2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu arada ben de henüz hediyemi yollayamadım. yarın büyük ihtimalle yollıycam.. Umarım geç gitmez hediye..

aaa bir ay bekle sonra doktor ilgisiz olsun ne sinir bozucu benim doktorum dün iç kere bacak arasına baktı emin olmak için boy kilo tek tek söyledii kalp atışını gösterdi bacakları elleri tek tek gösterdi bidahaki kontrolde dahada büyümüş olucak bakmak gittikçe zorlaşıcak dedii neyse en azından sorun yok onu biliyosunn bunada şükür

İçini hazırladım canm içi nefis oldu ama patlıcan kızartma olayı beni mahfetti alnıma sıçradı ya şu an evin içinde ne küfürler ediyorum bi görsen halimiii

olor inş. acemilikte daha lezzetli oluyo cnmm

Evet canım malesef öyle oldu, sadece bu kafası diye gösterdi. cinsiyeti belli mi dedim değil dedi. belki biraz daha inceleseydi görünücekti bilemiyorum. neyse 10 gün içinde nöbetçi doktora gidicem onlar bile daha çok ilgileniyorlar sonra da başka hastaneye gidicem. medical park bahçelievler başak hanım var ilk evlendiğimde ona gidiyordum ben çok ilgiliydi ona görünücem bakalım o ne diyecek.

benim gittiğim hastaneye yakın medical parkk aynı doktor ordamı bir ara sorr öyle git

olor inş. acemilikte daha lezzetli oluyo cnmm
ay valla bilmiyorum akşam yazarım nasıl olmuş diye Şimdi içini doldurcam akşam eşimin gelmeisne yakın sosunu döküp fırına vercem. Alnım yandı yaa canm yanıyo hava da sıcak her yerimden terler boşaldı valla

keşke nalanın yaptığı gibi yağlayıp fırına atsaydın patlıcanları kızartmak çok zorr

keşke nalanın yaptığı gibi yağlayıp fırına atsaydın patlıcanları kızartmak çok zorr
ya aslında öyle yapcaktım ama ben kızartmayı daha çok seviyorum.Bir arkadaşım öyle fırınlanmaış olandan getirmişti sevmeidm ben.Aman sanki her gün kızartma mı yiyorum böyle olsun zaten yandı alnım bikere bi dahada karnıyarık yapar mıyım bilmem

ben ne zaman karnı yarık yapsam ağzımı açarken yaaa patlıcan yanıyo yada fırında unutuyorum :kedi:

selam kızlar dün dr gittim
çok şükür bebegim iyiymiş 2li teste gerek yok dedi dr:))
önümüzdei ay 3lü test yapılacakmış

ben ne zaman karnı yarık yapsam ağzımı açarken yaaa patlıcan yanıyo yada fırında unutuyorum :kedi:
:)Ağzını mı açsan???
Valla bakalım benimki oldu gibi görünüyor akşam sosunu döküp fırınlıcam sonra bitti yanına pilav bide cacık tamamdır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…