2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayyy allah esirgesin

bennurcum hoşgeldin ekliyorum cnm

ay allah korusun yaaaaa allah korusun deprem çok fena bir şey ya :S En büyük korkularımdan biri deprem :S:S:S:S:S:S

[/QUOTE]

arkadaşlar eksiklikler olmuş olabilir. mesaj atarsanız düzeltirim. Uzun süre güncellemeyen arkadaşları listeden silmek durumundayız. bilginize... sevgiler

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

göbek şov linki
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...neleri/kasim-anneleri/kasim-...-basliyor.html (2010 Kasım Anneleri Göbek Şov Başlıyor)

hediye çekilişi linki
http://www.kadinlarkulubu.com/annel...kasim-anneleri-hediye-cekilisi-yapiyoruz.html[/QUOTE]

bennurcum ekledim

hadi byyy canım hava sıcak dikkat et kendine
oy hem de ne sıcak eridim yaaaa :bbo:
nalannnnnnnnn nirdeee
hakat nerde ya hatırladığım kadarıyla kayınvalidesi yarın gelicekti dünden de işlerini yapmıştı. yemek mi hazırlıyor ki ama o hamarattır hemen yapar allah allah :uhm:
nalan yarın gidecekti dr. nerde propta gitmişş sezende biyux de timse gok bugün
burdayım caaanım hediye peşind koşuyodum opuyorumnanaktan yarın veya cumartesi günü olur kurbanımın elinde -tatlicadiarzu-
zemuszemus benim hediyem geldiiii
barays yolladı sana canım :dance:

biri yemeklerinden 2 tabak yollasın allah rızası için bana, yumurta kırıcak halim yok yaaaaaaa akannehir

saolsun barays cim cok güzellerrr

allah derim valla sorman hata cokacimcoook

Allah rızası için yorguna bi sadaka senağlama

kız oraya geleen kadar sen elli defa karnını doyurursun.ama burda olsan gelirdin.ekmek arası yap.domotes salatık peynir felan .bi bardakda meyve suyu al ye bi güzell

kız oraya geleen kadar sen elli defa karnını doyurursun.ama burda olsan gelirdin.ekmek arası yap.domotes salatık peynir felan .bi bardakda meyve suyu al ye bi güzell

valla ben kuru peksimete de razıyım da adama ne vercezzzz akannehir

kızlar ben geldim. nasılsınız?
deprem konusunda konuşmuşsunuz türkiyede 24 saat içinde deprem olacak diye. deprem önceden bilinmiyor. bu nedenle ben inanmıyorum. yüce rabbimin takdiri. rabbim korusun bizi inşallah olanı, olacağı tek o bilir. hiçbirimiz bu halimizle o korkuyu yaşamayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…