2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maşallah canım maşallah.allah nazardan saklasin

zorla olsada iç noolur.su çok önemli..

ben giyiyorum eski kiyafetlerimi hala ama kotlar hariç tabi :)
eski kilondan daha bile aşağisina inersin merak etme..hamilelikte alinan kilo kalmio genelde..tabi emziriorum diye yemeğe dayanmamak lazim.

ben ağustos sonu izne ayrılacağım allah nasip ederse inşallah eylülün ilk haftasıda olabilir özel bir şirkettw çalışıyom bende doğum sonrası nolcak bilmiyorum doğumdan sonra çalıştırmaz diyorum ama daha o konulara hiç girmedim şimdi çalıştığım yer olmaz onu biliyorum ben fabrika satış mağazasında çalışıyorum beni doğumdan sonra fabrikaya alırsa o zaman lur ama hiç sanmıyorum bence doğum iznindede sigortamı yatırcak paramı alıcam sonrada tşk edicekler öyle gibi geliyor göreceğiz .) ama patronum çok iyi allah razın olsun ondan

slm kızlar a.s.
hayırlı uğurlu sağlıklı olur inşallah bebişlerimiz :Saruboceq:
bende aralık annesiyim sizleri bi ziyaret etmek istedim :kedi:
kızlar meleklerinizin cinsiyetlerini kaçıncı haftada öğrendiniz genelde yardımcı olursanız sevinirim çok heycanlıyım da:kedi:

gözünaydın.her şeyin yolunda olmasına sevindim.bende ilk gittiğimde göstermediği için bi hafta sonra gidince öğrendim

güzel haberlerini bekliyoruz canım

demek diskin yok.:roflol:bende de disk vardı kendimi he- man gibi hissediyordum ameliyathaneye girine kadar.belden iğne yaptıracağım adında.anestezi uzmanı geldi.beni yatırdılar sedyaye.aletleri gördüm birden.o dedi hazır mıyız bu dedi doktor gelmek üzere hemen iğneyi yapalım.akannehirben hemen dedim beni uyutuuuuuun.doktorun gelsin bi soralım dediler hayır hemen uyutun dedim.bende kendimi cesur sananlardandım.sonra 18 yaşında daha çocuk yaşta birini gördüm kendimden utandım.:kedi:güzelce gitmiş epidural olmuş.dedim yuh sana kızım bu çocuk kadar bile olamadım.bide ben cesurum der dururdum

dün ultrasonda ilk kez göbek deliğimin üstünden baktı doktor önceden külot çizgisiniz az üstünden bakıyodu demek tam ortada artık bebişlerrr

Sağol canım.
Evet kızlar suyu bol için.Ben içiyorum.Zaten doktorum da suyun iyi dedi
ben çıkıyorum ,okula gidiyorumsenağlama
Öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

Melodıcım aynı sorun bendede var su hıÇ ıÇemıyorum mıdem bulanıyor zorla ıÇıyom bendeee yudum yudum Çok kÖtÜ aslında ma zorla ıÇcez canım burdan yazarız bırbırımıze ben cıdden bazen unutuyorum su ıÇmeĞı

canım benim 12.haftamda ikili testte anlaşıldı dünde 17. haftamda kesinleştii

günaydın günaydın :) bugün geç kaldım kızlar, malum temizlik var benim de misafirim var akşam öyle yani gelemedim yanınıza özledim sizi uleyyynnn

kizlar ben burdan hep yazicam size suuu içiiiiiinnnn suuuu içiiiiiinnnn diye :)
madem akliniza gelmio getirmek lazim dimi :)

bende yemee gidiorum.öptüüüümmm

canım çok şükür iyi haberle geldinn biri kız biri erkek ne güzel olur inş. ilerde değişmezz
günaydın günaydın :) bugün geç kaldım kızlar, malum temizlik var benim de misafirim var akşam öyle yani gelemedim yanınıza özledim sizi uleyyynnn

hoşgeldin yaaa seni andık kızzz ama tahmin ettik nalanda yok bugün hediyelere bak beinimkide gitti uleynnn resimler konduu

acayip beğendim bak cidden çok çok çok beğendim, hani ben beğenmesem hiç yorum yapmam boşuna güzelmiş fln demem cidden bayıldım aso çok şanslı ( çok kıskandım çok

Hoşgeeedlin nerdeydin yahu gözümüz yollarda kaldı. Bugün sana yorucu bi gün çok çok çok kolay gelsinnnnnn

acayip beğendim bak cidden çok çok çok beğendim, hani ben beğenmesem hiç yorum yapmam boşuna güzelmiş fln demem cidden bayıldım aso çok şanslı ( çok kıskandım çok

güzelmi cnmm beğenmene sevindimm gülüm bidahaki çekilişte senle beraber yaşarız bu duygularıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…