2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoş geldin bisde seni ösledik:dance:
yokluğum belli oluo demiiiiaklinialirimsmile
Hoşgeeedlin nerdeydin yahu gözümüz yollarda kaldı. Bugün sana yorucu bi gün çok çok çok kolay gelsinnnnnn
tatlım bi tek etim kaldı zeytinyağlı biber dolmamı, zeytinyağlı taze fasulyemi, karışık kızartmamı yaptım, tarhana çorbamı ve pilavımı yaptım, bi et pişicek bi de muhallebi yapıcam heralde soğuk soğuk iyi olur tatlı niyetine :) çok işim yok yani ama evdeki bayana yardım ediorum haliyle

dolman nasıl oldu ilk deneyiminn

bende göndericektim ama evde bişeyim var onu koycam içine.kendi bebeğim içindi ama hiç tanımadğım belki hiç göremicem bi bebek için hediye göndermek daha heycanlandırdı beni.o yzüden yarın sabah göndercem.birazda uzak bi yere gidiceği için biraz geç kalmış olucam.o yzüden üzgünüm .inş kızmaz bana geç oluyo diye cnm arkadaşım

dolman nasıl oldu ilk deneyiminn

dolma harıka oldu pırıncler fln tam kıvamında pişti hiç dağılmadı bıberlerını de cok super secmısım.. içinin lezzeti farklı oldu benım alısık oldugumdan cunku annemıden almadım tarıfı netten aldım dereotu fln koydum ıcıne tarıf oyleydı degısık geldı bana ama zannederım kı guzel oldu annem domates sarımsak fln koyuyomus ben koymadım onları :) olsun şekilleri şemmaleri harika oldu :)

ohh ne güzel bi tarif daha öğrendinn ellerine sağlık cnmm tutturmana sevindimm

tabi canım olmamı ne kadan beceriklisin ben kendimize yemek zor yapıyom sen bi de misafire hazırlanııyon

KISS CANIM ÇEKTı BAK DOlma zettinyağlı hemen gidip alayim bali limonda sıkarım üstüne oyyyyyyy cık cıkkk burda leziz diye bir yer var evlere börek falan yapıyorlar hrtürlü zeytinyağlıda günlük çıkıyooooo gidip yiyommm gidiyom bennnnnnnnn

Ohhhh ellerine sağlıkkkkk valla afiyetler olsun şimdiden hepinize canım benim.

Ben d eşuan hayatımda ilk kez karnıyarık yapıyorum.Patlıcanları kızartıyorum şidmi bu ne zor işmiş yaa çok merak ediyorum nasıl olcak Annemden aldım tarifi bakalım ben de Burcu gibi şanslı mıyım :)

Selam kızlar biz geldikkkk,
doktordan sonra ablama kahvaltıya gittim geldim çamaşır attım makineye geçmişi okudum sonunda bitti :)
umduğum gibi bir muayene olmadı, çok kısa sürdü. bebişin cinsiteyi hala belli değil ultrason makinesinin net göstermediğinden dolayı. görüntüsü gerçekten berbat.

bebişim 13 cm kaç gr olduğuna bakmadı.
baş çevresi 2.88 cm (15+1)
uyluk kemiği 1.84 cm (15+3)

2 gün daha önceymiş yavrum maaşallahh, uyuyordu. zaten uyandıracak kadar da çok bakmadı doktorum. neden bilmiyorum ama çok ilgisizdi hiç memnun kalmadım bu sefer
değiştirmeyi düşünüyorum.

hahahah aso benım karnıyarıgım cok guzel olur bak bunu tutturamazsan bı de benım tarıfı dene heueheu kolay gelsın hepımıze bırı yemeye gıder bırı yemek yapar valla cok hamaratız kızlar aferıın bıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…