2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar dün doktoru beklerken biriyle tanıştım şimdi 6 aylık hamiş kgeçen sene 3,5 aylık bebişi suyu bittiği için suni sancıyla doğurtmuşlar doğduğunda canlıymış ölmüş tabikide bebişi görmiş tırnaklarına kadar herşeyi olmuştı diyoo normal bebekten tek farkı boyunun küşük olmasıydıı diyoo saçları bile çıkmaya başlamışş

ayy korkunç bişey buuu..Allah göstermesin yaaaa

evet ya canlı canlı ölüme terketmişler bebişi kız diyoki külodum hep ıslaktı ama ben anlamıyodum ilk gebeliğimdi akıntı sanıyodum diyo meğer suyu akıyomuş dikkat edin kızlarr

ay nie olmuş ki böle bişii
mutlaka bi nedeni wardir..

günaydin hanimlar ben simdi kahvaltimi yapicam yarim saat sonrada doktora gidicem insallah güzel haberlerle gelirim:Saruboceq:

günaydin hanimlar ben simdi kahvaltimi yapicam yarim saat sonrada doktora gidicem insallah güzel haberlerle gelirim:Saruboceq:

hayirli haberlerle gel inşallah canım..

nedenini sormadım ama artık yırtıkmı vardı neydi sıra bana gelmişti konuşma yarım kaldı ben girdim içeri ama külotta ıslaklık sürekli olursa dikkat edelim ne olur ne olmaz

aman allah korusun yaaa

walla ben çok tuhaf oluyorum.
bi de sanki bilmiolarmiş gibi aaaa kilo aldiiin demiolarmi şaşip kaliorum.

bana da kilo aldın diyorlar. hemde doktor kontrolümden sonra dediler.
hayır almadım hatta verdim bile diyorum.
zaten göbeğim vardı benim. şimdi birazdaha çıktı okadar.
çok bilmişler işte.

ayy korkunç bişey buuu..Allah göstermesin yaaaa

evet ya canlı canlı ölüme terketmişler bebişi kız diyoki külodum hep ıslaktı ama ben anlamıyodum ilk gebeliğimdi akıntı sanıyodum diyo meğer suyu akıyomuş dikkat edin kızlarr

ayyyy gerçekten korkunç birşey. ya bunun bir çözümü yok muydu o canlı yavruyu zorla doğurtup öldürdüler. bende su içemeye çalışıyorum. günde 1lt yi geçiyorumdur ama daha fazla içmem lazım nasıl yapıcam?

Allahım ne kadar zor bir durum yaa. Bebeklerimiz inşallahhhhh sağ salim gelirler annelerinin kucaklarınaa :Saruboceq::Saruboceq:

Boşverin siz kilo aldın diyenleri,Dün de bir arkadaşım aaaa belin çok kalınlaşmış kilo almaya başladın sen dedi.Napayım kalınlaştıysa kalınlaştı aldığım kilo 4 ayda toplam 1.5 kilo gayet de normal belimin kalınlaşması içerde genişlemeler var napalım yani

Prop ve Nalan nerelerde girmedi ikisi d ebugün prop akşama hazırlık yapıyor haldır haldır anlaşılan:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…