Kontrolden geldim kızlar az önce.
Çok şükür herşey yolundaymış.Baya gelişmiş,büyümüşler dedi doktor.Biri bir hafta önden gidiyor,diğeri de 4 gün kadar
Kilo alımı çok mu dedim.Son kontrolden bu yana yani 3 haftada 2 kilo almışım.Doktor çok normal dedi,ikiz gebelik bU,tekil gebeliklerde bile daha fazla alınıyor dedi.Rahatladım biraz.Bu hafta kilom aynı kaldı zaten..
cinsiyetlerini sordum.Bakalım kesin olmamamkla birlikte dedi.Alttaki iri olan erkek,üstteki de kız olabilir dedi.Ama kesin değil,kesinleşince söyleyeceğim dedi.Ultrason cihazı kötü,sanırım biraz da bu yüzden pek anlaşılmıyor.Hoşuma giitt,inşallah biri kız olur diyordum,bakalım.....
Bafocum 10 haziraran 4 lü tastim yapılacak canım,eklersen sevinirim.Umarım o zaman cinsiyetleri kesinleşir
fairylikecım su şişem hep önümde zaten ama zorla içmeye çalışıyorum. büyük bardağa su koyup yudum yudum içmeye çalışıyorum.
kilo konusunda dikkat etmeye çalışıyorum.benimde doğum yapan arkadaşlarım kilo veremedi.
acaba yaşa göre mi değişiyor? ben evlendikten sonra 10 kilo aldım ve veremedim.
şimdi tatlı yiyemediğim için pek kilo almıyorum sanırım. 10-12 kilo alsam yeter. ve inşallah eski kiloma dönerim. şimdiden kıyafetlerimi özledim.
bende aldım hediyemi göndercem bilasdan umarım beğenirr
gözünaydın.her şeyin yolunda olmasına sevindim.bende ilk gittiğimde göstermediği için bi hafta sonra gidince öğrendimmehaba kızlar ben bu akşam doktara gittim. Allaha şükür herşey yolundaydı. yalnız bol su içmemi istedi. su az dedi. bir kilo almışım ona iyi dedi.veee 16+3 gözüken nazlı bebeğim bize cinsiyetini maalesef göstermedi.çikolata yedim,dolaştım döndüm,su içtim doktorum dakikalrca uğraştı ama kesinlikle ayaklarını açmadııı.haftaya bir kere daha gidicem inşallah.
güzel haberlerini bekliyoruz canımgünaydın kızlar bugün izinliyim :)))
birazdan doktora gidicem çok heyecanlıyım bebişim nasıl iyi mi büyümüşmü cinsiyetini göstericekmi bir sürü soru var aklımda... gelir gelmez yazıcam ne durumda olduğumu
görüşürüz
demek diskin yok.:roflol:bende de disk vardı kendimi he- man gibi hissediyordum ameliyathaneye girine kadar.belden iğne yaptıracağım adında.anestezi uzmanı geldi.beni yatırdılar sedyaye.aletleri gördüm birden.o dedi hazır mıyız bu dedi doktor gelmek üzere hemen iğneyi yapalım.akannehirben hemen dedim beni uyutuuuuuun.doktorun gelsin bi soralım dediler hayır hemen uyutun dedim.bende kendimi cesur sananlardandım.sonra 18 yaşında daha çocuk yaşta birini gördüm kendimden utandım.:kedi:güzelce gitmiş epidural olmuş.dedim yuh sana kızım bu çocuk kadar bile olamadım.bide ben cesurum der dururdumepidural olmazmış bende. bel fıtığı ameliyatı olurken epidural ignesini vurdukları disklerimi almışlar. dr a sordum yine de olmaz mı nereye vurcaz iğneyi dedi dalga geçti benle :roflol:
genel olucam yani ama epidural olan arkadaşlarımı gördüm inanılmaz rahattılar. ameliyattan sonra hala bacakları çözülmediği için ne ağrı ne sızı hissettiler, rahat rahar emzirdiler bebişlerini.. bacakları açılınca da ağrı kesiciler fayda eder duruma geldi. olabiliyorsan kesinlikle epidural ol derim. ama o da bir cesaret işi tabi. seni sedyeye bağlıyolar kımıldamaman için, önüne bez geriyolar. dr diyo neşterrrrr, kesiyorummmmm sen duyuyosun falan. metanet meselesi, o bende var da iğne vuracak disk yok anam :roflol:
dün ultrasonda ilk kez göbek deliğimin üstünden baktı doktor önceden külot çizgisiniz az üstünden bakıyodu demek tam ortada artık bebişlerrr
maşallah canım maşallah.allah nazardan saklasin
Bugün ben de farkettim,biraz daha yukarı çıkmış demekki bebeişlerim
zorla olsada iç noolur.su çok önemli..
