fairlike tuhaf geliyor insana valla.
kızlar dün doktoru beklerken biriyle tanıştım şimdi 6 aylık hamiş kgeçen sene 3,5 aylık bebişi suyu bittiği için suni sancıyla doğurtmuşlar doğduğunda canlıymış ölmüş tabikide bebişi görmiş tırnaklarına kadar herşeyi olmuştı diyoo normal bebekten tek farkı boyunun küşük olmasıydıı diyoo saçları bile çıkmaya başlamışş
ben gidiyom hediyemi postalicam
ayy korkunç bişey buuu..Allah göstermesin yaaaa
evet ya canlı canlı ölüme terketmişler bebişi kız diyoki külodum hep ıslaktı ama ben anlamıyodum ilk gebeliğimdi akıntı sanıyodum diyo meğer suyu akıyomuş dikkat edin kızlarr
ay nie olmuş ki böle bişii
mutlaka bi nedeni wardir..
günaydin hanimlar ben simdi kahvaltimi yapicam yarim saat sonrada doktora gidicem insallah güzel haberlerle gelirim:Saruboceq:
günaydin hanimlar ben simdi kahvaltimi yapicam yarim saat sonrada doktora gidicem insallah güzel haberlerle gelirim:Saruboceq:
nedenini sormadım ama artık yırtıkmı vardı neydi sıra bana gelmişti konuşma yarım kaldı ben girdim içeri ama külotta ıslaklık sürekli olursa dikkat edelim ne olur ne olmaz
walla ben çok tuhaf oluyorum.
bi de sanki bilmiolarmiş gibi aaaa kilo aldiiin demiolarmi şaşip kaliorum.
ayy korkunç bişey buuu..Allah göstermesin yaaaa
evet ya canlı canlı ölüme terketmişler bebişi kız diyoki külodum hep ıslaktı ama ben anlamıyodum ilk gebeliğimdi akıntı sanıyodum diyo meğer suyu akıyomuş dikkat edin kızlarr
kızlar dün doktoru beklerken biriyle tanıştım şimdi 6 aylık hamiş kgeçen sene 3,5 aylık bebişi suyu bittiği için suni sancıyla doğurtmuşlar doğduğunda canlıymış ölmüş tabikide bebişi görmiş tırnaklarına kadar herşeyi olmuştı diyoo normal bebekten tek farkı boyunun küşük olmasıydıı diyoo saçları bile çıkmaya başlamışş
Prop ve Nalan nerelerde girmedi ikisi d ebugün prop akşama hazırlık yapıyor haldır haldır anlaşılan:)))
Kaynanası dünden mi gelcekti ki hımm belkid eolabilir valla. Ben de yemeğimi yapayım da çıksın aradan bariprop iş yapıyodu mutfakta zeytinyağlılarla uğraşıyodurr nalanında kaynanası ondamı kaldı acaba giremedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?