2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
[/QUOTE]

arkadaşlar eksiklikler olmuş olabilir. mesaj atarsanız düzeltirim. Uzun süre güncellemeyen arkadaşları listeden silmek durumundayız. bilginize... sevgiler

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

göbek şov linki
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...neleri/kasim-anneleri/kasim-...-basliyor.html (2010 Kasım Anneleri Göbek Şov Başlıyor)

hediye çekilişi linki
http://www.kadinlarkulubu.com/annel...kasim-anneleri-hediye-cekilisi-yapiyoruz.html[/QUOTE]

son durummm:lepi:

hadi pipiyi görde gel canımm büyümüşmü bi bakk:roflol:
he kocemen olmuş sempatiksalakcinni
giderken çikolata yedim durduramadık bebeği
doktor çok yoruldu

bence duruo pipi yerinde sempatiksalakcinni
özür dilemesi gerek tabiki ama doktorlar hatalarını kabul etmezler kolay kolay. bulur bi kılıf bence. hadi canım git görün güzel haberlerle gel hihoyyyt

valla doktorum şimdi ne dedi biliyon mu akannehir
ben size amniyosentez gerekir demedim ki riskiniz yüksek demedim ki dedi :1shok:
kıçımla dinledim o zaman gamyoncuiremsu
eşime bakıyom hım yanlış anlamışız dedi :hulya:
ee dedim amdem düşük risk neden amniyosentez çıktı ağzınızdan dedim mirmirmirmir
kesin sonuç almak için dedim çünkü basıma geldi dedi
26 yasında test sonucları negatıf çıkan ultrasonda bebeği sağlıklı görünen bi annenin doğumda bebeği down sendromu çıkmış benneyaptımki
ne olur ne olmaz ben her türlü bilgi veriyorum diyo :bbo:

hadi leynnn deseydin :mymeka:
boşvir toktoru :umursamaz:
bebik nasıl kaç gr olmuş, kaç cm pipisi var, boyu kaç sempatiksalakcinni

Herkese selam siteye giriş yapıyorum fakat yazmaya fırsat bulamıyorum işlerin yoğunluğundan malesef

Ayy canım ne zor bir durum yazık adama hepiniz boşuna üzülmüşsünüz gerçekten bi hata yüzünden.. Allah muhafaza eylesin

Bende epidural sezeryan düşünüyorum canım ama daha konuşmadık bu konuyu doktorumla kendimde o cesareti buluyorum şimdilik ama ameliyat masasında fikrim değişir mi bilmem :)

Gözün aydın canım. Ah bu doktorlar bilmiyorlar ki ne kadar pinpirikliyiz..

Bu arada arkadaşlar okudunuz mu haber sitelerinde 24 saat içinde Türkiye ve Yunanistan'da deprem olabilirmiş.

Bir grup ıngiliz bilim adamının geçen ay yayınladığı, kurbağalarla depremler arasında doğrudan bağlantı kuran raporu hatırlatan bazı sismologlar Türkiye ve Yunanistan’da 24 saat içinde deprem meydana gelebileceğini iddia etti.

Bol bol dua edelim. Allah hepimizi doğal afetlerden korusun Rabbim.. Amin

Bafo merhaba beni de kasım annelerine eklermisin
sana özelden mesaj atamadım
SAT=17 şubat
Beklenen doğum=24 kasım
Yaş=30
İkili testim iyi çıktı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…