kel mi doğunca görürüz deçekiliş niye yapıoz iki kişiyiz hheueheuedelikafadulden
eylüle kadar beklicem mi ulan ben, benim çocuğumun başı kel mi, hööyyyyttttt
teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan akşamları daha fena oluyor.. çok şişicem galiba :bbo:bijoux göbek şova yorum yazdım ama netim gitti.
maşallah göbişine.
proppcumm biz senlen yapalım çekilişşş içinde kalmasınnn :)
çekiliş niye yapıoz iki kişiyiz hheueheuedelikafadulden
eylüle kadar beklicem mi ulan ben, benim çocuğumun başı kel mi, hööyyyyttttt
Merhaba Bennur
Hoşgeldin
prop hamaratsın maşallah sana!
kıslar birşey soracağım utanarak.
ne zamandır yani 9 haftalıktan beri bende sürekli bir geğirme var. :kedi:
özellikle bu son haftalarda daha da arttı. bu durum normal mi?
benimle aynı sorunu yaşayan var mı? senağlama
Bende aranıza sonradan katıldığım için yetişemedim.
Bende özeniyorum. :sinifsinif: bende katılırım alkisalkisalkis
Hoşbulduk canım
çalıştığım için biraz geç yazabiliyorum
Bende aynı dertten muzdaribim. Konuşulanlar öle ilgilimi çekiyorki keşke evde olsamda hiç birşeyi kaçırmadan takip edebilsem diyorum zemuszemus
Aklım sürekli burada :kedi:[/QUOTE
bende güya çalışıyorum muhabbet öle tatlı geliyokiii işi bırakıyorum yapsam bile aklım burda kalıyo eve didelim bunlar ne güsell hem iş hem yemek beceriklilerde
Selam kızlaaar
propla birbirinize gönderin o zaman hemen yarın.
alın adresleri şimdi özelden. o zaman bize de yetişirsiniz :lepi:
ne dersin proppp
işte o namümkün ben bugünkü yorgunlukla yarın töbe dışarı çıkıp da hediye arayamam haftaya olsa olurdu ama onun da esprisi yok herkes aynı zamanda alıo hedıyesını beklıolar bgn yrn dıye bızımkınde kımın gondercegı bellı, ne gun gondercegı bellı, ohooo ne anldaım ben bu işten olur zevki yok :)) ama bı dahakını temmuzda yapalım işte ne eylülü beklıoz
kızlar birşey soracam
ben kendimi süreklli acıkmış hissediyorum
ama yediğim yemekten de genel olarak tat alamıyorum ve sürekli midemde yanma oluyor
sizde de bu durumu yaşayan var mı?
işte o namümkün ben bugünkü yorgunlukla yarın töbe dışarı çıkıp da hediye arayamam haftaya olsa olurdu ama onun da esprisi yok herkes aynı zamanda alıo hedıyesını beklıolar bgn yrn dıye bızımkınde kımın gondercegı bellı, ne gun gondercegı bellı, ohooo ne anldaım ben bu işten olur zevki yok :)) ama bı dahakını temmuzda yapalım işte ne eylülü beklıoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?