valla sorma nasil canimacımıstii...gözümü hareket ettiremiyordum valla..zaten şimdi ayrıyatıyoz cocuk olunca yataklari ayrdık..benim kızımgeceleri çokbölünür uykusu bende her defasnda kalkarimüstünü falan örtmek için..eşimde ayy ben çekemm zaten bir tek uykuda dinleniyroum dedi..geçti oturma odasindayatıyorkaydirigubbakcemile3
ay kızlar cok komıksınız heeee anlatın anlatın sız ben bı yandna fasulye ayıklıorum bı yandan okuyorum valla gül gül öldüm uyurgezerler siziiiii
aman bebeğe yaklaşmasn zaten eşin:)))
eşimin daha önce böyle bir vukuatı olmamıştı ama çok agır uykusu vardır
bir keresinde de aşkım hadi kalk dedim bakarız dedi neye bakarız dedim duruma göre dedi
bazen korkuyorum ben de yaf sanırım ben de ayırırım heralde
ayyy prop sende bir alemsin haaakaydirigubbakcemile3bende de var ayıklanip pişirilmeyi beklenen fasulye ama yapasim yok
Maşallah maşalllaahAllah muhabbetinizi artırsın cnm
getır anacım senınkılerı de yaıklıım elım degmısken
nalancim çok fazla yorma cnaim kendini sonra benim gibibelini çekemez hale gelirsin
ben çekerim kuşum yarında koyarım tabi becerebilirsem buraya evet en şanslı benim ilk benim hediyem geldii yuppppppiiiiiiii beğenirim canım benim niye beğenmeyimm AYY AKŞAM OLMAZ ŞİMDİDEN KOCİŞE SÖYLEDİM AL DİYE KİMDEN DEDİ KK DA ARKADAŞIM DEYİNCE ŞOK OLDU BU NE SAMİMİYET DİYOO BEN DEMEMİŞTİM HEDİYEŞİCEĞİMİZİ HEDİYEM GELİNCE SÜRPRİZ GÖSTERİCEKTİM SAKIN AÇMA BEN AÇICAM İLK DEDİMMolumunekankayizsmile
delikafadulden hakkkaten haaaaa kesin burdan da çıkar bir sürü hamile bu gidişle =))))))))))))))))))
Aynen yaa vücut daha normale dönmeden iyice sarkcak buruşcak pörsüycek :S
Bencede kızlar verin yaa ne olcak riskli hamilelerde yasaklıyor doktorlar. Bir de doğuma 1 ay kala yasak:) o zmana kadar verin verebilceğiniz artık adamları aç bırakmayın
kızlar size bişey anlatacağım
dün gece biz uyurken eşim birden boğazıma sarıldı ben çok korktum cığlık atacaktım nerdeyse cırpınmaya başladım eşim dedi ki aşkım nedne korkuyorsun korkma ya sonra bi sağ yanagımdan bi de sol yanagımdan öptü arkasını döndü uyumaya devam etti sabah anlattım hatırlayamadı
evet ilk hediyesini alan benim arkadaşlar ya benim hediyem daha gitmedii bugün ulaşır inş..
ha ha ha bende evlenmeden önce tuvalet diye sokak kapısını açmaya çalışmışım allhtan kilitliymiş yoksa dışarı yapıvericektim annem görmüş:roflol:
ayyy kızlar iki orta bir sade haydi bana müsade:))))benim cimcime uyandi..sizinledohbet etmeyiseviyom emmee benimki izin veridgi sürece..öpüyroum hepinizigörüşürüz yineopuyorumnanaktan
yok yormuyorum cnm, şu an 1 saat kadar dinlenmiş oldum salonu temizlemeye hazırım artık...
hediye topicine koyarım o zaman gelsinde meraktan ölücem vallaamannn eşin açmasın sen aç ilk olumunekankayizsmilebenim eşim biliodu birlikte aldık çünkü hediyeyi onunla opuyorumnanaktan buraya diil hediye topiğine koyucaz galiba resimleri CADIARZU
amannnn şöle üstünden bi 3 sene geçmeden ben olmiim de eyvahedigeldismile
amaaaa bennnnimmm kocammm yok bu haftaaa mafoldumbenmafoldumben gececiii onsuz yatıom. ahhhh olsaaaa bi olsaaa -tatlicadiarzu- :jeyyar:
ayyy teo ben çok korkardım uyandırırdım orda eminim kocamı. dönmüş yatmış seninki haa
ulaşması lazım canım aslında.
heyyy allam yaaa :roflol::roflol:
hadi görüşürüz cnm...:teytey:
kaydirigubbakcemile3 ay güldüm sayenizde.
benim kocişte bazen uyurken konuşur. oğlum boyayı hazırla, makasları getir filan der. bende soru sorarım bir güzel cevaplar. sonra gülme krizi tutar. uaynır noldu diye sana gülüyorum diye anlatırım. ama hatırlamaz verdiği ecavpları. asdece gördüğü rüyayı anlatır.
bazen bende uyurken koluna filan vuruyormuşum. kim bilir ne görüyorum rüyamda.
byeeeeee öpüyroum sizleri tek tekkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?