2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne güzel heyecan oluyor di mi kaydirigubbakcemile2
valla senle aynı gün olucaz keşke aynı şehirde olsaydık yan yana yatardıkk
evet ya süper olurdu canım, zaten bu dr kütahyaya gelmeseydi istanbulda doğum yapıcaktım.. telefonlaşırız artık kaydirigubbakcemile3
yaaa birde 10 ay bir sene bile degil oldum oluyor valla ben okadarda dikkat ettim ama eşimin korundugu şey başıma ne işler aştıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Allah hayırlısını versin canım geleceği varmışş

Ayyyyyyy ne fena :S Ben de birkaç hafta önce rüyamda kabus gördüm gece eşimi çok fena dövdüm ama hatırlamıyorum sabah söyledi gülmekten öldüm yaa

Aaaaa RÜYASINDAMI BİŞEY GÖRDÜ acep

ayyy teoo valla tüylerim ürperdi ben böyle bir film izlemiştimde..ona benzettim..kocan senimi boguyordu yoksa kız rüyasindakaydirigubbakcemile3

canım daha önce var mıydı bir vukuatı? benimki de bir kere uyurken kalktı kapıyı açtı dışarı çıktı nereye gidiyosun dedim eve dedi ev burası aşkım gel yat dedi gitti yattı. o da hatırlamadı sonradan. aslında bir dr a falan gitmek lazım uyku bozuklukları bunlar. seninki daha kötüymüş boğaza sarılmak ay ne korkmuşsundur..

evet ilk hediyesini alan benim arkadaşlar ya benim hediyem daha gitmedii bugün ulaşır inş..

benimde eşim 2 sene önce arkasindan bir adam takip ediyormuş adama dirsegiyle vurayım derken tam benim gözümün ortasina bir yumruk bir acıyla uyandim resmen aglamiştim...ogun hep agridigözüm..gecede kalti gülüyordu..kaydirigubbakcemile3

ayyy teoo valla tüylerim ürperdi ben böyle bir film izlemiştimde..ona benzettim..kocan senimi boguyordu yoksa kız rüyasindakaydirigubbakcemile3

babam mermer fabrikasında calışırlen bir gece annemin boynuna yapışmış irfan kes
annem demiş neyi kesiyorsun boynunu yani mermerin boynunu annem zor bela kurtulmuş gül gül ölmüştük
ben de uyku sersemi ne yapacağını bilmez biliyorum bilinci yerinde değil yapar mı yapar yüreğim ağzıma geldi valla

ha ha ha bende evlenmeden önce tuvalet diye sokak kapısını açmaya çalışmışım allhtan kilitliymiş yoksa dışarı yapıvericektim annem görmüş:roflol:

:roflol::roflol:

dedim ki önce boğazıma sarıldın sonra korkma dedin bi sağ yanağımı cevirdi öptü bir de sol yanagımı
hiçbirini hatırlayamadı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayy ne güldüm..kimbilir annen ne yaptisonrasinda kadin nasilkorkmuştur..valla bende uyku sersemi çok korkarim..alah korusun

ayyy senin ki daha fenaymışkaydirigubbakcemile3

ayy ne güldüm akşam akşam herkezde varmış böyle vukaatlar demek

ayy nalacnim ben tam 4 saat temzilik yaptim..ama her yeri yaladim yuttum diyebilirm..yaptıktan sonrada oturmasi bir güzel oluyorrki onun keyfide başka..
bu arada senin kaynana nasil kız anlaşabilionmu

eline sağlık cnm seninde...

valla benim kayınvaldem baya düşkün bana cnm, çokta seviyo beni bi dediğimi ikiletmez her ağzımdan çıkanıda yapar sağ olsun, aslında çok şımartıyo beni desem yalan olmaz, bende onu seviyorum, şimdiye kadar bi sorun yaşamadık Allaha şükür, zaten biz ailelerle fazla yüzgöz olmayı sevmiyoruz ondan dolayıda bi sorun olmuyo herhalde...

kafam karıştı valla. ama mantıklı sabunlamayım o zaman.
eskiden yıkamadan atardım kaynamaya, onu yeme bunu şöyle yıka ne yapacağımı şaşırdım.ama sabunla yıkamam bundan sonra.

konserve ve hazır gıdalardan uzak durmaya çalışıyorum.

evet onu yeme bunu yeme insan pimpirikli oluyor.
sucuk canım çekerse yerim.
bende kendimi hasta gibi hissediyorum.

evet doğru diyorsun. onu yeme bunu yeme aç kal.

bazen yumurtanın üzerinde tavuk pisliği oluyor öğğğğğğğğğğ!
tamam artık sabunlamam pimprikli oldum yahu!

colayı az tüketmek derken doktorum yasaklar arasında bu ürünleri söyledi.
colayı sordum içebilirsin ama abartma dedi ben hamileliğimde içtim dedi.
tabi ki canım çekerse mayonez,salam,sosis yiyorum ama az miktarda.
bana beslenme kitapçığı vermedi yaaa!

istanbuldaydı ya kütahyaya döncekti bugün...

bende izmir e geldi sandım.

Maşallah maşalllaah Allah muhabbetinizi artırsın cnm

ayyy senin ki daha fenaymışkaydirigubbakcemile3

valla sorma nasil canimacımıstii...gözümü hareket ettiremiyordum valla..zaten şimdi ayrıyatıyoz cocuk olunca yataklari ayrdık..benim kızımgeceleri çokbölünür uykusu bende her defasnda kalkarimüstünü falan örtmek için..eşimde ayy ben çekemm zaten bir tek uykuda dinleniyroum dedi..geçti oturma odasindayatıyorkaydirigubbakcemile3

saol hayatım sende gülegüle kirlet..valla allah muhabbetinizi artirsin..aynı benim kayınvalidemle senin ilişkini anlatmişsin..benimkide aynen senin gibi şanslıyız bu konuda..bizde sevmeyiz ailelerleyüzgözolmayı mesafeyi herzaman korduk ben 5 senelik evliyim hiç bir sorun yaşamadik alaha şükür seninde böyle olmana sevindim gerçekten caim

sorman bile hata cnm kaydet telefonumu istediğin zaman ara, çok sevinirim ararsan valla, randevum 13:30 da 1-2 saat kadar sürebilir haberin olsun cnm...

sana şimdiden ii yolculuklar cnm, gidince hemen yaz ki seni merak etmeyelim, cicilerinide güle güle giy...

ay şu salon kaldı bitiremedim oooofffffff....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…