bende gönderdim hediyemiii opuyorumnanaktan
yokluğum belli oluo demiiiiaklinialirimsmilehoş geldin bisde seni ösledik:dance:
tatlım bi tek etim kaldı zeytinyağlı biber dolmamı, zeytinyağlı taze fasulyemi, karışık kızartmamı yaptım, tarhana çorbamı ve pilavımı yaptım, bi et pişicek bi de muhallebi yapıcam heralde soğuk soğuk iyi olur tatlı niyetine :) çok işim yok yani ama evdeki bayana yardım ediorum haliyleHoşgeeedlin nerdeydin yahu gözümüz yollarda kaldı. Bugün sana yorucu bi gün çok çok çok kolay gelsinnnnnn
yokluğum belli oluo demiiiiaklinialirimsmile
tatlım bi tek etim kaldı zeytinyağlı biber dolmamı, zeytinyağlı taze fasulyemi, karışık kızartmamı yaptım, tarhana çorbamı ve pilavımı yaptım, bi et pişicek bi de muhallebi yapıcam heralde soğuk soğuk iyi olur tatlı niyetine :) çok işim yok yani ama evdeki bayana yardım ediorum haliyle
dolman nasıl oldu ilk deneyiminn
dolma harıka oldu pırıncler fln tam kıvamında pişti hiç dağılmadı bıberlerını de cok super secmısım.. içinin lezzeti farklı oldu benım alısık oldugumdan cunku annemıden almadım tarıfı netten aldım dereotu fln koydum ıcıne tarıf oyleydı degısık geldı bana ama zannederım kı guzel oldu annem domates sarımsak fln koyuyomus ben koymadım onları :) olsun şekilleri şemmaleri harika oldu :)
sen hangi şehirdesin melcann
ohh ne güzel bi tarif daha öğrendinn ellerine sağlık cnmm tutturmana sevindimm
bilecik canım
yokluğum belli oluo demiiiiaklinialirimsmile
tatlım bi tek etim kaldı zeytinyağlı biber dolmamı, zeytinyağlı taze fasulyemi, karışık kızartmamı yaptım, tarhana çorbamı ve pilavımı yaptım, bi et pişicek bi de muhallebi yapıcam heralde soğuk soğuk iyi olur tatlı niyetine :) çok işim yok yani ama evdeki bayana yardım ediorum haliyle
ya cnm benim ilk yaptıgım seyler hep cok guzel oluo galıba herkeste oyle oluomus ama bılemedım ılk sefer ne yaptıysam herkes parmaklarını yedı :)
Ohhhh ellerine sağlıkkkkk valla afiyetler olsun şimdiden hepinize canım benim.yokluğum belli oluo demiiiiaklinialirimsmile
eline sağlık prop bizim kasım annelerinin hepsi becerikli anammm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?