ben giyiyorum eski kiyafetlerimi hala ama kotlar hariç tabi :)
eski kilondan daha bile aşağisina inersin merak etme..hamilelikte alinan kilo kalmio genelde..tabi emziriorum diye yemeğe dayanmamak lazim.
MaŞallah dİlemma hadİ bakalım bİr kız bİr oĞlan sÜperr bİr kerede ayy ne gÜselllllll :)
Günaydın kızlar
Eren begümün hediyesi çok güzelmiş .Güle güle,iyi günlerde kullan canım
slm kızlar a.s.
hayırlı uğurlu sağlıklı olur inşallah bebişlerimiz :Saruboceq:
bende aralık annesiyim sizleri bi ziyaret etmek istedim :kedi:
kızlar meleklerinizin cinsiyetlerini kaçıncı haftada öğrendiniz genelde yardımcı olursanız sevinirim çok heycanlıyım da:kedi:
canım çok şükür iyi haberle geldinn biri kız biri erkek ne güzel olur inş. ilerde değişmezzKontrolden geldim kızlar az önce.
Çok şükür herşey yolundaymış.Baya gelişmiş,büyümüşler dedi doktor.Biri bir hafta önden gidiyor,diğeri de 4 gün kadar
Kilo alımı çok mu dedim.Son kontrolden bu yana yani 3 haftada 2 kilo almışım.Doktor çok normal dedi,ikiz gebelik bU,tekil gebeliklerde bile daha fazla alınıyor dedi.Rahatladım biraz.Bu hafta kilom aynı kaldı zaten..
cinsiyetlerini sordum.Bakalım kesin olmamamkla birlikte dedi.Alttaki iri olan erkek,üstteki de kız olabilir dedi.Ama kesin değil,kesinleşince söyleyeceğim dedi.Ultrason cihazı kötü,sanırım biraz da bu yüzden pek anlaşılmıyor.Hoşuma giitt,inşallah biri kız olur diyordum,bakalım.....
Bafocum 10 haziraran 4 lü tastim yapılacak canım,eklersen sevinirim.Umarım o zaman cinsiyetleri kesinleşir
günaydın günaydın :) bugün geç kaldım kızlar, malum temizlik var benim de misafirim var akşam öyle yani gelemedim yanınıza özledim sizi uleyyynnn
günaydın günaydın :) bugün geç kaldım kızlar, malum temizlik var benim de misafirim var akşam öyle yani gelemedim yanınıza özledim sizi uleyyynnn
canım çok şükür iyi haberle geldinn biri kız biri erkek ne güzel olur inş. ilerde değişmezz
hoşgeldin yaaa seni andık kızzz ama tahmin ettik nalanda yok bugün hediyelere bak beinimkide gitti uleynnn resimler konduu
Hoşgeeedlin nerdeydin yahu gözümüz yollarda kaldı. Bugün sana yorucu bi gün çok çok çok kolay gelsinnnnnngünaydın günaydın :) bugün geç kaldım kızlar, malum temizlik var benim de misafirim var akşam öyle yani gelemedim yanınıza özledim sizi uleyyynnn
acayip beğendim bak cidden çok çok çok beğendim, hani ben beğenmesem hiç yorum yapmam boşuna güzelmiş fln demem cidden bayıldım aso çok şanslı( çok kıskandım çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?