2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bafo şu göbek şov linkiniz açılmıyor, sadece bende oyle oldugunu zannetmıyorum yenı de dııl 1.5 haftadır hıc acıldıgını gormedım, neden acılmıor neden, gobek gorcektım ben..

lady'im bebeğin iyiymiş çok sevindim canım.
inşallah rahatlamışsındır.

hah sonunda nalan gelmiş. iyiyiz canım sen nasılsın?
nerelerdesin herkes merak etti seni.

Selam kızlar,
evet canım haklısın depremin 24 saat önceden bilinmesi mümkün değil. Sonuçta allah bilir. Ben 99 depremini izmitte yaşamış biri olarak allah kimseye bir daha o günleri göstermesin diyorum. İçimizi rahat tutalım bence.

yaaa ben ölee bissürü alıntı yapamıyorumm safff

nalan nerelerdeydin prop kaçtın gelmedin bi daha gene naptınnn

ay allah korusun eşim 9 da geliyor eve ben yalnızım. bazen geç gelebiliyor.
bu hamilelik beni cesaretli yaptı sanırım. eskiden hava kararmaya yakın ışıkları açardım.
şimdi ışık kapalı tv izliyorum hatta uyuyakalıyorum. ya eşim gelip açıyor ya da tuvalete gidince ben yakıyorum.

selam güzel anneleerrrr

hoşgeldin canım.

melcan çok yoruldum ya daha yeni oturdum, mutfağı fln ovaladım sildim tezgahları fln, ya yemegımı pişirdim, tatlı pişirdim başında durdum mecburen fln, öldümmmm...
ya hediye konuşmayın ya cidden kıskanıorum şaka diil yani imreniorum kıskanmaktan kastım o (

çok uykum geldi uyumak istiyorumboshayallersmile
internet sitelerinden bakıyorumda arkadaşlar bebek kıyafetleri kışlıklar indirimde
aslında fırsatlardan yararlanmak lazım

prop hamaratsın maşallah sana!

kıslar birşey soracağım utanarak.
ne zamandır yani 9 haftalıktan beri bende sürekli bir geğirme var. :kedi:
özellikle bu son haftalarda daha da arttı. bu durum normal mi?
benimle aynı sorunu yaşayan var mı?
senağlama

Son düzenleme:

OHHH eline sağlık benim evimde temizlencekkk :)) ay canım kıyamam sana biliyorumm ben cana alırım kız hediye nolceekkk

sabret prop eylülde yine yapıcaz. o zaman enn başa seni yazıcam kaydirigubbakcemile3

bijoux göbek şova yorum yazdım ama netim gitti.
maşallah göbişine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…