2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay kızlar cok komıksınız heeee anlatın anlatın sız ben bı yandna fasulye ayıklıorum bı yandan okuyorum valla gül gül öldüm uyurgezerler siziiiii

aman bebeğe yaklaşmasn zaten eşin:)))
eşimin daha önce böyle bir vukuatı olmamıştı ama çok agır uykusu vardır
bir keresinde de aşkım hadi kalk dedim bakarız dedi neye bakarız dedim duruma göre dedi
bazen korkuyorum ben de yaf sanırım ben de ayırırım heralde

ay kızlar cok komıksınız heeee anlatın anlatın sız ben bı yandna fasulye ayıklıorum bı yandan okuyorum valla gül gül öldüm uyurgezerler siziiiii

ayyy prop sende bir alemsin haaakaydirigubbakcemile3bende de var ayıklanip pişirilmeyi beklenen fasulye ama yapasim yok

bencede yaklaşmasinkaydirigubbakcemile3ya canim birde ne oluyor biliyomusun..sabaha kadar uyumamişsin..eşinde sabah kalkıpişegidecek bir alarm ötüyor hoppaa bebek uyanıyor..birazda bundan ayırdım bende..şimdi o kalkiyor ben uyuyorum kahvaltisini yapıp sesszisedasigidiyor bende kızımla 10 a kadar uyuyorum..önceden 7.30 da kalkardii..valla sende kesin ayırırsın daha neler neler yaşada gör derler ya valla aynen öyle şekerimkaydirigubbakcemile3

ayyy kızlar iki orta bir sade haydi bana müsade:))))benim cimcime uyandi..sizinledohbet etmeyiseviyom emmee benimki izin veridgi sürece..öpüyroum hepinizigörüşürüz yineopuyorumnanaktan

gece bende çok korkarım.hep yengemin yüzüdenen.bikere onala yattımda.uyudktan sorna beni kaldırdı kapıyı kaptttınmı dedi kapattım dedim ben normal konuşuyo sanıyodum.meğer uyuyomuş.ben bi bakim dedi. kalktı odada bi döndü geldi.kapatım dedi.o gece hiç uyuyamamıştımmmm adi kadın korkuttu beniklava:

amannn eşin açmasın sen aç ilk olumunekankayizsmilebenim eşim biliodu birlikte aldık çünkü hediyeyi onunla opuyorumnanaktan buraya diil hediye topiğine koyucaz galiba resimleri CADIARZU

delikafadulden hakkkaten haaaaa kesin burdan da çıkar bir sürü hamile bu gidişle =))))))))))))))))))

amannnn şöle üstünden bi 3 sene geçmeden ben olmiim de eyvahedigeldismile

amaaaa bennnnimmm kocammm yok bu haftaaa mafoldumbenmafoldumben gececiii onsuz yatıom. ahhhh olsaaaa bi olsaaa -tatlicadiarzu- :jeyyar:

ayyy teo ben çok korkardım uyandırırdım orda eminim kocamı. dönmüş yatmış seninki haa

evet ilk hediyesini alan benim arkadaşlar ya benim hediyem daha gitmedii bugün ulaşır inş..

ulaşması lazım canım aslında.

ha ha ha bende evlenmeden önce tuvalet diye sokak kapısını açmaya çalışmışım allhtan kilitliymiş yoksa dışarı yapıvericektim annem görmüş:roflol:

heyyy allam yaaa :roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 ay güldüm sayenizde.
benim kocişte bazen uyurken konuşur. oğlum boyayı hazırla, makasları getir filan der. bende soru sorarım bir güzel cevaplar. sonra gülme krizi tutar. uaynır noldu diye sana gülüyorum diye anlatırım. ama hatırlamaz verdiği ecavpları. asdece gördüğü rüyayı anlatır.
bazen bende uyurken koluna filan vuruyormuşum. kim bilir ne görüyorum rüyamda.

hediye topicine koyarım o zaman gelsinde meraktan ölücem valla

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben de eşimin üzerini sürekli açıyormuşum acep üşütüyormu ki böyle şeyler yapıyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…