2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çekiliş niye yapıoz iki kişiyiz hheueheuedelikafadulden
eylüle kadar beklicem mi ulan ben, benim çocuğumun başı kel mi, hööyyyyttttt
kel mi doğunca görürüz de şimdi 16 kişiyi toplayana kadar canım çıktı hey bir daha yapıyoruz desem kimse gelmez, biraz ara vermek lazım hem ayrıca o zamana cinsiyetler tam belli olur falan filan..

bijoux göbek şova yorum yazdım ama netim gitti.
maşallah göbişine.
teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan akşamları daha fena oluyor.. çok şişicem galiba :bbo:

Bende böle bir durum olmadı. ama son zamanlarda inanılmaz gaz oluyor. bilmiyorumkismile

Bende aranıza sonradan katıldığım için yetişemedim.
Bende özeniyorum. :sinifsinif: bende katılırım alkisalkisalkis

propla birbirinize gönderin o zaman hemen yarın.

alın adresleri şimdi özelden. o zaman bize de yetişirsiniz :lepi:

ne dersin proppp

propla birbirinize gönderin o zaman hemen yarın.

alın adresleri şimdi özelden. o zaman bize de yetişirsiniz :lepi:

ne dersin proppp

işte o namümkün ben bugünkü yorgunlukla yarın töbe dışarı çıkıp da hediye arayamam haftaya olsa olurdu ama onun da esprisi yok herkes aynı zamanda alıo hedıyesını beklıolar bgn yrn dıye bızımkınde kımın gondercegı bellı, ne gun gondercegı bellı, ohooo ne anldaım ben bu işten olur zevki yok :)) ama bı dahakını temmuzda yapalım işte ne eylülü beklıoz

kızlar birşey soracam
ben kendimi süreklli acıkmış hissediyorum
ama yediğim yemekten de genel olarak tat alamıyorum ve sürekli midemde yanma oluyor
sizde de bu durumu yaşayan var mı?

temmuzda pek kimse olmaz ki burda propcum katılım da az olur. hem yeni yapmış olucaz. düzenlerim dersen dene derim ama caanım..

kıslar birşey soracağım utanarak.
ne zamandır yani 9 haftalıktan beri bende sürekli bir geğirme var. :kedi:
özellikle bu son haftalarda daha da arttı. bu durum normal mi?
benimle aynı sorunu yaşayan var mı?
senağlama

kıslar bişey sordum bir tek mertols yanıtlamış. :çok üzgünüm:

bence de içinde kalmasın ya prop, cumartesi günü alıp yollarsın son gönderim tarihi o zaman. hem bunda da son katılan iki kişi de birbiriyle eşleşti. ne yapalım hep telekomun suçu alsanaalsanasmile

kızlar birşey soracam
ben kendimi süreklli acıkmış hissediyorum
ama yediğim yemekten de genel olarak tat alamıyorum ve sürekli midemde yanma oluyor
sizde de bu durumu yaşayan var mı?

açlık hissi bende de oluyor canım. arada birşeyler atıştırıyor musun?
tad almam iyi şimdlik ama ağzımda acı tad oluyor hala.
yanma arada bende de oluyor. doktor gaviscon diye bir şurup vardi iyi geliyor ama çok içmiyorum.

evet böle hiç heyecanı kalmıyor a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…