2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
melodi,
yaninda hep şişe su bulundur.
göz önünde durursa sürekli içme ihtiyacı hissedersin.
ben iş yerinde 2 lt içiyorum.
ewdekini bilemiyorum ama bol bol içiyorum mutlaka.tani 2,5 kesin oluyo.

kilo konusunda da tartiya göre ewet çok aldim.
36 bedene zor giriyorum şu anda.
ama umrumda bile diil 42 ye kadar yolu war kaydirigubbakcemile3

ay bukadarcıkmı kilo aldin :))))
ben 8 i dewirdim dahada tartilmiom sinirimden kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Valla hiç problem etmeyin kiloyu bence nasılsa veriliyor.Gözlerimle gördüğüm biri kuzenim biri arkadaşım var kuzenim doğumda 16 kilo aldı toplam da 23 kilo verdi doğumdan sonra bebekle uğraşmakla ve emzirmekle 7 kilo da fazladan verdi. Aynı şekilde bir arkadaşım 20 kilo aldı bebeğin 40ı yeni çıktı ve arkadaşım toplam 15 kilo verdi 5ide gitmek üzere zaten :)

ben takmiorumda etrafimdakiler nie takio onu anlamiorum..
benim yerime dert ediniolar.
şirkette her gören aaaaaaaaaa çok kilo aldiiinnn dikkat eettt bööle ii diiiillll
bi gün birini isircam ama bakalim kim olcak o şanssiz kaydirigubbakcemile3

ay bukadarcıkmı kilo aldin :))))
ben 8 i dewirdim dahada tartilmiom sinirimden kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Sabahları aç karna gecelikle tartıl en doğru kilon odur. Vücudun su toplamış olabilir bence.Ben sık ve az yiyorum bir de bir gün ( bu ara bozdum ) 5 km yürüyorum bir gün 1 saat yüzüyorum sanırım onun da faydası var.Çok gelebilir size belki 5 km yürümek ama hamilelikten önce de düzenli spor yapıyodum vücut alışkın onda sıkıntı yaratmıyor bende.Bol su iç canım ve öğün aralarında kuru kayısı,kuru erik ye fazla suları atıyor vücuttaki hemde bağırsaklar da çalışıyor. Bir de tuzu kes.Tuzlu şeyler çok kilo yapıyor.Yemem de hiçbir şeyi azaltmadım her şeyi yiyorum ben Kilo alırsam da alayım napayım nasılsa vercem benle yaşamıcak ya kilolar

Boşver o densizleri sen yaa sinir etmek için yapıyolar sen de evet aldım napayım hamileyim ben rejime mi giriyim de Kendilerine baksın önce onlar hıh hiç de takma şekerim.

nasıl böyle bi hata yapıyorlar.ne kadar üzülmüşsün boşu boşuna.insanın artık testlere güvenesi gelmiyor.hayat meselesi bu.bu ne ciddiyetsizlik.çok kızdım inan ama sonu iyi bitmiş neyseki çok şükür.oğlunda hayırlı olsun canım.artık eşinede bi özür borcun var

gunaydin kizlar opuyorumnanaktan

dalia arkadaşım çok geçmiş olsun ne kadar kötü yaaa boşu boşuna kendini üzdün gidip mahkemeğe vrceksin aslında manevi yönden zarar gördüm diğe hayret bişi yaaa

sagol canim aslinda mahkemeye vermeyi dusunmedim degil ama o hastanede dogum yapacagim icin dogumda problem cikartirlar diye korktum

sagolun kizlar cok sukur gecti Allah kimseye yasatmasin sagsalim kucaklarimiza almayi nasip etsin insallahh

Kontrolden geldim kızlar az önce.
Çok şükür herşey yolundaymış.Baya gelişmiş,büyümüşler dedi doktor.Biri bir hafta önden gidiyor,diğeri de 4 gün kadar

Kilo alımı çok mu dedim.Son kontrolden bu yana yani 3 haftada 2 kilo almışım.Doktor çok normal dedi,ikiz gebelik bU,tekil gebeliklerde bile daha fazla alınıyor dedi.Rahatladım biraz.Bu hafta kilom aynı kaldı zaten..

cinsiyetlerini sordum.Bakalım kesin olmamamkla birlikte dedi.Alttaki iri olan erkek,üstteki de kız olabilir dedi.Ama kesin değil,kesinleşince söyleyeceğim dedi.Ultrason cihazı kötü,sanırım biraz da bu yüzden pek anlaşılmıyor.Hoşuma giitt,inşallah biri kız olur diyordum,bakalım.....
Bafocum 10 haziraran 4 lü tastim yapılacak canım,eklersen sevinirim.Umarım o zaman cinsiyetleri kesinleşir

fairylikecım su şişem hep önümde zaten ama zorla içmeye çalışıyorum. büyük bardağa su koyup yudum yudum içmeye çalışıyorum.

kilo konusunda dikkat etmeye çalışıyorum.benimde doğum yapan arkadaşlarım kilo veremedi.
acaba yaşa göre mi değişiyor? ben evlendikten sonra 10 kilo aldım ve veremedim.
şimdi tatlı yiyemediğim için pek kilo almıyorum sanırım. 10-12 kilo alsam yeter. ve inşallah eski kiloma dönerim. şimdiden kıyafetlerimi özledim.

dilemma güzel haberlerine sevindim canım.
benimde 4 lü testim 15 haziranda olacak. heyecanla bekliyorum.

kızlar birazdan yemeğe çıkıcam, sonra görüşürüz!

dilemmacım iznini nasıl kullanmayı düşünüyorsun? yani doğum öncesini aktarıcak mısın sonraya?
ben oğlumda aktarmıştım.37.haftama çıktım doğum iznine.doğum temmuzda olunca çoğu yaz tatilinde bitti.sonra heyet raporu aldım normal raporlarımı kullandım 6.5 aylıkken okula başladım.bunda da 37.haftama kadar çalışıp yine aktaracağım izinlerimi

dilemma güzel haberlerine sevindim canım.
benimde 4 lü testim 15 haziranda olacak. heyecanla bekliyorum.

kızlar birazdan yemeğe çıkıcam, sonra görüşürüz!
Sağol canım,darısı başına

Heyet raporu nasıl oluyor canım yaa.İlk etapta albilirsem alayım diyorum,maaş alıyosun demi o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…