigubbakcemile3
babam mermer fabrikasında calışırlen bir gece annemin boynuna yapışmış irfan kes
annem demiş neyi kesiyorsun boynunu yani mermerin boynunu annem zor bela kurtulmuş gül gül ölmüştük
ben de uyku sersemi ne yapacağını bilmez biliyorum bilinci yerinde değil yapar mı yapar yüreğim ağzıma geldi valla
benimde eşim 2 sene önce arkasindan bir adam takip ediyormuş adama dirsegiyle vurayım derken tam benim gözümün ortasina bir yumruk bir acıyla uyandim resmen aglamiştim...ogun hep agridigözüm..gecede kalti gülüyordu..kaydirigubbakcemile3
babam mermer fabrikasında calışırlen bir gece annemin boynuna yapışmış irfan kes
annem demiş neyi kesiyorsun boynunu yani mermerin boynunu annem zor bela kurtulmuş gül gül ölmüştük
ben de uyku sersemi ne yapacağını bilmez biliyorum bilinci yerinde değil yapar mı yapar yüreğim ağzıma geldi valla
ayy nalacnim ben tam 4 saat temzilik yaptim..ama her yeri yaladim yuttum diyebilirm..yaptıktan sonrada oturmasi bir güzel oluyorrki onun keyfide başka..
bu arada senin kaynana nasil kız anlaşabilionmu
melodicim ;
yumurta yıkanmamalıymış(
Yumurta üzerinde gözle göremediğimiz yaklaşık 17.000 adet por (gözenek) bulunmaktadır. Bu porlar ince bir müsin tabakası ile örtülüdür. Yıkanan yumurtada bu koruyucu kalkan yok edilir. Böylece dışarıdan çeşitli mikroorganizmaların içeri rahatça girmesi, içerden de yumurtanın su kaybetmesi kaçınılmaz olmaktadır.
gebe iken deliii gibi taze sıkılmış nar suyu içiordum düşük yaptıktan sonra öğrendim kiii nar suyu gebelerde tavsiye edilmior(((
kesinlikle konserve bişi de yemeyin kızzzlarrr Allah sağlıklı bebişler versin inşallah
kiii içinizde acaba sorusu olmasın
Valla bende yerim vallaaklinialirimsmile
Abartmam ama haftada bir gün sucuk yerim nefsimi köreltecek kadar,
geçen balıkçıya gittik karides, kalamar, levrek ne bulduysam yedim deniz ürününün ne
gibi zararı olabilir ki sonuçta..
Zaten bizlere hamile gibi değilde hasta gibi yaklaşan zihniyetler beni sinir ediyor.:umursamaz:
walla ben sahanda yapiom yumurtayi sarisina bana bana yiyorum ekmekle
canım ne isterse yiyorum.
ewet yumurtayi yikiorum ama sabunla diil
çok abartmamak lazim arkadaşlar.nelerin zararli olduunu az çok hepimiz bilioruz zaten.
o da olmadi doktorda söölüo..
çok araştirmaya dewam ederseniz yicek bişe bulamazsiniz en sonundaabilmiyorumkismile
yiyecekleri sabunla yıkamak çok zararlı cnm, temizlemek yerine tam aksine daha kötü oluyo, yiyeceklerin ve özellikle yumurtanın gözenekleri var aynı sünger gibiler, eğer sabunla temas ederlerse onu hemen içine emerler ve sende o sabunda bulunan kimyasal maddeyi yemiş olursun, sakın sabunla yıkama, yumurtayı çiğden yesen daha az zararı olur bu durumda...
zaten yumurta kaynatıldığı için içindeki mikroplar o suda ölür o sıcaklıkta yaşama imkanı olmaz, ama yinede için rahat edecekse yıka tabi ama duru suyla...
bide bu musluktan akan sularda çok ii arıtılmadığı için o kadar hijyenik değil biliyosunuz..
exsir die bi yıkama suyu var sebze ve meyveler için adını yanlış hatırlamıyosam bi bak istersen..
İlahi melodi kaydirigubbakcemile3
Az pişmiş yumurta, deniz ürünleri, mayonez falan hepsi zararlı kesinlikle yenmemesi gerekiyorda.
Colayı mı az tüketmek gerekiyor.kaydirigubbakcemile3
Bana kalırsa abartılmadığı sürece bunların hepsi yenilebilir.
Salam, Sucuk, Mayonez gibi ürünleri zaten normal zamanda da faydalı birşey olmadığı için doktorlar önermiyor çünkü bebek gelişimine faydası yok.
Bebek gelişimine faydalı olan şeylere yönlendiriyor doktorlar.
Benim doktorum bana beslenme kitapçığı verdi.
Bu bahsedilenlerin hiç biri yazmıyor orada.
istanbuldaydı ya kütahyaya döncekti bugün...
Maşallah maşalllaaheline sağlık cnm seninde...
valla benim kayınvaldem baya düşkün bana cnm, çokta seviyo beni bi dediğimi ikiletmez her ağzımdan çıkanıda yapar sağ olsun, aslında çok şımartıyo beni desem yalan olmaz, bende onu seviyorum, şimdiye kadar bi sorun yaşamadık Allaha şükür, zaten biz ailelerle fazla yüzgöz olmayı sevmiyoruz ondan dolayıda bi sorun olmuyo herhalde...
ayyy senin ki daha fenaymışkaydirigubbakcemile3
eline sağlık cnm seninde...
valla benim kayınvaldem baya düşkün bana cnm, çokta seviyo beni bi dediğimi ikiletmez her ağzımdan çıkanıda yapar sağ olsun, aslında çok şımartıyo beni desem yalan olmaz, bende onu seviyorum, şimdiye kadar bi sorun yaşamadık Allaha şükür, zaten biz ailelerle fazla yüzgöz olmayı sevmiyoruz ondan dolayıda bi sorun olmuyo herhalde...
aa süper kızz ben de ya 26 ya 29 ekimde doğurucam. aynı gün doğurucaz büyük ihtimall kaydirigubbakcemile5
nalancım merak etmiş sağolsun tembellik yaptım annem dikiş dikerken yanında takıldım bir de terziye kumaş verdim pantolon diksin diye istediğim gibi tarif ettim bakalım 1-2 saat sonra alıcam umarım tarif ettiğim gibi yapmıştır..
bu gece 12 de binicem trene, sabah 7 gibi inerim. biraz dinlenip dışarı çıkıcam, hediye işimi halledicem inşallah.
nalan bir de şey dicem şimdi ben seni cuma günü çok merak ederim. hani bende telefonun var ya arasam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?